Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hey!!

19743 odpowiedzi w tym temacie

#10941 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 15 August 2010 - 19:24

hmm może lepiej nie :D

Patrząc z perspektywy czasu to nawet lepiej być singlem bo nie ma sie wtedy żadnych ograniczeń
ale z drugiej strony..

:wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie: PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

#10942 Kinguuusia

Kinguuusia

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 22 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 15 August 2010 - 19:28

Ogólnie to się nudzę, nudzę, nudzę i jeszcze raz nudzę.
Nawet zakwasy mam po wczorajszej grze w siatkę :D
No nieeeeeeeeeeeeeeeee!

hmm może lepiej nie :D

Patrząc z perspektywy czasu to nawet lepiej być singlem bo nie ma sie wtedy żadnych ograniczeń
ale z drugiej strony..

Osobiście... wolę mieć kogoś przy sobie :P

#10943 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

Napisano 15 August 2010 - 19:48

Kingus podpisuje sie pod tym Zuchem xD (my sie chyba nie znamy bo nie kojarze Cie no chyba ze nie mialas w zimie avatara, ale spokojnie spotkamy sie w zimie jak wpadniesz np do bialki albo w te strony na deche;) ) cholernie pomocne to streszczenie, w zimie zadko kiedy znalazla sie taka uczynna osoba^^ no moze czasem Ryba albo Blum ale co do Ryby... stary ale zes wjechal z ta kurtka :D dziewczyny zebraly sie w sobie i sie otworzyly a Ty taki nieczuly... bo ja wam powiem cos o tych zwiazkach: my jestesmy skazani (a przynajmniej ja) na zwiazki sezonowe;( czyt. kiedy nastaje lato zawsze musi sie cos spie**zyc nie wiem jakim cudem ale od 5 lat zawsze latem jestem sam :P teraz myslalem ze znalazlem ta jedyna (doslownie) bo byla idealna (ta wymarzona) pod kazdym wzgledem (zarowno fizycznym emocjonalnym, sposobie myslenia rozumienia mnie itd.) a tu wyszlo na to ze prawie na 100% wrocila do bylego;( mam dosc... chce w koncu miec kogos kogo bede mogl codziennie uszczesliwiac, w kim bede mial oparcie...
:twisted:

#10944 Kinguuusia

Kinguuusia

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 22 postów

Napisano 15 August 2010 - 19:55

Nie, nie było mnie tu wcześniej :D
Teraz tak postanowiłam się zadomowić ;D

Kurcze, niby nie powinnam się udzielać w tematach damsko-męskich ale to wszystko jest rzeczywiście powalone :P
Nie lubię bawić się w zmienianie chłopaka co 2,3 tygodnie ale teraz to nie mam co liczyć na dłuższy związek.
Z chłopakami w tym wieku to porażka jest. Dzieci na sto pro. :D

#10945 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

Napisano 15 August 2010 - 20:06

ja sie zadomowilem na poczatku (wlep od Jancia do tej pory nie dostalem ;pp ) ale po zakonczeniu sezonu jakos sie odcialem od ekipy a teraz wrocilem bo... no coz moja sprawa damsko-meska sie skonczyla albo nie!! ja sobie obiecalem ze to nie koniec!!... choc mam coraz mniej wiary w to ze moze uda mi sie ja odzyskac (5 leni zwiazek ma ten poprzedni ale za to z palantem wiec licze ze sie nie zmienil^^ )... a wiec wogole za zwiazek mozesz brac te znajomosci powyzej miesiaca bo te do to sa przygody romanse czy jak je tam zwac czasem potrzebne ale na pewno nic nie wnoszace do Twojego zycia... moze i mamy w tym wieku pstro w glowie i z czasem dopiero zaczynamy normalniec i myslec ale to dziecko bedzie siedzialo w nas juz do usranej smierci :D :P

#10946 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 15 August 2010 - 20:09

Kingus podpisuje sie pod tym Zuchem xD (my sie chyba nie znamy bo nie kojarze Cie no chyba ze nie mialas w zimie avatara, ale spokojnie spotkamy sie w zimie jak wpadniesz np do bialki albo w te strony na deche;) ) cholernie pomocne to streszczenie, w zimie zadko kiedy znalazla sie taka uczynna osoba^^ no moze czasem Ryba albo Blum ale co do Ryby... stary ale zes wjechal z ta kurtka :D dziewczyny zebraly sie w sobie i sie otworzyly a Ty taki nieczuly... bo ja wam powiem cos o tych zwiazkach: my jestesmy skazani (a przynajmniej ja) na zwiazki sezonowe;( czyt. kiedy nastaje lato zawsze musi sie cos spie**zyc nie wiem jakim cudem ale od 5 lat zawsze latem jestem sam :P teraz myslalem ze znalazlem ta jedyna (doslownie) bo byla idealna (ta wymarzona) pod kazdym wzgledem (zarowno fizycznym emocjonalnym, sposobie myslenia rozumienia mnie itd.) a tu wyszlo na to ze prawie na 100% wrocila do bylego;( mam dosc... chce w koncu miec kogos kogo bede mogl codziennie uszczesliwiac, w kim bede mial oparcie...

a tam się czepiasz się, ale fajna kurtka nie xD?

Co do miłości to mi jest dobrze i niech tak będzie. I koniec :D
Koko Jambo i do przodu! Bo świat jest piękny, a życie nie trwa wiecznie!

#10947 brokuł

brokuł

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 353 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 15 August 2010 - 20:11

Ja tam sie w kluby singli nie bawie bo już mam co nieco na oku...Dołączona grafikaDołączona grafika

Kingusia co do chłopców w Twoim wieku to zgadzam się :D ale dziewczęta są wporzoDołączona grafikacoś w tym jest, że niby kobiety są bardziej dojrzałe o te tam 3 lata ponoć...Dołączona grafika

Wcale nie jest takie powalone, po prostu nie można próbować zrozumieć kobiety :P do tego długofalowy związek w tym wieku to strzał w stope. Takie wnioski wyciągam co jakiś czas z mojego życia Dołączona grafika

Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś

ważne, że masz dla innych otwarte serce!

#10948 Kinguuusia

Kinguuusia

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 22 postów

Napisano 15 August 2010 - 20:15

,,Dzieciak'' w pozytywnym znaczeniu to bardzo dobrze! ;D
Ale bez przeginki. :D

Ja się pocieszam tym, że zawsze w zimę się sporo ludzi poznaje ;]
Takich właśnie dzieciuchów w pozytywnym sensie. :P
I żaden z nich mi nie mówi, że mam przestać jeździć na snowku! :D

#10949 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów

Napisano 15 August 2010 - 20:21

ja w tym roku ta bialke tatrz musze zalicyc.
A ty kinga ze tak spytam to gdzie jezdzisz w zimie bo te wasze tereny to ekhm ... Ubogie xD :D

#10950 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

Napisano 15 August 2010 - 20:22

Ja tam sie w kluby singli nie bawie bo już mam co nieco na oku...Dołączona grafikaDołączona grafika

Kingusia co do chłopców w Twoim wieku to zgadzam się :D ale dziewczęta są wporzoDołączona grafikacoś w tym jest, że niby kobiety są bardziej dojrzałe o te tam 3 lata ponoć...Dołączona grafika

Wcale nie jest takie powalone, po prostu nie można próbować zrozumieć kobiety :P do tego długofalowy związek w tym wieku to strzał w stope. Takie wnioski wyciągam co jakiś czas z mojego życia Dołączona grafika

Ryba no kurtala miodzio bedziesz wygladal jak taki amerykanski rugbysta (czy jak to sie ich tam zwie) z colegu co sie buja po szkole w druzynowym wdzianku ;D :D ...

Sav ja od kad pamietam zawsze wolalem mlodsze raz tylko bylem z rowiesniczka (ale wytrzymalem miesiac bo to nie bylo to... nie pociagala mnie) choc musze Ci przyznac ze byla (mlodsza o 1,5) chyba wyleczyla mnie z tych znacznie mlodszych (jeszcze ani razu od kad nie jestesmy razem nie spotkalem mlodszej ktora by byla warta uwagi)... przynajmniej tak sadze choc sie nie (najwieksza roznice wieku w zwiazku jaka mialem to 5,5 roku ja 19 ona 14 i potem drugie podejscie 20 - 15 ale na szczesnie juz mi przeszla)

#10951 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów

Napisano 15 August 2010 - 20:25

mama mi powiedziala ze jak kibol i zebym na lyso się ogolil, palę w rękę i mogę iść na mecz xD

#10952 brokuł

brokuł

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 353 postów

Napisano 15 August 2010 - 20:26

Ja właśnie byłem 3 lata z rówieśniczką a teraz trafiłem 3 lata młodszą i szał Dołączona grafika i do tego jeszcze.... mmm pokaże Wam w zimie Dołączona grafika

Ryba wylecz mamę z tych durnych stereotypów!!!!

Btw. 2-0 w dupe....Dołączona grafika

Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś

ważne, że masz dla innych otwarte serce!

#10953 Kinguuusia

Kinguuusia

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 22 postów

Napisano 15 August 2010 - 20:28

ja w tym roku ta bialke tatrz musze zalicyc.
A ty kinga ze tak spytam to gdzie jezdzisz w zimie bo te wasze tereny to ekhm ... Ubogie xD :D

Tam gdzie mnie deska poniesie :D
A tak szczerze, jeszcze nie wiem...
Dlatego tak ostatnio poruszyłam temat o ,,przygarnięciu mnie'' :P
Ale wyszło, że jestem kłopotliwa nawet nie będąc kłopotliwą i tak jakoś się wyciszyło.

#10954 Blackdeck

Blackdeck

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

Napisano 15 August 2010 - 20:28

Czyżby tu ktoś dyskryminował młodych chłopców? :D
Eat. Sleep. Ride. Repeat.

#10955 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

Napisano 15 August 2010 - 20:29

u mnie ten aspekt zimowy u dziewczyny musi byc obowiazkowo inaczej nie ma nawet nad czym myslec xD

#10956 Kurbek

Kurbek

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 12 postów

Napisano 15 August 2010 - 20:30

Blackdeck,z ciekawości zapytam z jakiego rocznika jesteś? :D

#10957 blumenmehl

blumenmehl

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 834 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 15 August 2010 - 20:31

ehhh... az nie wiem co napisac

#10958 Kinguuusia

Kinguuusia

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 22 postów

Napisano 15 August 2010 - 20:33

Ryba no kurtala miodzio bedziesz wygladal jak taki amerykanski rugbysta (czy jak to sie ich tam zwie) z colegu co sie buja po szkole w druzynowym wdzianku :D :D ...

Sav ja od kad pamietam zawsze wolalem mlodsze raz tylko bylem z rowiesniczka (ale wytrzymalem miesiac bo to nie bylo to... nie pociagala mnie) choc musze Ci przyznac ze byla (mlodsza o 1,5) chyba wyleczyla mnie z tych znacznie mlodszych (jeszcze ani razu od kad nie jestesmy razem nie spotkalem mlodszej ktora by byla warta uwagi)... przynajmniej tak sadze choc sie nie (najwieksza roznice wieku w zwiazku jaka mialem to 5,5 roku ja 19 ona 14 i potem drugie podejscie 20 - 15 ale na szczesnie juz mi przeszla)

U dziewczyn jest chyba odwrotnie ;D
Bo ja wolę starszych.
Miałam chłopaka starszego o 3 lata tylko, że wyjechał :P
No ale różnica była ;] I to spora.

Czyżby tu ktoś dyskryminował młodych chłopców? ;D

Tak. Dokładnie ;D

#10959 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

Napisano 15 August 2010 - 20:34

[quote name='Kinguuusia' timestamp='1281900480' post='27974']
Tam gdzie mnie deska poniesie :P
A tak szczerze, jeszcze nie wiem...
Dlatego tak ostatnio poruszyłam temat o ,,przygarnięciu mnie'' :D
Ale wyszło, że jestem kłopotliwa nawet nie będąc kłopotliwą i tak jakoś się wyciszyło.

no ja bym Cie tam chetnie w zimie przygarnal ale domek w gorach jeszcze nie jestes gotowy do konca wiec musiala bys dojezdzac z Krk na stok:( coz malo wygodne ale zapewniam ze to tez ma swoj smaczek jak w sobote o 6 biegniesz na autobus w pelnym umundurowaniu i z decha w rece bo z przypieta do plecaka sie niewygodnie biegnie tylko dlatego ze chcialas pospac 10 min dluzej xD

#10960 Kinguuusia

Kinguuusia

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 22 postów

Napisano 15 August 2010 - 20:37

Haha :D
Ja już to bardzo dobrze znam!