Tak mówia mężczyzni zeby sie dowartosciowacwiesz jak to mówią... czasami mały ale wariat

Napisano 01 October 2010 - 09:50
Tak mówia mężczyzni zeby sie dowartosciowacwiesz jak to mówią... czasami mały ale wariat
nadworny internetowy snowboardzista
Napisano 01 October 2010 - 09:52
no tak, na peeewno chodzi o bardziej wyrafinowanie cośnieeee, to nie mogło być takie proste, skoro każdy facet to ma
Jednakże na pytanie "zdefiniuj owo coś", każda panna zawsze się zapowietrza i nabiera wodę w usta
uderz w stół...Tak mówia mężczyzni zeby sie dowartosciowac
! kobiety znaja prawdę... rozmiar sie liczy
Napisano 01 October 2010 - 09:53
kobiety znaja prawdę... rozmiar sie liczy
Napisano 01 October 2010 - 09:57
Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 01 October 2010 - 10:01
A Kasia sie odezwieuderz w stół...
Napisano 01 October 2010 - 10:04
buahahahahahaTak mówia mężczyzni zeby sie dowartosciowac
no tak, na peeewno chodzi o bardziej wyrafinowanie coś
uderz w stół...
Napisano 01 October 2010 - 10:05
Szymek juz Ty sie nie martw o moje dopieszczeniebuahahahahaha
ktoś chyba własnie jest tu niedowartościowany albo niedopieszczony....i nie mam na mysli tych mężczyzn o ktorych mowa w twoim poście ;ppppppppppppppppppp
to przysłowie pasuje tu jak ulał
Napisano 01 October 2010 - 10:07
A Kasia sie odezwie
A co do rozmiaru portfela... to... swieta racja
Szymek juz Ty sie nie martw o moje dopieszczenie
!
Napisano 01 October 2010 - 10:07
tego o rozmiarach.... jesli kobieta mówi Ci ze rozmiar nie ma znaczeni tzn ze w duchu sie smieje i Ci współczujechyba nie mozna tego az tak upraszczać i wrzucać wszystkich (mam tu raczej na mysli kobiety) do jednego wora
Napisano 01 October 2010 - 10:22
młody jeszcze jest i wszystko zniesiea co do tego zamartwieania to zeby Cie glowa od niego nie rozbolała
Napisano 01 October 2010 - 10:29
młody jeszcze jest i wszystko zniesie
Napisano 01 October 2010 - 10:29
tego o rozmiarach.... jesli kobieta mówi Ci ze rozmiar nie ma znaczeni tzn ze w duchu sie smieje i Ci współczuje
Simon, ale my kochamy stereotypy. Bez nich nie bylibyśmy sobą.chyba nie mozna tego az tak upraszczać i wrzucać wszystkich (mam tu raczej na mysli kobiety) do jednego wora
Napisano 01 October 2010 - 10:51
Rozmiar staje się tym większy, im bardziej sportową ma facet furę
![]()
A reszta jest przy tym mało istotna
Simon, ale my kochamy stereotypy. Bez nich nie bylibyśmy sobą.
btw. Sprezentujemy Ci monster-pompeczkę na rocznicę, cobyś się nie musiał już zamartwiać
ps. A Kacha to przebrzydły cynik
Napisano 01 October 2010 - 11:00
a widzisz jakąś różnicę...?ps. z tym worem to ktoś chyba źle zrozumiał...miałem na mysli ze nie wszystkie kobiety leca na kase....a nie ze wszyskie uwazaja ze rozmiar jest najwazniejszy
Napisano 01 October 2010 - 11:03
a widzisz jakąś różnicę...?
Napisano 01 October 2010 - 11:26
och chlopcy ale mi słodzicieJoszu nie potrzebuje jeszcze pompeczki może za kilka lat....ale jak na razie daje rade i za rok chyba nic sie nie zmieni
![]()
Do niej określenie cynik nie pasuje to zbyt mały kaliber......szydercza ****.....już lepiej pasujez tym przebrzydłym to też troszke przesadził....hehehe....az taki brzydal z niej wcale nie jest.....hehehehe
ale w sumie przebrzydła szydercza s*** to już może lepiej
ps. z tym worem to ktoś chyba źle zrozumiał...miałem na mysli ze nie wszystkie kobiety leca na kase....a nie ze wszyskie uwazaja ze rozmiar jest najwazniejszy
Napisano 01 October 2010 - 11:40
Napisano 01 October 2010 - 11:47
Tak mówia mężczyzni zeby sie dowartosciowac
tego o rozmiarach.... jesli kobieta mówi Ci ze rozmiar nie ma znaczeni tzn ze w duchu sie smieje i Ci współczuje
Napisano 01 October 2010 - 11:56
Napisano 01 October 2010 - 12:16
pamiętaj że nie wszystko jest dane oceniać samemu... są rzeczy, które oceniane są zupełnie subiektywnieDobrze, że się człowiek w życiu nie musi martwić o pewne sprawy.