Tak, śmieszy mnie. Może jestem niedojrzały emocjonalnie, albo jestem debilem ale uważam, że filmik jest całkiem zabawny
Śmieszą mnie też nagrania typu "słup się obalił" albo rozmowa kolesia ze stacji Neste
![]()
Na pewno nie potraktowali jej tak od razu jak weszła, musiała robić im niezłą zadymę w sklepie, zauważcie, że to sprzedawcy w sklepie i jeśli chciałaby coś kupić to przecież by jej nie przegonili... Nie mów mi tylko, że gdyby do Twojego sklepu wpadła starsza osoba i zaczęła się wydzierać to Ty byś ją grzecznie prosiła żeby wyszła mimo braku efektówZauważcie, że w pewnym momencie mówi do tego kolesia "niech pan zatrzyma diabła", jak wcześniej jechała im podobnymi tekstami to nie dziwie się, że zaczęli sobie robić jajca
![]()
Zresztą nieistotne, jak następnym razem wrzucę podobny filmik to dodam odpowiedni opis
Simon gratz
SAV. Ale spojrzmy na to z innej perspektywy. Zakładajac tak jak mowisz weszła babcia robi rozrobe. Pierwsze pytanie- Po co weszła do Tego sklepu? Czysto teoretycznie ja tez wchodzze do nie ktorych sklepow zeby tylko popatrzec zobaczyc cos nowego. a Druga strona medalu jest taka. Ze nawet jesli ta "pani" czysto teoretycznie zachowywala sie jak osoba z problemami wieku starzejacego sie to czy my jako ludzie dojrzali nie powinnismy w inny sposob traktowac ludzi starszych ;/... Byc moze sie wydawac filmik smieszny etc. "haha babcia zgrzeszyla, ma grzech bo nazwala go chamem diabłyy ich opetały hahahaha ".;/ wiesz co u mnei na osiedlu tez byla taka pani mlodzi ludzi wybijali jej kamieniami okna wyzywali tez bylam w takim wieku chyba 11 lat wydawalo mi sie to na[prawde smieszne ze ja zwyzywam albo po wkurzam.... Az w pewnym momencie sama doszlam do takiego wniosku. ze ja kiedy bede starsza osoba juz bez meza a dzieci moze mnie opuszcza tez bede chciala byc szanowana przez tych mlodszych ludzi... ze bede mogla liczyc na mlodzienca ktory pomoze niesc starszej kobiecie siatke z zakupami. albo ze taki mlody czlowiek bedzie potrafil zatrzymac sie przy mnei i porozmawiac powspominac stare dobre lata...dlatego Ciebie moze smieszyc postawa tego chlopaka "np to ze chodzi za starsza kobieta jak robot z kijem w d*pie przez gardlo", innych moze oburzyc to w jaki sposob traktujemy siebie nawzajem.. Ale czego ja sie czepiam a no tego " ze teraz jest moda na nagrywanie telefonem tego co tak naprawde jest przykre a nie smieszne" w wielu przypadkach...
pozdrawiam Vaness