Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hey!!

19743 odpowiedzi w tym temacie

#9281 simonTorun

simonTorun

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 977 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 27 March 2010 - 17:54

milego wieczorq, jak rowniez niedzieli, do zobaczenia ;D

pzdr

ps. Van no rozwin swoja wypowiedz, nie wstydz sie :( :) :) :) :) :) :) :jupi2: :jupi2:

"Nie ważne ile razy upadniesz... ważne ile razy się podniesiesz"

#9282 brokuł

brokuł

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 353 postów

Napisano 27 March 2010 - 17:59

Simon coś Ty się taki cięty zrobił na Van? :(

Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś

ważne, że masz dla innych otwarte serce!

#9283 kaman

kaman

Pro snołborder

• Moderatorzy
  • 1123 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 27 March 2010 - 19:40

warunki dobre :) ale juz ostatki sa...
niestety pora zakonczyc sezon :( aaaaa jak ja to przezyje ( brak mi emotki <ściana> )

szkoda ze mi nikt wczoraj nie napisal ze chce jechac :) to bym zabrala a bylismy w poludnie

Snołborderzy snołborderom

aDECHAde.com Team :)
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu :)

#9284 anielka

anielka

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 23 postów
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 27 March 2010 - 21:54

Ach,widzę,że ominęła mnie burzliwa rozmowa o związkach...
Matt, nie tłucz głową o ścianę. Jak dziewczyna ma przyjaciółkę, to nie ma bata, ta przyjaciółka jest wyrocznią i może jej do głowy takich rzeczy napakować... Jeżeli Ci na niej zależy, to trzeba do tego podejść z bardzo dużym dystansem...

Jak chcesz się wypłakać, dawaj na priv.

Hej Kaman (;

#9285 SkOniAk

SkOniAk

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 204 postów

Napisano 27 March 2010 - 22:06

ehh szkooter ukochany szkooter poszedl do zyda ;S

:( http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/cry.gif
Cannabis, Whisky, Ananas...
Jeszcze będzie czas.. By odpoczywać..

#9286 Ryba

Ryba

Generał Melanżu

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 870 postów
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 27 March 2010 - 22:36

Ach,widzę,że ominęła mnie burzliwa rozmowa o związkach...
Matt, nie tłucz głową o ścianę. Jak dziewczyna ma przyjaciółkę, to nie ma bata, ta przyjaciółka jest wyrocznią i może jej do głowy takich rzeczy napakować... Jeżeli Ci na niej zależy, to trzeba do tego podejść z bardzo dużym dystansem...

Jak chcesz się wypłakać, dawaj na priv.

Hej Kaman (;

a guzik prawda, każdy ma swój rozsądek. Moje zdanie :(
Koko Jambo i do przodu! Bo świat jest piękny, a życie nie trwa wiecznie!

#9287 anielka

anielka

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 23 postów

Napisano 27 March 2010 - 23:05

Ryba,jasne,że tak.
Ale postępowania kobiet, zwłaszcza niektórych kobiet, nigdy nie zrozumiesz.

#9288 blumenmehl

blumenmehl

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 834 postów

Napisano 27 March 2010 - 23:23

zwlaszcza mlodych kobiet :() tendencja do sluchania osob trzecich.a nie wlasnego serca i rozumu

#9289 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

Napisano 27 March 2010 - 23:46

od rozmow na priv a raczej przez esy juz mam jednego skrzata wiec Anielko sie spoznilas;p co do wybaczenia zdrady to najpierw staram sie zrozumiec dlaczego postarac znalezc sie cos na obrone ukochanej ktora wbila mi noz w plecy potem ewentualnie poszukac jakis motywow ewidentnie na nie a na koniec serce i tak zrobi swoje... no i fakt Blum te mlode to sa podatne na rozne wplywy zwlaszcza takich s*k jak kumpela Oli ale co ja poradze na to ze pociagaja mnie mlodsze:( i to jeszcze jak...

ej tak btw Ryba czemu masz status clauna?? xD wszyscy jacys riderzy na roznym stopniu zaawansowania a Ty robisz za klauna xD wtf :(
:twisted:

#9290 snowboarder

snowboarder

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 165 postów

Napisano 28 March 2010 - 00:01

warunki dobre :) ale juz ostatki sa...
niestety pora zakonczyc sezon :( aaaaa jak ja to przezyje ( brak mi emotki <ściana> )

szkoda ze mi nikt wczoraj nie napisal ze chce jechac :) to bym zabrala a bylismy w poludnie

Zgadzam się w 100%. Warunki dobre w Nowej Osadzie, trochę przetarć, osób bardzo mało. A teraz przyznać się - kto jest tą ładną blondynką co dzisiaj (od 17 do około 20) jeździła w niebieskich spodniach oraz ten wymiatacz w żółtych co z nią jeździł ?? :) Coś gościa nie mogłem dogonić i się wywaliłem na muldzie :) Koleżanka chyba najpierw się trochę uczyła, potem już nieźle jeździła...

PS: Tym oto wyjazdem chyba również zakończyłem sezon.

#9291 Jancio Wodnik

Jancio Wodnik

Pro snołborder

• Administratorzy
  • 1367 postów
  • Poziom zaawansowania:Międzynarodowy instruktor SITS - IVSI

Napisano 28 March 2010 - 03:18

co do zwiazkoow.... z kobietami

jako ze mam 28 lat ....................wciaz :jupi2:
kilka zwiazkoow za soba....kilka kobiet w zyciu poznalem
swego czasu pokusilem sie kiedy jeszcze mi sie chcialo o tym myslec a co wazniejsze ZROZUMIEC KOBIETY- ( co za idiota byl ze mnie :() wymyslilem taka o to teorie:

KOBIETY SA JAK SYSTEM WINDOWS !!!!

na poczatku piekne opakowanie, duzo obrazkoow cieszacych oko....smiga to jak rakieta , reaguje na kazde klikniecie...
co chwilke nowe okienka.... nowe funkcjonalnosci...... mniam....palce lizac :)

fajerwerki... wodotryski....

potem zaczyna coraz dluzej startowac..... system sie zapycha.......

poczatkowo wystarczy zwykly restart...... ale z czasem zaczyna zaliczac coraz czestrze zwiechy....

lapie wirusy ktoore powoduja ze system przestaje dzialac....

upgeaty pomagaja na kroorko ........

w koncu w akcie rozpaczy wymieniamy system na nowsza wersje ...w niowiutkim .... blyszczacym opakowanku :)

wyglada pieknie nowe funkcjonalnosc.............. itd

czy tylko ja zauwazylem analogie :)?:):)

wiem co teraz uslysze http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/cry.gif ze faceci sa jak autobus - zawsze sie spoozniaja i zawsze jest nastepny ....... ale....

czy jednak nie ma tu analogii ??:)

hehehehehe

no to co wy na to ??:jupi2:

dodam tylko ze kobiety pomimo powyzszej analogii uwazam za najcudowniejsze stwozenia na swiecie ;D

pzdr

JW

.......... ......... ............. ...................

kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły .. Dołączona grafika

#9292 Bloodwyn

Bloodwyn

Blat forumowy

• Snowboard Summit Squad
  • 929 postów

Napisano 28 March 2010 - 07:22

Jancio, true true... :(

#9293 panna_j

panna_j

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 95 postów

Napisano 28 March 2010 - 07:45

Cześć wszystkim!
Zaniedbałam forum, proszę o wybaczenie:D

Jakie true, jakie true! JANCIO! :( Za takie porównania to ban się należy! :)

To już standardzik, kobiety narzekają na facetów, faceci na kobiety i tak od lat i tak będzie :) Będą się ranić, będą się kłócić, ale ciągle ich będzie ciągnąc do płci przeciwnej:P
Chciałam tylko powiedzieć, że jak sobie tak obserwuję młodych ludzi (:)) to czasami po prostu myślę, że za mało się lubią a już się zakochują:) A dziewczyny mają ten problem, że za często traktują facetów jak element swojego wystroju i pewne uzupełnienie swojego EGO, tak mi się zdaje;)

no to juz wstepnie sie rozgladnalem po forum i musze stwierdzic z przykroscia ze Krk slabo wychodzi na pod wzgledem ilosci pieknosci :)... no ja wiem Blum ze zawsze mam Ciebie ale ja potrzebuje duzo ciepla w stalych dawkach wiec jestes na spalonej pozycji ale mozesz wziasc przyklad z Van i sie przeniesc do Krk:D:D:D

No słychaj Mateo.... teraz to podpadłeś, że o ja pier.... :jupi2: jak to słabo wypada pod względem ilości piekności??? A JA?:)??? :jupi2: My tu nie idziemy na ilość tylko na JAKOŚĆ!!!! ja się w krk urodziłam, ja w krk żyję dniami i nocami i nie życzę sobie wątpliwości dotyczących mojej urody, bo ładna jestem za 3 z innego miasta i BASTA;D ;D

Aga wpadaj, wpadaj do Krk, może uda Ci się poznać dziewczynę PROMILA! ;D;D;D bo tak się składa, że znam ją BAAAAAARDZO DOBRZE;]
Kocham chałwę waniliową, tę w żółtym opakowaniu po 2,50.

#9294 kaman

kaman

Pro snołborder

• Moderatorzy
  • 1123 postów

Napisano 28 March 2010 - 10:03

No słychaj Mateo.... teraz to podpadłeś, że o ja pier.... :) jak to słabo wypada pod względem ilości piekności??? A JA?:)??? ;D My tu nie idziemy na ilość tylko na JAKOŚĆ!!!! ja się w krk urodziłam, ja w krk żyję dniami i nocami i nie życzę sobie wątpliwości dotyczących mojej urody, bo ładna jestem za 3 z innego miasta i BASTA;D ;D

żeby nie było jak odpisywałam o krk to mówiłam o przyjezdnych :) nie o rodowitych, bo siebie też bym obraziła, ale trzeba przyznać racje że w krk jest skupisko różnych ludzi... bardzo ciekawo-różnych :(

W ogóle Mateo jak Cie panna/facet robi w konia to nie ma się co rozczulać tylko zmienić model. W miłości zakłada się oddziaływanie obustronne...

Zgadzam się w 100%. Warunki dobre w Nowej Osadzie, trochę przetarć, osób bardzo mało. A teraz przyznać się - kto jest tą ładną blondynką co dzisiaj (od 17 do około 20) jeździła w niebieskich spodniach oraz ten wymiatacz w żółtych co z nią jeździł ?? :jupi2: Coś gościa nie mogłem dogonić i się wywaliłem na muldzie :jupi2: Koleżanka chyba najpierw się trochę uczyła, potem już nieźle jeździła...

PS: Tym oto wyjazdem chyba również zakończyłem sezon.

a byli tacy faktycznie ;D ale wątpię czy te gołąbki są na adechade. Fajnie ogólnie wczoraj dziewczyny wymiatały na Nowej Osadzie :) a ja się nie popisałam :) szczególnie lądując w kałuży :) tragedia.

I need snow !!!

Snołborderzy snołborderom

aDECHAde.com Team :)
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu :)

#9295 MateoV89

MateoV89

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 132 postów

Napisano 28 March 2010 - 11:27

no i chyba przypadkowo nadepnalem na odcisk moim panna z Krk :( ... a ja tylko stwierdzilem fakt ze wasza grupa jest wyjatkowo nieliczna tu na forum:(... i wcale nie powiedzialem ze nie mamy najpiekniejszych kobiet (po prostu uznalem to za fakt oczywisty i niewarty ponownego podkreslania) ^^ choc w niektorych zakamarkach polski tez znajda sie jakies pieknosci =)... a co do tej analogii Simon to troche szowinistyczne podejscie ale jednak ukazujace w wiekszosci mentalnosc kobiet... dlatego trzeba szukac tych perelek!!

Załączone pliki

• Załączony plik  WN.jpg   191.29 KB   90 Ilość pobrań

:twisted:

#9296 SkOniAk

SkOniAk

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 204 postów

Napisano 28 March 2010 - 11:34

JW windows wymiata :(

Proszę was zmieńcie temat! :)
Cannabis, Whisky, Ananas...
Jeszcze będzie czas.. By odpoczywać..

#9297 blumenmehl

blumenmehl

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 834 postów

Napisano 28 March 2010 - 12:35

noooooooooo musze chyba pozanc promisia dziewoje;P jak ja znasz dobrze to pewnie jakas fajna dziolcha i nie mam sie co martwic ze w nieodpoweinie rece wpadl? :)

aaaaaaaaaa w czw bede w poznaniu na jeden dzien :( moze dwa :) bedzie ktos? Dołączona grafika

#9298 panna_j

panna_j

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 95 postów

Napisano 28 March 2010 - 12:46

ha! kochana! w najlepsze ręce wpadł :D gruchają sobie aż miło:)
Kocham chałwę waniliową, tę w żółtym opakowaniu po 2,50.

#9299 blumenmehl

blumenmehl

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 834 postów

Napisano 28 March 2010 - 13:17

no to sie ciesze :D) lubie jak ludzie gruchaja ;P ja tez bym pogruchala ale jak narazie jest 'brak zasiegu' ...przygenbiajace blablablabla w dupe. Dołączona grafikaDołączona grafika spije sie niedlugo :)

#9300 snowboarder

snowboarder

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 165 postów

Napisano 28 March 2010 - 15:06

JW ten tekst to mistrzostwo :D

Kaman w jakich godzinach jeździłaś, bo Cię chyba jednak nie widziałem. Ja byłem od około 17 do 21.