Hey!!
Napisano 10 August 2010 - 13:26
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 10 August 2010 - 14:43
Kurs zacząłem 3 miesiące wcześniej, na egzamin planuje zapisać sie 28 ewentualnie 29 października i jak zdam za pierwszym to połowa listopada już bym miał, ale co z tego będzie to wyjdzie w praniu
Też mam taki plan, kurs miałem zacząć wczoraj to nie mam hajsu i zostali rodzice
Nowo przybyła koleżanka Kinga przeczytała całe Hey po czym stwierdziła, że już tu więcej nie napisze
Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 10 August 2010 - 15:47
pewnie nie ma czasu napisać bo z czytaniem nowych postów nie nadąża heheTeż mam taki plan, kurs miałem zacząć wczoraj to nie mam hajsu i zostali rodzice
a że cały weekend byłem na imprezach ( budziłem się o 16 a o 17 wychodziłem) to nie było kiedy tej kwestii omówić, ale jak dobrze pójdzie to zaczynam za tydzień
Nowo przybyła koleżanka Kinga przeczytała całe Hey po czym stwierdziła, że już tu więcej nie napiszeewentualnie umarła z przemęczenia
Napisano 10 August 2010 - 16:11
ale ale ... dziś byłam w wydziale komunikacji i znów się zapisuje na egzamin
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team ![]()
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 10 August 2010 - 16:22
Napisano 10 August 2010 - 18:04
Blood po poludniu stwierdzilem ze za duzo przeklinam tu na forum i musze sie ograniczyc ale wlasnie sprawiles ze moje postanowienie szlag trafil... powiem tak: nie pie**ol !! ja tez mialem raz takie zalamanie nerwowe ale mi przeszlo, Ty tez dasz rade;))
a jak przyjedziesz do mnie do domu przy okazji jeszcze przed sezonem i nie zobaczysz mojego voelkl'a to co pomyślisz? mówie poważnie, w tym sezonie koniec
Napisano 10 August 2010 - 18:25
Napisano 10 August 2010 - 18:30
używana dwa dni na stoku (jak jesteś zainteresowany to daj znać i podaj interesujaca Cię cene
Napisano 10 August 2010 - 18:32
to ile za ten blacik?
Po prostu powiedz że wymieniasz sprzęcio na nowe
Kama - przyznaj się że łuk robiłaś po 3 eipsach... no i 3 pachołkach oczywiście
Napisano 10 August 2010 - 18:39
a po co nowe skoro kupione pod koniec sezonu
Napisano 10 August 2010 - 19:54
Kama - przyznaj się że łuk robiłaś po 3 eipsach... no i 3 pachołkach oczywiście(jeśli jeszcze się łuk teraz robi) - takie przypadki widziałem na placu
Mi instruktor opowiadał o typie który jak zdawał na A to kasku nie założył
zauważyłem że hey ożyło !
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 10 August 2010 - 20:49
no bo ty taki hmmm.... modniśa po co nowe skoro kupione pod koniec sezonu
?
A tak na poważnie to może splita sobie robisz??
Napisano 11 August 2010 - 00:34
czemu krwisty koniec z decha?
Napisano 11 August 2010 - 06:44
a jak przyjedziesz do mnie do domu przy okazji jeszcze przed sezonem i nie zobaczysz mojego voelkl'a to co pomyślisz? mówie poważnie, w tym sezonie koniec
decyzja podjęta
ty Blood... gdybym cię nie spotkał to może i uwierzyłbym w takie historie... kto jak kto ale ty nie mogłeś ukryć, że ci blatem z oczu patrzy
niby takie rzeczy się zdarzają, szczególnie przez kobiety, ale mówimy przecież o SNOWBOARD'zie!
Napisano 11 August 2010 - 07:05
Co do zlotu wrześniowego to Blood to jest zlot dla snowboarderów więc nie wiem czy powinieneś się tak cieszyć
a w ogóle kto się zjawi w drugiej połowie września na pewno?
aDECHAde.com Team ![]()
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 11 August 2010 - 09:18
Wald za pierwszym razem na egz przejechałam bezbłędnie pas ruchu czy jak to się tam na tym placu zwie, egzaminator do mnie podszedł i się spytał czy jestem zwolniona z pasów na co otwarłam okna wychyliłam się z jednej i z drugiej strony i z uśmiechem na twarzy odparłam że przecież jestem między pasami
/facetowi chodziło o pas bezpieczeństwa a ja wcześniej odruchowo jak kazał światła wyłączyć, odpiełam pas/
Co do zlotu wrześniowego to Blood to jest zlot dla snowboarderów więc nie wiem czy powinieneś się tak cieszyć
a w ogóle kto się zjawi w drugiej połowie września na pewno?
ja podjadę gdziekolwiek będzie - najwyżej tylko na jeden dzień
Napisano 11 August 2010 - 09:48
ja podjadę gdziekolwiek będzie - najwyżej tylko na jeden dzień
Jak będzie jakieś luźne połączenie z Krakowem to może i ja się pojawie
Napisano 11 August 2010 - 10:21
Jak będzie jakieś luźne połączenie z Krakowem to może i ja się pojawie
do bb są busy i pks co pół godz z krk, do żywca są chyba coś co godzine, od rana do nocy... to chyba dobre połączenia?
aDECHAde.com Team ![]()
Napisano 11 August 2010 - 11:13
Napisano 11 August 2010 - 11:14
Mike się już zapowiedział, myślę że inni prekursorzy vol2 na 100% też będą... blum jako pokuta za vol1