Skocz do zawartości

Zdjęcie

Hey!!

19743 odpowiedzi w tym temacie

#7521 deichkind

deichkind

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 359 postów
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 31 January 2010 - 20:27

deich - nie bede Ci na forum tlumaczyc jakie sa za a jakie przeciw sypania z dziewczyna :D

van :)* wybacz lubie male blondyneczki najlepeij z tatuazami http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/cry.gif***

moze byc pm?:P? :D:D:

wbijaj smialo http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/cry.gif]

#7522 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1621 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 31 January 2010 - 20:27

udało sie przed czasem do spamować ?

#7523 xaxa

xaxa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 498 postów

Napisano 31 January 2010 - 20:31

Paczek ja się nie kvrwie więc nie miałem jak tego doświadczyć na własnej skórze z resztą co Ty wiesz w końcu przebijasz tylko gumki w supermarkecie.
Każda gimnazjalistka teraz jest praktycznie taka sama, tak samo się ubierają, malują, zachowują, charaktery mają proste jak budowa cepa, każda zjedzie za koszulkę z house za 60pln.
Chcecie przykładów? Idźcie do pierwszej lepszej galerii np. we Wrocku, co druga gimnazjalistka buja się z typem co ma ponad 25lat...

Co do 95% trochę przesadziłem ale nie jest to wcale niski % ów gimnazjalistek.

#7524 czesiocs

czesiocs

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 106 postów

Zobaczcie ten link [move]http://allegro.pl/item901049886_snieg_mazurski_swiezy_polecam.html[/move] beka jak nie wiem hahahahaahah :P

#7525 Grzybson

Grzybson

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 173 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

deich - nie bede Ci na forum tlumaczyc jakie sa za a jakie przeciw sypania z dziewczyna :D

van :D* wybacz lubie male blondyneczki najlepeij z tatuazami http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/cry.gif***

Blu ja też z chęcią poczytam co o tym sądzisz  :P Pisz gg albo gdzie tam chcesz :)

#7526 Shrek

Shrek

"Pro" snołborder

• Administratorzy
  • 1638 postów

Napisano 31 January 2010 - 20:34

nawet kurde nie wiecie jak ja sie ciesze ze wyłączyłem zliczanie postów w chatroomie...

#7527 paczek96

paczek96

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 264 postów

Napisano 31 January 2010 - 20:36

Xaxa nie chodziło mi o to czy sie kurwi.. czy nie tylko o to czy np jakaś Ci to proponowała albo sie kleiła

A ostatnio na wośpie Gdy był koncert Pewna dziewczyna 17 całowała sie z pijakiem około 55 myślałem że zwymiotuje on potem sie do niej kleił itp patologia,

#7528 blumenmehl

blumenmehl

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 834 postów

Napisano 31 January 2010 - 20:37

deich pozniej teraz wyleguje sie w wyrku ogadaajac serce nie sluga ;]

#7529 paczek96

paczek96

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 264 postów

Napisano 31 January 2010 - 20:38

Xaxa nie chodziło mi o to czy sie kurwi.. czy nie tylko o to czy np jakaś Ci to proponowała albo sie kleiła

A ostatnio na wośpie Gdy był koncert Pewna dziewczyna 17 całowała sie z pijakiem około 55 myślałem że zwymiotuje on potem sie do niej kleił itp patologia,

#7530 anielka

anielka

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 23 postów

Napisano 31 January 2010 - 20:39

Paczek ja się nie kvrwie więc nie miałem jak tego doświadczyć na własnej skórze z resztą co Ty wiesz w końcu przebijasz tylko gumki w supermarkecie.
Każda gimnazjalistka teraz jest praktycznie taka sama, tak samo się ubierają, malują, zachowują, charaktery mają proste jak budowa cepa, każda zjedzie za koszulkę z house za 60pln.
Chcecie przykładów? Idźcie do pierwszej lepszej galerii np. we Wrocku, co druga gimnazjalistka buja się z typem co ma ponad 25lat...

xaxa, nie przesadzaj. Te gimnazjalistki, które spotykasz bujające się ze staruchami po galeriach to jest jakiś niewielki procent. To tak, jakbym powiedziała, że wszyscy studenci są powalonymi ćpunami i gwałcicielami, bo takich można spotkać w niektórych klubach.
Jest dużo blacharni, ale nie przesadzajmy. Poza tym, w tej szkole trzeba szybko dorosnąć...i nie każdemu się to udaje. Zbyt młody umysł na taką presję, jaką wywiera społeczeństwo. Ale wiadomo-galerianki też się zdarzają.

#7531 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1621 postów

Napisano 31 January 2010 - 20:39

chwała ci za to shreku :P

#7532 xaxa

xaxa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 498 postów

Napisano 31 January 2010 - 20:43

Tak pączek miałem taką okazję we Wrocku, ba nawet u mnie w mieście małej wypiździawie wystarczy, że śmigniesz sobie z jakąś na zakupy do Wro to zrobi Ci bj bez oporów.

To zapraszam na Grunwald do Wrocka skoro to jest mały procent który tam czasami widuję to jestem księdzem. Może w mniejszych miastach jest to mniej widoczne. Szkoda, że nikt nie zaprzeczył mych słów o tym jaka to większość gimnazjalistek teraz jest prostolinijna.

#7533 Mapet

Mapet

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 253 postów

Napisano 31 January 2010 - 20:43

Już wysyłałam posta, ale coś się zawiesiło. no i może lepiej.

Anielka dokładnie ;] +

Ja w takim razie chyba w innym świecie żyje, albo po prostu jestem inna ;] I błagam Cie, nie używaj słowa KAŻDA.

#7534 anielka

anielka

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 23 postów

Napisano 31 January 2010 - 20:46

Właśnie, xaxa, ja, jako-w sumie-niedawna gimnazjalistka zapewniam Cię, że jest inaczej, niż myślisz. Poza tym-właśnie. Na przykład Wr jest większym miastem, więc automatycznie więcej się tego zbiera. Ale gimnazjalistek jest więcej niż te, które plączą się po Pasażu Gr. Poza tym-ja ich tam nigdy nie widziałam, jakoś nie rozglądam się pod tym kątem (:P

#7535 paczek96

paczek96

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 264 postów

A no to rozumiem Ciebie Xaxa.

Coś w stylu Ty mnei porzucisz ja Ci oje... pałe... :P
Smutne ale prawdziwe...

#7536 Mapet

Mapet

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 253 postów

Tak pączek miałem taką okazję we Wrocku, ba nawet u mnie w mieście małej wypiździawie wystarczy, że śmigniesz sobie z jakąś na zakupy do Wro to zrobi Ci bj bez oporów.

To zapraszam na Grunwald do Wrocka skoro to jest mały procent który tam czasami widuję to jestem księdzem. Może w mniejszych miastach jest to mniej widoczne. Szkoda, że nikt nie zaprzeczył mych słów o tym jaka to większość gimnazjalistek teraz jest prostolinijna.

To może w dużych miastach tak jest. Ale nie wyrabiaj sobie opinii na KAŻDĄ dziewczynę ... ciekawa jestem, czy teraz też jestem dająca d*py szmatą bo jestem w gimnazjum ;]

#7537 anielka

anielka

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 23 postów

Napisano 31 January 2010 - 20:48

Mapet, robimy ligę obrony przed generalizacją.
To jest bez sensu, każda,każdy, wszyscy.

#7538 xaxa

xaxa

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 498 postów

Napisano 31 January 2010 - 20:50

Nie trzeba się rozglądać żeby tego nie zauważyć. Z reszta who cares chcą niech się kvrwią nie moja sprawa.

Mapet to czym się różnisz od swoich koleżanek? Odpuśćmy tu kwestię seksualną.
Poza tym nie czytasz ze zrozumieniem tym bardziej posta którego teraz zacytowałaś, większość nie znaczy wszystkie.
EOT

#7539 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1621 postów

Napisano 31 January 2010 - 20:51

ale wam dobrze spam idzie !!

nawet was nei czytam ale chyba ciekawy temat jest ;p

#7540 Mapet

Mapet

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 253 postów

Napisano 31 January 2010 - 20:51

Mapet, robimy ligę obrony przed generalizacją.
To jest bez sensu, każda,każdy, wszyscy.

Jestem za :)  ale i tak co po niektórym nie wytłumaczysz, że jest inaczej bo tak się już 'przyjęło', i chociaż dasz 100 dowodów to zdania nie zmieni.