Polska Policja jest do du.. ;/
Nie jestem żadne JP ani nic w tym stylu ale ich działanie to masakra jakaś.
Ogólnie dziś zawiodłem sie na ludziach nie wiedziałem że ludzie mogą być aż tak bardzo bez uczuciowi.
jestem swiezo po powrocie z Ustrzyk Dolnych, oczywiscie wypad na deche. Policja tam...marzenie

po pierwsze, wychodzac z dworca kolezanka zobaczyla radiowoz, spytala czy podwioza nas do jej ciotki, gdzie spalismy, bez problemu zawiezli nas z calymi bagazami, ze ledwo sie zapakowalismy do radiowozu. Przy okazji pogadalismy o roznych sprawach, bardzo milo i otwarcie. Nastepna przygoda, wlasnie tam to powrót z Gromadzynia. Po calodniowej jeździe wracamy do domu, chcielismy zrobic zakupy, biedronka zamknieta niestety;/ snowboardy, dosc ciezkie. Postanowilismy pozyczyc wózek biedronkowy i zapakowac tam snowboardy

wsadzilismy tam 3 deski i lopate, robilismy hopki. Przy okazji spytalismy w innym sklepie czy mozemy zaparkowac, pozwolili, zrobilismy zakupy,wszystko do wozka. Prowadzac wozek po ulicy mijalismy komisariat, w koncu, jakis 1km przed domem zajechal radiowoz

policjantka pyta co robimy, skad jestesmy, i nagle kierowca sie odzywa "pewnie Zamość"

tak sie dogadalismy ze caly wozek ze snowboardami zapakowalismy do auta, odwiezli nas pod biedronke,oddalismy i do domu nas odwiezli. Porozmawialismy o Siczce z KSU, o bzdetach roznych. Na prawde bardzo milo

Sznap i jzu Cie lubie
na co na studia??
Moze ogarniemy razem melinke?? bo bede szukala wspollokatora 
Nie mam pojecia jeszcze...wlasciwie mam jeszcze 1,5 roku

2 liceum ;p Nie ma problemu, cos by sie znalazlo no ale jak juz mowilem, Krakow, a gdzie dokladnie to sie zobaczy