jutro Velka raca , był ktos tam w ostatnim czasie, jak warun?
Kto gdzie jutro śmiga
Napisano 30 January 2017 - 12:03
Napisano 01 February 2017 - 19:04
W weekend Wierchomla, ktoś się tam melduje ?
pzdr,
pele
Napisano 01 February 2017 - 19:16
W weekend Wierchomla, ktoś się tam melduje ?
pzdr,
pele
ja
......don't eat yellow snow ......just ride....https://www.youtube....?v=bQmrb0_YY4U
Napisano 01 February 2017 - 19:40
ja
przezacnie, weekend szykuje się miękki z lekkim odwilżem więc obijanie dupska w parku jak najbardziej wskazane to się widzimy!
pzdr,
pele
Napisano 01 February 2017 - 21:38
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 01 February 2017 - 22:12
Napisano 01 February 2017 - 22:30
prodi walniesz tour de pologne i napiszesz ładną relację w poniedziałek przed obiadem... będzie co do kawy poczytać...
Napisano 02 February 2017 - 21:23
Napisano 03 February 2017 - 19:36
Tosie w nd spotkamy:d
Zalezy o jakim groniu Erickson pisze
Napisano 03 February 2017 - 21:08
Jedynym słusznym... złoty zostawiam "krawędziarzom" ...
Napisano 06 February 2017 - 10:27
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 06 February 2017 - 20:53
Kurde w tą sobotę mega ilość eventow 1. Oscyp - białka 2. Wierchomla demo z Nitro 3. Testy Never Summer - czarna góra 4. Testy LIBTECH - czarny Gron Szaleństwo ❄❄❄
Nie wiem jak reszta wydarzeń, ale demo z Nitro się nie odbyło na Wierchomli bo... cholera wie co tam się stało między wierchuszką stokową a chłopakami z parku, ale nie udostępnili im sprzętu, by przygotować park na tą imprezę . W sobotę pod wieczór można było pojeździć a w niedzielę od rana. Mimo wszystko trochę słabe zagranie i szkoda ekipy parkowej, widać mają tam srogie tarcia.
Choć mam nadzieję, że 11 lutego lobster wyjaśni a ratraki będą pracowały tam, gdzie powinny
pzdr,
pele
Napisano 06 February 2017 - 21:22
Napisano 06 February 2017 - 22:57
W piątek lecę na kubinska hole, był tam ktoś ostatnio albo w ogóle kiedykolwiek i może cos powiedzieć na temat tej miejscówki?
fajna miejscówka, zwłaszcza przez to że ma 2 wyciągi (jeden za drugim zjazdu) , porównując to do polskich stoków , samej jazdy jest od cholery W czasie puchowym fajny lasek po lewej stronie stoku, na odcinku górnego krzesła.
Jedyne co denerwuje to konieczność wyciągania "karnetu" żeby go odkliknąć na bramkach, no chyba że to zmienili. Jak się jest narciuchem to się ma przy kurtce na sznurku przypiety
Są grupony na kubińską, jakby ktoś nie wiedział a chciał zaoszczędzić na vyprážaný syr s hranolkami
Napisano 07 February 2017 - 11:01
Kubinska - super. Przede wszystkim bardzo szeroko i nawet w weekend jak sporo ludzia to można polatać bez przeciskania się w tłumie. Dolna trasa rewelka przez przewyższenia, co daje możliwości zabawy. Byłem dopiero raz ale będę wracał , a jak bym miał bliżej to bym chyba olał nasze resorty.
No i ceny jeszcze ok bo 26 E za dzień.
A na stoku knajpy z dobrym żarciem, a nie śmierdzącym bigosem jak u nas
......don't eat yellow snow ......just ride....https://www.youtube....?v=bQmrb0_YY4U
Napisano 07 February 2017 - 20:40
Byłem na Kubinskiej pod koniec stycznia z krakowskim biurem podróży, z nimi karnet na cały dzień to 16 euro
Odnośnie warunków to wyglądało jakby im coś w nocy dopadało, bo o 9-10 rano stoki nie były gładziutkie, chyba że do tej pory już je ludzi rozjeździli. Poza tym nie ma się do czego przyczepić, w kolejkach stałem max 2 min (w sobotę).
Planuję się wybrać też w tą sobotę z ww. biurem, ktoś chętny?