kaman uwierz mi, że bardzo chętnie bym wpadł ale 18 września mam już pierwszy ligowy mecz, a na niedzielę już nie za bardzo opłaca mi się przyjeżdżać.
w co ciupiesz?
Napisano 26 August 2010 - 13:27
kaman uwierz mi, że bardzo chętnie bym wpadł ale 18 września mam już pierwszy ligowy mecz, a na niedzielę już nie za bardzo opłaca mi się przyjeżdżać.
Napisano 26 August 2010 - 13:29
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 26 August 2010 - 13:34
O stary! Kawał dobrej robotyŁahahaha własnie zarobiłem na kask i pokrowiec (sorka ale dla mnie to radocha ;p), kika dni liczenia ale jest
![]()
(Na praktykach w biurze proj. mam tak nudno, ze zrobilem kolesiowi, ktory ma kurs poprawkowy, projekt na zajecia)
az sie pochwale taki jestem szczesliwy ;p(wybaczcie...)
Napisano 26 August 2010 - 14:17
Dzieki bardzo, fizyka napewno to jest ale troszeczke inna (typowo szkolnej to juz nie pamietam - nigdy jej nie lubilem ;p ale zawsze mozna sprobowac). To są raczej obciazenia ("ciezary jakie musi przniesc dach/slupy itp" zeby sie nic nie zawalilo)O stary! Kawał dobrej roboty
![]()
Hmm... to teraz wiem do kogo się zwracać gdy fizyka będzie mnie przerastać
Napisano 26 August 2010 - 14:45
Wlasnie przeczytalem wszystkie posty z organizacji wypadu, bardzo bym byl chetny jednak jeszcze czuje pustke w swoim budżecie po zakupieniu dechy ;/
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 26 August 2010 - 14:50
Oh, good morning hangover. I've been expecting you.
Łahahaha własnie zarobiłem na kask i pokrowiec (sorka ale dla mnie to radocha ;p), kika dni liczenia ale jest
![]()
(Na praktykach w biurze proj. mam tak nudno, ze zrobilem kolesiowi, ktory ma kurs poprawkowy, projekt na zajecia)
az sie pochwale taki jestem szczesliwy ;p(wybaczcie...)
nadrobiłam pare stron... zboczuchy jedne
![]()
Joszu co to znaczy z tym zaklepaniem że mamy cicho siedziećhmm?
Napisano 26 August 2010 - 15:13
a to ja też moge kogoś zaklepać?A w sprawie kto kogo poklepywał, to jak dobrze pamiętam nikogo nie zaklepywałaś
aDECHAde.com Team
Napisano 26 August 2010 - 15:22
Napisano 26 August 2010 - 15:22
Napisano 26 August 2010 - 15:35
Napisano 26 August 2010 - 15:44
Kaman weź mnie!
edit: a może mi ktoś wyjaśnić od podstaw na czym polega klepanie?
aDECHAde.com Team
Napisano 26 August 2010 - 15:49
No mówię, Kurbek się nie postarałłuhuhu ^^ kilka dni mnie nie było a tu ponad 600
ale widzę że nie było jakiś fajny "fajerwerków" na otwarcie
Napisano 26 August 2010 - 15:53
No mówię, Kurbek się nie postarał
Napisano 26 August 2010 - 15:59
Napisano 26 August 2010 - 16:04
aDECHAde.com Team
Napisano 26 August 2010 - 16:07
Napisano 26 August 2010 - 16:15
Olimp Grodków->patrz mapka.
aDECHAde.com Team
Napisano 26 August 2010 - 16:44
bardzo chętnie, zawsze i wszędzie tyle że mnie już Joszu zaklepał to chyba ja już nie moge
![]()
zaczęło się na żółtych stronach, jak logowała się dziewczyna to się na nią rzucalii w końcu ktoś stwierdził że sobie ją zaklepuje, podobno jest to w regulaminie (ale nie doczytałam)
JEST IMPREZKA !
Napisano 26 August 2010 - 16:48
BRAWO DLA TEGO PANA! Tak powinno rozpocząć się 600tną stronę!hmmm, powinien pojawić się zapis informujący o tym, że użytkowników adechade pozostawionych samopas może przygarnąć każdy, zaopiekować się nimi i tak dalej. Generalnie zaklepać na użytek własny
![]()
Nie wiem czy wymiany wchodzą w grę![]()
ps. już nie możesz
pps.
JEST IMPREZKA !
Napisano 26 August 2010 - 16:50
Użytkownik kaman edytował ten post 26 August 2010 - 16:51
aDECHAde.com Team