Skocz do zawartości

Zdjęcie
* * * * * 1 głosy

Kto gdzie jutro śmiga

3457 odpowiedzi w tym temacie

#401 WilliamsRbk

WilliamsRbk

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 40 postów
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 12 January 2012 - 17:30

W sobotę wybieram się do Korbielowa. 2 miejsca wolne, wyjazd z Rybnika.

#402 saran

saran

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 186 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu

Napisano 12 January 2012 - 18:16

Ja jutro będę albo w Korbielowie albo w Szczyrku. Ktoś jeszcze się tam zjawi?

#403 Misiek Bielsko

Misiek Bielsko

Zaawansowany snołborder

• ModTeam
  • 774 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 12 January 2012 - 22:16

Jutro jadę stestować Juliany, jak będzie lipa, to na Nową Osadę. Niebieska skate banana, brązowa kurtka i pseudo jeansowe portki, biały kask. Często będę leżał na śniegu, bo się uczę flat tricków :mrgreen:
www.maramuresz.com Wyprawy4x4, freeride - Rumunia, Bułgaria, Bałkany

#404 saran

saran

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 186 postów

Napisano 12 January 2012 - 22:20

Jutro jadę stestować Juliany, jak będzie lipa, to na Nową Osadę. Niebieska skate banana, brązowa kurtka i pseudo jeansowe portki, biały kask. Często będę leżał na śniegu, bo się uczę flat tricków :mrgreen:

My chyba jednak trafimy do Korbielowa, tak to jednak będzie wyglądać. A to się jeszcze zobaczy. Jak jednak trafimy do Szczyrku to się odezwę.

#405 Misiek Bielsko

Misiek Bielsko

Zaawansowany snołborder

• ModTeam
  • 774 postów

Napisano 12 January 2012 - 22:25

My chyba jednak trafimy do Korbielowa, tak to jednak będzie wyglądać. A to się jeszcze zobaczy. Jak jednak trafimy do Szczyrku to się odezwę.

Jakoś nie mogę dotrzeć na Pilsko w tym sezonie, tam trzeba pojechać na cały dzień, a ja zazwyczaj mam 3-4godzinki wolnego...

#406 saran

saran

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 186 postów

Napisano 12 January 2012 - 22:37

Jakoś nie mogę dotrzeć na Pilsko w tym sezonie, tam trzeba pojechać na cały dzień, a ja zazwyczaj mam 3-4godzinki wolnego...

Z jednej strony Pilsko podobno masa śniegu, która ta teraz leży. A z drugiej strony Szczyrk i Juliany i snowpark cholera ciężki wybór. Wszystko okaże się jutro z samego rana. W każdym bądź razie dam znać co i jak i czy było warto :rolleyes: Jedyny minus to to, że podobno jutro ma dmuchać.

#407 Faraaa

Faraaa

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 45 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 12 January 2012 - 22:50

Jedzie ktoś w sobote z okolic Gliwic do szczyrku? Pojechałbym ale nie mam jak i pasuje mi tylko wypad do 13. Wiem że są małe szanse na znalezienie kogoś takiego ale może się uda.

#408 ple

ple

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 82 postów

Napisano 13 January 2012 - 00:15

Szybkie pytanie. Co bardziej polecacie? Janske Lazne czy Pec POD Snezkou?
Mam zamiar wybrać się w jedno z tych miejsc, ale nic o nich za bardzo nie wiem. Bardziej mi zależy na miejscu gdzie można w spokoju poćwiczyć skręty cięte...

#409 kaman

kaman

Pro snołborder

• Moderatorzy
  • 1123 postów

Napisano 13 January 2012 - 07:53

Szczyrk od poranka do ok 13/14... Widzimy się na Julkach i afterze? :)

Podobno w ndz FR na Pilsku

Snołborderzy snołborderom

aDECHAde.com Team :)
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu :)

#410 Jaceksp

Jaceksp

Pro snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1268 postów

Napisano 13 January 2012 - 18:00

Jutro Nowa Osada od 8 gdzieś do 14 jestem na Ośle łączce :) niestety w aucie miejsca brak :(

acha będę w koszulce adechade jak coś :))

Użytkownik Jaceksp edytował ten post 13 January 2012 - 18:09

#411 saran

saran

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 186 postów

Napisano 13 January 2012 - 18:47

Obiecałem, że coś naskrobie jak wrócę z Korbielowa! Było mega jak zawsze w środku tygodnia zero kolejek. Widać że ratrakowali stok wczoraj, a dzisiaj o 8.00 leżało na tym jakieś 10 do 15 cm świeżego puszku. Uwielbiam coś takiego, wszystko wychodzi :lolbounce: Prawie cały czas padał śnieg i w nocy ma dalej padać, także jutro będzie znowu kozacko. Jedyny minus to ten cholerny wiatr! Czasami wiało paskudnie! W pewnym momencie tak padało i tak wiało, że wyjeżdżając na orczyku nie widziałem śladów osoby, która jechała przede mną. Poza trasami dużo przewianego śniegu, ale jak tylko pokazują się drzewa to jest na czym pojeździć. Dzisiaj przypomniałem sobie za co kocham ta górę. :twisted: Taki jakiś plan mam w głowie żeby jutro wybrać się znowu.

#412 Ypsi

Ypsi

Zaawansowany snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPipPip
  • 679 postów

Napisano 13 January 2012 - 18:59

Jesli dojdę do siebie i zbiorę ludzi do może zachaczę w niedziele Pilsko.
Saran kiedyś tak wiało na Miziowej, że jechałem pod górę :D
Jak chcesz to uciekaj ......................... Radzimy zostać !...

#413 saran

saran

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 186 postów

Napisano 13 January 2012 - 19:10

Właśnie tak patrze na prognozy pogody i ma wiać strasznie. Po weekendzie ma zrobić się jako tako normalnie.
Zamontuje sobie żagiel i nie będę płacił za wyciągi :lolbounce:

Użytkownik saran edytował ten post 13 January 2012 - 19:10

#414 Misiek Bielsko

Misiek Bielsko

Zaawansowany snołborder

• ModTeam
  • 774 postów

Napisano 13 January 2012 - 20:42

Właśnie tak patrze na prognozy pogody i ma wiać strasznie. Po weekendzie ma zrobić się jako tako normalnie.
Zamontuje sobie żagiel i nie będę płacił za wyciągi :lolbounce:

A ja się przeziębiłem wczoraj na Czarnym Groniu i dziś zostałem w chacie. Celujmy zatem po niedzieli w temat Pilska, ok?

#415 saran

saran

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 186 postów

Napisano 13 January 2012 - 21:06

A ja się przeziębiłem wczoraj na Czarnym Groniu i dziś zostałem w chacie. Celujmy zatem po niedzieli w temat Pilska, ok?

Kurde, ja bardzo chętnie ale nie wiem czy to wypali, bo narzeczona ciągnie mnie na targi ślubne do Krakowa. Jak uda mi się od tego wymigać to jadę :terefere: Ale najprawdopodobniej poddam się <_<
A jak w ogóle jest na Czarnym Groniu, ja jestem z Oświęcimia i mam tam rzut beretem, a nigdy jeszcze nie byłem. Roniny robią już jakiś snowpark? Nie wiesz czy Dopelmayer będzie działał w tym sezonie?

#416 Misiek Bielsko

Misiek Bielsko

Zaawansowany snołborder

• ModTeam
  • 774 postów

Napisano 13 January 2012 - 21:57

Kurde, ja bardzo chętnie ale nie wiem czy to wypali, bo narzeczona ciągnie mnie na targi ślubne do Krakowa. Jak uda mi się od tego wymigać to jadę :terefere: Ale najprawdopodobniej poddam się <_<
A jak w ogóle jest na Czarnym Groniu, ja jestem z Oświęcimia i mam tam rzut beretem, a nigdy jeszcze nie byłem. Roniny robią już jakiś snowpark? Nie wiesz czy Dopelmayer będzie działał w tym sezonie?

Byłem w sumie to pierwszy raz, parku nie zauważyłem, doppelmayer stoi i z rozmów z kierownictwem ośrodka wynika, że zieloni nadal blokują. Pracownia Na Rzecz Wszystkich Istot z B-B niestety :[
Podobno sprawy są w sądzie i widoki na odpalenie krzesła są, nawet w tym sezonie, ale kto to wie...?
Traska nawet fajna, u góry płasko i bezpiecznie, w sam raz do nauki, dół to już rasowa czerwona trasa, trochę muld, ale ok.16.00 ratrakują ponownie. Talerzyk o dziwo wygodny, bo rurka wyprofilowana i nie szarpie zbytnio. Jak ruszy krzesło, to chyba otworzą drugą część trasy, która się miło zapowiada. Koszmarem za to jest dojazd przez zakorkowany Andrychów i potem 1.5km po dziurach ruskim busem 4x4. Jak będzie krzesło, to moim zdaniem będzie warto.

#417 vatsoo

vatsoo

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 29 postów

Napisano 18 January 2012 - 19:07

ktoś jedzie może autem jutro do Koninek?:)

albo wie czy te autobusy z krakowa co pisze u nich na stronie jeżdzą cały czas? :D tam i z powrotem jakieś są :D

#418 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 23 January 2012 - 22:57

Kortanio jutro będzie w krajnie woj. świętokrzyskie , koło kielc w godzinach 10-13

:wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie: PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

#419 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1620 postów

Napisano 23 January 2012 - 22:57

Kortanio jutro będzie w krajnie woj. świętokrzyskie , koło kielc w godzinach 10-13

:wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie: PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

#420 szznp

szznp

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 564 postów

Napisano 28 January 2012 - 12:30

nie leci ktos gdzies teraz na jakis stok z Krakowa i zabralby 3 osoby?;D