Hey!!
Napisano 26 February 2010 - 23:18
Napisano 26 February 2010 - 23:19
Coś ze mną nie tak... Wczoraj 6 kromek na kolację, dzisiaj 5 dużych bułek... Kiedyś średnio po 2 kromki i bułki a tu BAM!!! Zbankrutuję...
ciaza+P:P
Napisano 26 February 2010 - 23:25
Napisano 26 February 2010 - 23:25
Chyba się jeszcze z Tobą nie witałem
Napisano 26 February 2010 - 23:29
Do zobaczenia kiedys tam. Opuszczan forum.
ale tak na dobre ??
Napisano 26 February 2010 - 23:32
I przyjeła widocznie taką strategie jak ja
Napisano 26 February 2010 - 23:40
ale wolałbym na spokojnie xD
Napisano 26 February 2010 - 23:42
Cześć zarembianka
![]()
Chyba się jeszcze z Tobą nie witałemDawno mnie tu nie było i zaległości wiele mam
a czesc:) mysle ze nawet sie nie znamy:P chyba przepadles przez ta sesje:P
Napisano 26 February 2010 - 23:43
Napisano 26 February 2010 - 23:44
Nie wiem być może tak być moze nie. Beze mnie forum i tak bedzie żyło. A ja tu jestem praktycznie nie potrzebna. Mam wszystko w duszy. A na blooda foch jak z tad do Chin. Dobranoc.
Van ja Cie kocham:*
Napisano 26 February 2010 - 23:46
To ja myśle zarembianka w takim razie że się musimy poznać xD. Bluuuu...d jestem, miło mi
Edit: k... chiny chyba daleko
Napisano 26 February 2010 - 23:52
Nie No poprostu moj stan jest adekwatny do zaistniałej sytuacji. Po prostu WIELKI PRZE OGROMNY DÓŁ!
Zarembianka, weź sobie Blooda, weź. O.o
Nie ce go, narazie.
Napisano 26 February 2010 - 23:57
Ja tez pisałem o to co Ty Ryba teraz
![]()
To ja myśle zarembianka w takim razie że się musimy poznać xD. Bluuuu...d jestem, miło mi
Edit: k... chiny chyba daleko
no wkocu, cos mnie rozbawiło
Van to forum bez ciebie...nie chyba nie...sadze ze nie....na pewno nie....bedzie takie same
Mam takiego doła ze najchętniej nawalilabym sie w 4dupy. Zapomniała o wszystkim. I miała wszystko gdzies.
Nie No poprostu moj stan jest adekwatny do zaistniałej sytuacji. Po prostu WIELKI PRZE OGROMNY DÓŁ!
Nie ce go, narazie.
musze stanać w twojej obronie wkoncu solidarnosc plemnikow musi byc
moze jointa zapal, na pewno bedziesz miala lepszy humor
Napisano 27 February 2010 - 00:00
ejjj ja chce Ciebie a nie kogos innego:) Mycha co jest?! <tuli>Mam takiego doła ze najchętniej nawalilabym sie w 4dupy. Zapomniała o wszystkim. I miała wszystko gdzies.
Nie ce go, narazie.
a ja Zarembianka milo mi rowniez;)
jezuuu co tu wszyscy tacy mlodzi:P
Napisano 27 February 2010 - 00:09
- BRAK PC W POKOJU!
- INTERNET 512 W NEO - NO PRZECIEZ TO IDZIE ROZPINDOLIC A NIE MOZNA ZWIĘKSZYĆ BO COS TAM COS TAM f*ck NEO
- MATURA CORAZ BLIŻEJ A JA SIE BOJĘ MATEMATYKI. CHOCIAZ BYLAM W CZĘSTOCHOWIE!
- NIE MAM MOTYWACJI ZEBY SCHUDNAC
-MAMA- MARUDZI ZE IDE NA STUDIA TYLKO I WYŁĄCZNIE NA POŁUDNIE POLSKI BO BLIŻEJ NA DESKĘ I WCALE NIE BEDE SIE UCZYĆ - TAK KUFA ZNALAZŁA SIE NAJMĄDRZEJSZA OMG CZASAMI MAM OCHOTE SPRZEDAĆ JA ZA WIELBŁĄDA PRZYNAJMNIEJ KASA NA WYJAZD BEDZIE
- FACECI...
- GRAMATYKA Z ANG.
- CZUJE SIE BYLEJAKA SZARA DO d*py NA FORUM.
- ZA DWA TYG PO RAZ PIERWSZY ZOBACZĘ SWOJEGO OJCA NA OCZY- GDZIE W SĄDZIE NA ROZPRAWIE O ALIMENTY
Napisano 27 February 2010 - 00:11
jestes tu kims:* bez Ciebie to forum nie byloby takie fajne:)No wiec tak lista rzeczy ktora doprowadzą mnie do frustracji.
- BRAK PC W POKOJU!
- INTERNET 512 W NEO - NO PRZECIEZ TO IDZIE ROZPINDOLIC A NIE MOZNA ZWIĘKSZYĆ BO COS TAM COS TAM f*ck NEO
-MAMA- MARUDZI ZE IDE NA STUDIA TYLKO I WYŁĄCZNIE NA POŁUDNIE POLSKI BO BLIŻEJ NA DESKĘ I WCALE NIE BEDE SIE UCZYĆ - TAK KUFA ZNALAZŁA SIE NAJMĄDRZEJSZA OMG CZASAMI MAM OCHOTE SPRZEDAĆ JA ZA WIELBŁĄDA PRZYNAJMNIEJ KASA NA WYJAZD BEDZIE
- FACECI...
- GRAMATYKA Z ANG.
- ZA DWA TYG PO RAZ PIERWSZY ZOBACZĘ SWOJEGO OJCA NA OCZY- GDZIE W SĄDZIE NA ROZPRAWIE O ALIMENTY
olejjj neta... wiem wkurzajce...
matura z matematyki jest spoko:) ja zdalam na 5:D wiecznie palac ziolo:D nie propaguje niczego hahaha:)
gramatyka z ang jest spoko:) na pierwszy rzut oka do d*py...
ooo kuzwa...
ja swojego ojca nie chce znac....
i tak Cie kocham:* i pamietaj ze nie odpuszcze CI wspolnego piwka;)
Napisano 27 February 2010 - 00:18
Dobranoc:* ide wziąć garść tych wszystkich leków i lu lu
Ps. Alergik
Napisano 27 February 2010 - 00:20
nic buziak:) i glowka do goryyyyyDobra:* poprawilas trochę humor:* dzieki:* szkoda ze jestes tak daleko:( a piwa poleca hektolitrami chociaz nie bo za duzo kalori xD
Dobranoc:* ide wziąć garść tych wszystkich leków i lu lunienawidzę to cos do nosa ma posmak odgazowanego piwa a lek na astmę zdechłego kota um.
Ps. Alergik
wiem wiem zaluje strasznie ze jestem tak daleko... mam kilka powodow;) ale wiesz moze juz niedlugo bede na troche w PL:)
a teraz siooo spac wypoczywac przed nowym pieknym dniem:*
Napisano 27 February 2010 - 00:48
Dobra:* poprawilas trochę humor:* dzieki:* szkoda ze jestes tak daleko:( a piwa poleca hektolitrami chociaz nie bo za duzo kalori xD
Dobranoc:* ide wziąć garść tych wszystkich leków i lu lunienawidzę to cos do nosa ma posmak odgazowanego piwa a lek na astmę zdechłego kota um.
Ps. Alergik
Na astmę najlepsza trawa a do nosa tabaka. Smakuje dużo lepiej
EDIT: Jaaade sobie na deseczke wreszcie hihi
Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 27 February 2010 - 08:13
No wiec tak lista rzeczy ktora doprowadzą mnie do frustracji.
- BRAK PC W POKOJU!
- FACECI...
- GRAMATYKA Z ANG.
NIe smutaj, nos do góry