Hey!!
Napisano 29 September 2010 - 15:16

Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 29 September 2010 - 15:26
Nie no piękniehttp://www.youtube.com/watch?v=86P9yak2RRI&has_verified=1
Gdzie jest k**wa Zbyszek?!

Siedzę sobie dzisiaj na niemieckim, przeglądam sobie grzecznie adechade, i chyba jakoś przez przypadek włączył mi się ten link

W panice szukam skąd leci ta muzyka i nagle początek ,,ogarnij się Iza bo spermę masz we włosach''

Dziwnie się złożyło, bo moja nauczycielka właśnie Iza ma na imię... wszyscy zaczęli się dusić ze śmiechu a ona z sali wyszła

Już nigdy więcej nie wyjmę telefonu na lekcji...
Napisano 29 September 2010 - 15:56
Już nigdy więcej nie wyjmę telefonu na lekcji...
obiecujesz czy przyrzekasz ?

ps. zakrawa na niemożliwy zbieg okoliczności

Napisano 29 September 2010 - 17:18
Napisano 29 September 2010 - 17:33
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 29 September 2010 - 17:40

Napisano 29 September 2010 - 18:42
Ani to ani to.obiecujesz czy przyrzekasz ?
![]()
ps. zakrawa na niemożliwy zbieg okoliczności
Po prostu lęk przed utratą kochanego urządzenia, które sprawia wiele kłopotów, ale trudno bez niego przeżyć

Btw. też się przymierzałam do kupna tego 40d.
Ale jakoś tak wypadł mi ostatnio z listy zakupów, która nagle zrobiła się gigantycznie długa

KUPUJĘ PERKUSJĘ! jeszcze nie wiem gdzie ją postawię, ale jedno jest pewne- sąsiedzi mają przesrane

Napisano 29 September 2010 - 19:25
Dobrze, że nie mieszkasz obok mojego domuKUPUJĘ PERKUSJĘ! jeszcze nie wiem gdzie ją postawię, ale jedno jest pewne- sąsiedzi mają przesrane

Napisano 29 September 2010 - 19:26
Ani to ani to.
Po prostu lęk przed utratą kochanego urządzenia, które sprawia wiele kłopotów, ale trudno bez niego przeżyć
Btw. też się przymierzałam do kupna tego 40d.
Ale jakoś tak wypadł mi ostatnio z listy zakupów, która nagle zrobiła się gigantycznie długa![]()
KUPUJĘ PERKUSJĘ! jeszcze nie wiem gdzie ją postawię, ale jedno jest pewne- sąsiedzi mają przesrane
Jak ja bym chciał mieć takie problemy...
Napisano 29 September 2010 - 19:36
HeheheheeheDobrze, że nie mieszkasz obok mojego domu
Już jeden sąsiad nocami odpala elektryka i budzi mnie killswitchem

Akurat z wysypianiem się to byś problemów nie miał, bo ze wstawaniem rano to u mnie ciężko

Ej Sav! Chodź wymieńmy się na jeden dzień!

Napisano 29 September 2010 - 19:53

1.Polećcie mi jakieś fajne słuchawki douszne, koniecznie z zausznikami

2.Wypisze mi ktoś najważniejsze wydarzenia sportowe z calego września? (gazetka szkolna

Napisano 29 September 2010 - 20:02
2.Wypisze mi ktoś najważniejsze wydarzenia sportowe z calego września? (gazetka szkolna
)
A to my dostaniemy potem piątke za udział w gazetce czy tam jakiegoś innego bzdeta czy Ty?
Napisano 29 September 2010 - 20:04
MaterialistaA to my dostaniemy potem piątke za udział w gazetce czy tam jakiegoś innego bzdeta czy Ty?

Napisano 29 September 2010 - 20:06
Mogę zaoferować całusa od KingiA to my dostaniemy potem piątke za udział w gazetce czy tam jakiegoś innego bzdeta czy Ty?

Chodzi mi o to, że je oczywiście później stosownie opiszę, ale byłbym wdzięczny jeśli wypisałby mi ktoś te wydarzenia, żebym wiedział o czym napisać

Napisano 29 September 2010 - 20:06
Na pełnym lansie Skullcandy (nie wiem czy mają z zauszynikami)... A z takich normalniejszych to Creative robi całkiem pożądne
Napisano 29 September 2010 - 20:08

Napisano 29 September 2010 - 20:10
Ja mogę Ci powiedzieć, że ostatnio Kubica nieźle dał sobie radę.A ja mam dwie sprawuchny jakże ważne dla mojego serducha
otóż:
2.Wypisze mi ktoś najważniejsze wydarzenia sportowe z calego września? (gazetka szkolna)

Pod koniec wyścigu o GP w Singapurze (dodam jeszcze, że wyścig odbywał się w nocy) musiał zjechać na pit stop (przecięta opona)... z dobrej pozycji wyjechał dopiero na 13 miejscu. Normalnie sprawa wydawała się zamknięta... ale on w kilka okrążeń tak ładnie wszystkich obrobił, że znalazł się na 6 miejscu tuż za Nico Rosbergiem.

Żałujcie, że nie oglądaliście!
Napisano 29 September 2010 - 20:10
Ale całus od Kingi jest inny niż wszystkie ;pJaki musiałbym być zdesperowany żeby za całusa robić coś dla kogoś i to jeszcze dzisiaj
jakbym miał mało osób co tylko czekają żeby mi całusa dać
Napisano 29 September 2010 - 20:12
No chyba sobie w kulki lecisz kolego!Mogę zaoferować całusa od Kingi
![]()
Chodzi mi o to, że je oczywiście później stosownie opiszę, ale byłbym wdzięczny jeśli wypisałby mi ktoś te wydarzenia, żebym wiedział o czym napisać

Idź lepiej odrabiać lekcje, a nie handlujesz moimi całusami.