To było to nieoficjalne....w lutym możesz stanąć do kolejki!!! Joszu szuka kucharek, ciniu też szuka kobiet w parku i Ty Kortas...to zobacz ilu chetnych.....
U mnie z gotowaniem kiepsko

Napisano 12 August 2010 - 11:52
To było to nieoficjalne....w lutym możesz stanąć do kolejki!!! Joszu szuka kucharek, ciniu też szuka kobiet w parku i Ty Kortas...to zobacz ilu chetnych.....
Napisano 12 August 2010 - 11:55
ejka ejka Joszu ;* daj calusa!
wiesz Kinga bo Joszy to stary podrywcz jest trzeba uwazac;p
Panowie i Panie..(a co
) Kinge oficjalnie klepać można od lutego!!!!
A nieoficjalnie róbta co chceta ;pp
Joszu http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/cry.gif )))))))))))))))))))))))
Zostaniesz przeszkolona przez najlepszego grillmasteraU mnie z gotowaniem kiepsko
Zmieniło się co nieco. Jest taka możliwość w ubezpieczeniu OC ?no tylko ubezpieczenie od ciąży i można jechać
Napisano 12 August 2010 - 11:56
U mnie z gotowaniem kiepsko
Napisano 12 August 2010 - 12:00
Napisano 12 August 2010 - 12:02
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 12 August 2010 - 12:06
Ciąża w wieku 15 lat?tak Joszu wprowadzili ubezpieczenie dla wychowawcow od odpowiedzialnosci jak wychowanka zajdzie w ciaze
Napisano 12 August 2010 - 12:08
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 12 August 2010 - 12:08
Ciąża w wieku 15 lat?
Totalnie przesrane
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 12 August 2010 - 12:10
nom lipnie ;/
ale eby 15 lat jak na kolonie to tak do 14 roku sie jezdzi... i nie dawali sobie rady wychowawcy
Napisano 12 August 2010 - 12:10
Co do grilla to lubię tylko z sałatkami kombinowaćposzedłem na obiad i kolejna strona
![]()
Ja mogę zajmować się grillemsprawia mi to przyjemność
Napisano 12 August 2010 - 12:13
Co do grilla to lubię tylko z sałatkami kombinować
Napisano 12 August 2010 - 12:15
Byłam rok temu. I chyba ostatni razPóźniej są obozy a co tam sie dzieje to chyba każdy wie
No to sie doskonale zgramy bo wolę zajmować się mięsem
Napisano 12 August 2010 - 12:16
Byłam rok temu. I chyba ostatni raz
![]()
Już w pierwszy dzień musiałam dzwonić do rodziców, bo kolega mi łóżko rozwalił...
Przyznać, przyznał się. Ale parę minut za późno
Napisano 12 August 2010 - 12:16
Byłam rok temu. I chyba ostatni raz
![]()
Już w pierwszy dzień musiałam dzwonić do rodziców, bo kolega mi łóżko rozwalił...
Przyznać, przyznał się. Ale parę minut za późno
Napisano 12 August 2010 - 12:18
Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 12 August 2010 - 12:20
Wiedziałam, że to od razu jakoś zostanie skojarzoneNie wnikam co sie działo na łóżku
![]()
Chodziło mi raczej o ciut inne zasady obozów , jak sie dobrze trafi to nie ma podziału na obozowiczów i wychowawców(czy też animatorów) jest jedna impreza ze wszystkimi
Napisano 12 August 2010 - 12:22
Nie ciniu tylko ja! jak mogłeś nas pomylić!
![]()
btw. ide na poczteskleroza nie boli
Napisano 12 August 2010 - 12:23
Nie wnikam co sie działo na łóżku
![]()
Chodziło mi raczej o ciut inne zasady obozów , jak sie dobrze trafi to nie ma podziału na obozowiczów i wychowawców(czy też animatorów) jest jedna impreza ze wszystkimi
aDECHAde.com Team
Napisano 12 August 2010 - 12:30
Napisano 12 August 2010 - 12:34
No w sumie... ja teraz muszę iść psiura mojego wykąpać i obiad zrobić, bo rodzice się zaraz zjadą ...
![]()
Ale ja tu jeszcze wcześniej wrócę!