Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hey!!

19743 odpowiedzi w tym temacie

#11461 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 19 August 2010 - 16:49

Ja się aż tak boję, że nawet nie jestem w stanie podejść do tego czegoś! :hahaha:

Byłaś w kinie ?

:wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie: PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

#11462 Kinguuusia

Kinguuusia

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 22 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 19 August 2010 - 16:51

Byłaś w kinie ?

Niee... nikt nie chciał się ruszyć. :hahaha:
A sama chodzić nie będę. Tak nisko nie upadłam :D

#11463 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 19 August 2010 - 16:55

no popatrz jakie to chamy :hahaha:

:wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie: PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

#11464 Kinguuusia

Kinguuusia

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 22 postów

Napisano 19 August 2010 - 16:57

:hahaha:

O 20 idę na koncert. Ale później wrócę ;D
Jakoś się już przyzwyczaiłam do siedzenia po nocach na komputerze :D
Tylko tym razem zamknę okno...

#11465 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 19 August 2010 - 17:05

:hahaha:

O 20 idę na koncert. Ale później wrócę ;D
Jakoś się już przyzwyczaiłam do siedzenia po nocach na komputerze :D
Tylko tym razem zamknę okno...

a jaki ten koncert ?
ja to dziś ide wcześnie spać bo jutro 24h na nogach ;D

#11466 Kinguuusia

Kinguuusia

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 22 postów

Napisano 19 August 2010 - 17:14

a jaki ten koncert ?
ja to dziś ide wcześnie spać bo jutro 24h na nogach :D

Jaki? Nie wiem. Surprise. Tata coś wymyślił.
Ale jak jest Mozartiana, to teraz wszędzie coś z Mozartem. Więc podejrzewam, że bez niego się nie obejdzie ;D

24h na nogach? Jak, gdzie, po co ? :hahaha:

#11467 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 19 August 2010 - 17:16

Jaki? Nie wiem. Surprise. Tata coś wymyślił.
Ale jak jest Mozartiana, to teraz wszędzie coś z Mozartem. Więc podejrzewam, że bez niego się nie obejdzie ;D

24h na nogach? Jak, gdzie, po co ? :hahaha:

No to grubo :D wieczór z mozartem ;D
Jade na ten memoriał Huberta Wagnera no i tak wyszło że 24h o 8 wyjeżdżam i wracam o 8 następnego dnia. Może gdzieś sie chwilę kimne w pociągu ale znając życie będzie wiecej ciekawych rzeczy do roboty ;D

#11468 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

Napisano 19 August 2010 - 17:21

a ja tam do kina lubie chodzic ale samemu^^ tak dla odmiany xD... ale mam solidne argumenty;p bo do kina nie da sie pojsc z kumpela bo (raz tak chcialem a okazalo sie ze ona myslala ze to randka i przez 2 godz zastanawialem sie czy ma faktycznie tak niewygodne krzeslo ze musi sie ciagle wiercic a po seansie i rozmowie mi sie poryczala), z dziewczyna tez nie lubie chodzic bo to oparcie miedzy siedzeniami jest niewygodne i krzesla sa niewygodne (najlepiej zeby zrobili sale kinowa jak sa niektore shisha bary gdzie mozna sie polozyc) a po za tym watek sie gubi i takie ogladanie to o D. rozbic a z kumplami nie chodze bo albo zrobia bydlo albo przyniosa flaszke czy tam dwie i znow nici z ogladania;p wiec jak chodzic do kina to samemu albo na stare lata jak juz z ta jedyna troche przygasnie plomien namietnosci (czego sobie nie zycze)

to bylo tak btw :hahaha:
:twisted:

#11469 Kinguuusia

Kinguuusia

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 22 postów

Napisano 19 August 2010 - 17:29

No to grubo ;D wieczór z mozartem ;D
Jade na ten memoriał Huberta Wagnera no i tak wyszło że 24h o 8 wyjeżdżam i wracam o 8 następnego dnia. Może gdzieś sie chwilę kimne w pociągu ale znając życie będzie wiecej ciekawych rzeczy do roboty ;D

Ja tam czasami lubię takiej muzyki poważnej posłuchać na żywo ;]

Aaa. To los bajeros :hahaha:

a ja tam do kina lubie chodzic ale samemu^^ tak dla odmiany xD... ale mam solidne argumenty;p bo do kina nie da sie pojsc z kumpela bo (raz tak chcialem a okazalo sie ze ona myslala ze to randka i przez 2 godz zastanawialem sie czy ma faktycznie tak niewygodne krzeslo ze musi sie ciagle wiercic a po seansie i rozmowie mi sie poryczala), z dziewczyna tez nie lubie chodzic bo to oparcie miedzy siedzeniami jest niewygodne i krzesla sa niewygodne (najlepiej zeby zrobili sale kinowa jak sa niektore shisha bary gdzie mozna sie polozyc) a po za tym watek sie gubi i takie ogladanie to o D. rozbic a z kumplami nie chodze bo albo zrobia bydlo albo przyniosa flaszke czy tam dwie i znow nici z ogladania;p wiec jak chodzic do kina to samemu albo na stare lata jak juz z ta jedyna troche przygasnie plomien namietnosci (czego sobie nie zycze)

to bylo tak btw :D

Zawsze jak już chodzę z kimś do kina to bierzemy miejsca na samej górze i siadamy na schodach ;D

Załączone pliki

#11470 blumenmehl

blumenmehl

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 834 postów

Napisano 19 August 2010 - 17:31

Niee... nikt nie chciał się ruszyć. :D
A sama chodzić nie będę. Tak nisko nie upadłam ;D

a to co jak sie chodzi samemu do kina to sie nisko upadlo??? troche to glupie co napisalas, kazdy jest inny, ja np. uwielbiam chodzic sama do kina czy tez ogladac filmy w samotnosci, i nie chodzi mi tu o typowe multipleksowe badziewie, mowie tu o starym dobrym kinie o filmach z audrey hepburn czy marlena dietrich, luub tez filmy nowej produkcji aczkowiek o swietnej fabule, w Szczecinie jest najstarsze dzialajace kino -Pionier i tam graja naprawde czasem zaskakujaco dobre seanse. ;D nie zawsze do kina chodzi sie po to zeby polootkowac i porzucac sie popkornem z kolezankami

albo na stare lata jak juz z ta jedyna troche przygasnie plomien namietnosci (czego sobie nie zycze)

to bylo tak btw :hahaha:

to tez troche smutne co piszesz... przeciez moze akurat dobiora sie dwie osoby ktore kochaja kino kochaja filmy, i dla nich chodzenie razem do kina to bedzie bajka, a nie oznaka jakiejkowiek utraty namietnosci..i mysle ze Ty tez moglbys to tak odebrac tylko trzeba pojsc na naprawde dobry film, a pozniej zawsze mozna usiasc gdzies w kawiarni i porozmawiac na ten temat ;D

ahh..

#11471 Kinguuusia

Kinguuusia

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 22 postów

Napisano 19 August 2010 - 17:39

a to co jak sie chodzi samemu do kina to sie nisko upadlo??? troche to glupie co napisalas, kazdy jest inny, ja np. uwielbiam chodzic sama do kina czy tez ogladac filmy w samotnosci, i nie chodzi mi tu o typowe multipleksowe badziewie, mowie tu o starym dobrym kinie o filmach z audrey hepburn czy marlena dietrich, luub tez filmy nowej produkcji aczkowiek o swietnej fabule, w Szczecinie jest najstarsze dzialajace kino -Pionier i tam graja naprawde czasem zaskakujaco dobre seanse. ;D nie zawsze do kina chodzi sie po to zeby polootkowac i porzucac sie popkornem z kolezankami

Miałam tu bardziej na myśli chodzenie samemu do kina szukając tam jakiegoś podrywu :hahaha:
A popcornem się nie rzucam. Bo go nigdy nie kupuję :D

#11472 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

Napisano 19 August 2010 - 17:40

podoba mi sie ten motyw ze schodami xD jeszcze koc jakies podusie i bedzie git :hahaha: moze kiedys wyprobuje ale na razie pozostane przy wiedzy ze sa wygodniejsze miejsca niz kino do spedzenia czasu z dziewczyna;) wiec do kina nie lubie chodzic ale na film jak najbardziej xD i calkowicie zgadzam sie z Blum
:twisted:

#11473 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 19 August 2010 - 17:50

nie musze wam mowic ze jestescie mega spamerami?

Ale spoko kilka dni i krol wroci do formy xP

Załączone pliki

Koko Jambo i do przodu! Bo świat jest piękny, a życie nie trwa wiecznie!

#11474 Kinguuusia

Kinguuusia

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 22 postów

Napisano 19 August 2010 - 18:00

nie musze wam mowic ze jestescie mega spamerami?

Ale spoko kilka dni i krol wroci do formy xP

Jasne jasne :hahaha:

Z tymi schodami w kinie robię tak od kiedy pamiętam ;]

#11475 Johnny_

Johnny_

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 141 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 19 August 2010 - 18:50

Taka troche mała zmiana tematu!...jak ktos z was moze bedzie robic 18 albo urodziny jakies cos i szukacie DJa walic do mnie z tym;] z checia zagram i rozkrece impreze :hahaha:
Snowboard is number one! Snowboard is everywhere! Snowboard is my life!

#11476 Snow Ryder

Snow Ryder

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 72 postów

Napisano 19 August 2010 - 20:04

Właśnie wróciłem z rybek... wynik zadowalający 3 okonie :D Wpuściłem do oczka te które jeszcze żyły i mam już teraz 4 :hahaha: Kinguusia a zgadnij czym je karmię?
Jeździć w zimie na desce to by każdy chciał...a robić to nie ma komu!

#11477 xaxa

xaxa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 498 postów

Napisano 19 August 2010 - 20:45

Lubie placki.
Dołączona grafika

#11478 Vanessa

Vanessa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 450 postów

Napisano 19 August 2010 - 21:00

teraz juz wiem co to znaczy byc NOWYM na forum, pisac o swoich zyciowych doznaniach i przygodach, a przede wszystkim byc mlodym i udawac pro. Chyle czola simonowi i blum... Amen... Ide na plaze ps. Nie zebym cos do kogos miala :hahaha: ale... A dobra p.a.l.
Pacze i pacze.. I czas najwyzszy zrobic kolejna dziare

#11479 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 19 August 2010 - 21:03

Właśnie wróciłem z rybek... wynik zadowalający 3 okonie ;D Wpuściłem do oczka te które jeszcze żyły i mam już teraz 4 :D Kinguusia a zgadnij czym je karmię?

Jagodziankami... ale wydłubujesz jagody bo sam je lubisz :hahaha:

teraz juz wiem co to znaczy byc NOWYM na forum, pisac o swoich zyciowych doznaniach i przygodach, a przede wszystkim byc mlodym i udawac pro. Chyle czola simonowi i blum... Amen... Ide na plaze ps. Nie zebym cos do kogos miala ale... A dobra p.a.l.

Van rozwiń swoją myśl jestem tego bardzo ciekaw ;D

#11480 Snow Ryder

Snow Ryder

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 72 postów

Napisano 19 August 2010 - 22:32

Te jagodzianki jeszcze zrozumię bo to żart ale resztę?Co ja Wam takiego zrobiłem?

teraz juz wiem co to znaczy byc NOWYM na forum, pisac o swoich zyciowych doznaniach i przygodach, a przede wszystkim byc mlodym i udawac pro

To jeżeli dotyczyło mnie to już jest PERFIDNE. Szczerze mówiąc nie spodziewałem sie takiego komentarz od kobiety. I jakie "pro"?Co to jest?!
Ja nie wiem, raz coś człowiek napisze nie tak jak Wam się podoba to już do końca musicie po nim jeździć.
Jeździć w zimie na desce to by każdy chciał...a robić to nie ma komu!