ŚROOOOOOOOOOODAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!11
niedziela....
Napisano 29 August 2010 - 11:21
ŚROOOOOOOOOOODAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!11
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 29 August 2010 - 11:29
niedziela....
Napisano 29 August 2010 - 11:39
żyje jeszcze sobotą...prawie poniedziałek...
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 29 August 2010 - 12:28
Napisano 29 August 2010 - 12:53
Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 29 August 2010 - 13:09
A ja wychodzę naprzeciw i się cieszę że szkoła w końcu bo im bliżej szkoły tym bliżej śnieguPrzestańcie już tak narzekać na to rozpoczęcie roku bo i tak musicie tam iść, czy tego chcecie czy nie a takim gadaniem tylko denerwujecie inne osoby na forum, które mają Wasze rozterki związane ze szkołą głęboko w d*pie. Ja tam się ciesze, że już wrzesień bo w szkole szybko miną 2 miesiące, jest moja 18 a potem spadnie śnieg i znowu można jechać na deskę!
Jeszcze wcześniej we wrześniu jest zlot i będzie fajna impreza
A ten rok szybko zleci, maturka i nara
Napisano 29 August 2010 - 13:11
Przestańcie już tak narzekać na to rozpoczęcie roku bo i tak musicie tam iść, czy tego chcecie czy nie a takim gadaniem tylko denerwujecie inne osoby na forum, które mają Wasze rozterki związane ze szkołą głęboko w d*pie. Ja tam się ciesze, że już wrzesień bo w szkole szybko miną 2 miesiące, jest moja 18 a potem spadnie śnieg i znowu można jechać na deskę!
Napisano 29 August 2010 - 13:36
Napisano 29 August 2010 - 13:37
Przestańcie już tak narzekać na to rozpoczęcie roku bo i tak musicie tam iść, czy tego chcecie czy nie a takim gadaniem tylko denerwujecie inne osoby na forum, które mają Wasze rozterki związane ze szkołą głęboko w d*pie. Ja tam się ciesze, że już wrzesień bo w szkole szybko miną 2 miesiące, jest moja 18 a potem spadnie śnieg i znowu można jechać na deskę!
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 29 August 2010 - 14:48
Napisano 29 August 2010 - 15:34
Napisano 29 August 2010 - 17:27
bez kitu, mi sie nawet pisać nie chce poki coWiecie co od dobrego miesiaca jak sie wchodzi na hey.. To nawet nie chce sie nadrabiac stron....
ide na siłownie... ciao![]()
Napisano 29 August 2010 - 18:18
Napisano 29 August 2010 - 18:23
A to nie było 8 ?Słonko ale tu prawie nikt nie narzeka na szkołe
jestem o 7 dni starszy więc mam racje
Też się cieszę że już będzie szkoła bo chociaż będę miał co robić
,,wszystko'' poczynając od której strony?A ja nie musze sie bać 1 września...bo juz nie pamietam co to szkoła ;pp heheheh
Ale spamujecie....szkoda ze nie ma Kingi by mi streściła wszystko....
Napisano 29 August 2010 - 18:23
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 29 August 2010 - 18:37
A tak ostatecznie to ten zlot jest gdzie?zainteresowani zlotem - zapraszam do tematu! trzeba się dogadać
Napisano 29 August 2010 - 18:38
Wbij na temat o zlocieA tak ostatecznie to ten zlot jest gdzie?
Napisano 29 August 2010 - 18:59
A tak ostatecznie to ten zlot jest gdzie?
aDECHAde.com Team
Napisano 29 August 2010 - 19:02
Napisano 29 August 2010 - 19:04
Tak się da?No właśnie SR nie spamuj hey