Hey!!
Napisano 06 September 2010 - 11:59

Napisano 06 September 2010 - 12:13
Napisano 06 September 2010 - 12:53
że na mnie ?no i się wszystkie rzuciły wszystkie jak bestie na biednego chłopaka ...

Rozszarpią mnie na kawałki normalnie

Jak to nie siać ?może tak nie w temacie ale Blum- zmiana pozycji jest zalecana dla zdrowia i przez Kościól też, on się do czego innego dopinkala więc mi tu nie siać anty kościelnych nastrojów bo pogonie!
Pochodzenie tradycyjnego ułożenia podczas zbliżenia małżeńskiego zakorzenione jest w przeszłości kulturowej. Dla ludów zajmujących się rolnictwem ułożenie to symbolizowało płodność ziemi. Kobieta jako ziemia — matka, otrzymywała od męża siłę, która czyniła ją płodną (jak słońce, deszcz, ziarno padające na ziemię).
Natomiast doskonale wiadomo jak nie wolno kończyć i do czego ma nie służyć akt pożycia.

Pachnę naturalnieJoszu nie wiem czym się perfumujesz ale jak miętą to moge ją poczuć wrrr

Miętusy mam przy sobie zawsze, abo siakieś cukierki, czy cokolwiek czym można skleić szczebioczące buźki panien, choć na chwilę

Załączone pliki
Napisano 06 September 2010 - 13:11

chodziło mi raczej o to że rozerwią xaxa bo na wesele chce którąś zabrać

Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 06 September 2010 - 13:29
Joszu żebyś sobie nie nagrabił tymi cukierkami
bo się w ogóle przestaną odzywać... zamkną się w sobie i nie wyjdą... Chyba Cie nie nauczyli jak skutecznie i miło uciszyć dziewczyne
Próbowały. Tylko ciągle miętówka w buźce przeszkadzała.

ps. słodyczami mogę sobie tylko zaskarbić

Sav już zabukował wjazdówkę. Czekam na akt rzeźni pt. depilacja nóg Savachodziło mi raczej o to że rozerwią xaxa bo na wesele chce którąś zabrać

Napisano 06 September 2010 - 13:32

miętówki przeszkadzały? a sam nimi częstujesz to co się dziwisz

aaaaa w ogóle to co taka cisza na forum? he?

aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 06 September 2010 - 13:44

a w ogole posluchajcie tego

Napisano 06 September 2010 - 13:45
miętówki przeszkadzały? a sam nimi częstujesz to co się dziwisz
![]()
Co się dziwisz ? Pijaczki miały choć chwilę nie szczebiotać ... a potem to już przeszkadzały

wygladam jak nauczycielka rosyjskiego
hahaha
vkushna babushka

edit: fotosy roznegliżowanych panien mogłoby to forum wklejać, a nie pomazańców bez twarzy

Załączone pliki
Napisano 06 September 2010 - 13:46
Joszu jakie forum i co to masz za załącznik?

aDECHAde.com Team
Napisano 06 September 2010 - 13:52

Kaman: losowo dorzuca foty. Już pytałem Shreka co z tym jest nie tak.
Może skrypt galerii zawiera złośliwego chochlika

Napisano 06 September 2010 - 14:08

Napisano 06 September 2010 - 14:22

aDECHAde.com Team
Napisano 06 September 2010 - 15:40

Inaczej to ja sie nie bawie

Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 06 September 2010 - 15:49

aDECHAde.com Team
Napisano 06 September 2010 - 16:48

Napisano 06 September 2010 - 17:16

Mam teraz przygotowania do bierzmowania i Ksiądz nam wmawia, że przed ślubem absolutnie nie wolno, a pani od WDŻWR mówi, że mamy nie zwracać uwagi na to, co mówią nam księża... i ogólnie fajną szkołę mamy.
btw. BROŃCIE KRZYŻAAA!

[kocham ten tekst, powtarza się na każdej lekcji]
ta... możecie sobie wyobrazić, że teraz co miesiąc muszę chodzić do spowiedzi?!

lol.lol.lol.lol.
Napisano 06 September 2010 - 17:22

Kingusia: teraz to się wszystko wyda grzesznico

ps. Przed ślubem absolutnie niczego nie wolno !
Napisano 06 September 2010 - 17:37
No ta, a najgorsze jest to, że wszyscy księża mnie znają w parafiiSav: będziesz najpiękniejsza
![]()
Kingusia: teraz to się wszystko wyda grzesznico
ps. Przed ślubem absolutnie niczego nie wolno !

Ostatnio jak się spowiadałam to była fajna akcja, mówię, że u spowiedzi byłam ostatni raz miesiąc temu...
Ksiądz do mnie, że bardzo ładnie, że tak często się spowiadam i w ogóle... i że na pewno jestem szczera w wyznawaniu moich grzechów... [

Tak mnie chwycił za sumienie, że nie mogłam dłużej kłamać i powiedziałam mu, że tak na prawdę to co miesiąc nie chodzę... a właściwie to ostatni raz byłam na wigilię...
I to był błąd

Ogólnie, spowiadałam się najdłużej z całej klasy. f*ck Yea.
[łehehhehe, sorry za takie długie posty

Napisano 06 September 2010 - 17:40
Widzę, że dalej się ciągnął temat ,,po Bożemu''
![]()
Mam teraz przygotowania do bierzmowania i Ksiądz nam wmawia, że przed ślubem absolutnie nie wolno, a pani od WDŻWR mówi, że mamy nie zwracać uwagi na to, co mówią nam księża... i ogólnie fajną szkołę mamy.
btw. BROŃCIE KRZYŻAAA!![]()
[kocham ten tekst, powtarza się na każdej lekcji]
ta... możecie sobie wyobrazić, że teraz co miesiąc muszę chodzić do spowiedzi?!![]()
lol.lol.lol.lol.
kwestia jak sie ustawisz z nauczycielem od bierzmowania ja skończyłem tak że nie byłem ani razu na spowiedzi i moze ze 3 razy w kościele a ten jakże wspaniały sakrament otrzymałem
i mam takie piękne imie Bazyli !

PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 06 September 2010 - 17:42
No właśnie zaczęłam kombinowaćkwestia jak sie ustawisz z nauczycielem od bierzmowania ja skończyłem tak że nie byłem ani razu na spowiedzi i moze ze 3 razy w kościele a ten jakże wspaniały sakrament otrzymałem
i mam takie piękne imie Bazyli !

Hmmmmm... jeszcze się nad imieniem nie zastanawiałam