Chopok powinien wyglądać dobrze trzy dni temu duży opad a prognoza wygląda ok
chopok dla mnie na 1 dzień za daleko. Ponad 6 godzin autem
Jutro Zieleniec/MPI.
Kto z forum będzie?
A jak tam warun w Zieleńcu ?
Napisano 11 March 2016 - 21:13
Chopok powinien wyglądać dobrze trzy dni temu duży opad a prognoza wygląda ok
Jutro Zieleniec/MPI.
Kto z forum będzie?
Napisano 11 March 2016 - 21:23
z tego co słyszę od osób które tam siedzą cały tydzień to pogoda brzydka (pochmurno) ale sypie i cisną poza trasami pow pow pow
Napisano 11 March 2016 - 21:38
z tego co słyszę od osób które tam siedzą cały tydzień to pogoda brzydka (pochmurno) ale sypie i cisną poza trasami pow pow pow
właśnie sprawdzałem pogodę. Pada i ma padać jutro i z Wawy jak pocisnę 4 godziny
Napisano 11 March 2016 - 21:50
właśnie sprawdzałem pogodę. Pada i ma padać jutro i z Wawy jak pocisnę 4 godziny
Jedziesz Pro? Ja mam 300km i wiercę d*pą krzesło…sam nie wiem
Napisano 11 March 2016 - 21:54
Dziś byłem po 17-stej - Nowa Osada. Zaleta to pusto na stoku i fajnie wyratrakowane. Wady to niestety brązowe już wyłazi i kamienie też. Górna część trasy i środek jeszcze jest OK, najgorszy odcinek to pomiędzy zbiornikiem na wodę, a knajpką przy górnym parkingu. Jak nic tam nie posypie (a nie zanosi się niestety), to przyszły tydzień chyba będzie ostatnim
Napisano 11 March 2016 - 23:03
Jedziesz Pro? Ja mam 300km i wiercę d*pą krzesło…sam nie wiem
Przemyślałem. Odpadam. Mam trochę innej roboty do nadrobienia.
Napisano 12 March 2016 - 07:58
Napisano 13 March 2016 - 13:41
Siema a nie jedziesz moze z okolic Debicy/Tarnowa? Tak sie sklada ze ja tez planuje wyjazd na Kasprowy w ten czwartek ale tradycyjnie problem z ekipa. Koszt transportu jadac w 2 osoby to okolo 55zl od glowy w obie strony. Moze jacys inni chetni z w/w okolic hm??Ja się chyba zaczaję na czwartek na Kaspro
http://www.yr.no/ste...tidsvarsel.html
Napisano 13 March 2016 - 15:10
Siema a nie jedziesz moze z okolic Debicy/Tarnowa? Tak sie sklada ze ja tez planuje wyjazd na Kasprowy w ten czwartek ale tradycyjnie problem z ekipa. Koszt transportu jadac w 2 osoby to okolo 55zl od glowy w obie strony. Moze jacys inni chetni z w/w okolic hm?? Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Wyjazd z Oświęcimia…Twoje okolice trochę nie po drodze
Napisano 14 March 2016 - 10:08
Widzę ze prognozy na SF pokazują jutro opad a już we środę lampeczkę i dobry wiatr.
Ja też się zasadzam na Kaspro ale byłby ideał zaraz po lekkim opadzie ,
......don't eat yellow snow ......just ride....https://www.youtube....?v=bQmrb0_YY4U
Napisano 14 March 2016 - 11:27
Poprosze kogokolwiek kto teraz kampi w Zielencu zeby pomiedzy melanzami wrzucil fotki jak tam warun Bo wiesci niosa ze tam zima w pelni
Napisano 14 March 2016 - 19:19
potwierdzam - zima w pełni
i nawet się pogoda poprawiła.
Napisano 14 March 2016 - 20:24
zieleniec, kasprowy ładnie kuszą, a tu wyjazd mozliwy dopiero w następny weekend :/ Myślicie że się utrzyma taka pogoda? (powiedzcie, że tak )
Napisano 15 March 2016 - 10:20
Najprawdopodobniej od czwartku Zieleniec. Ktos bedzie tez ?
Napisano 15 March 2016 - 10:29
Napisano 15 March 2016 - 11:32
potwierdzam - zima w pełni
i nawet się pogoda poprawiła.
Dowej foty bo kamerki to poracha
Napisano 15 March 2016 - 16:47
Użytkownik dudi_wroc edytował ten post 15 March 2016 - 16:48
Napisano 15 March 2016 - 16:52
I jak tam czwartek? O której będziesz? Ja zastanawiam się nad jutrem,bo dziś napadało, ale jakbym jednak nie pojechał to czwartek i można by się zgadać
......don't eat yellow snow ......just ride....https://www.youtube....?v=bQmrb0_YY4U
Napisano 15 March 2016 - 18:11
I jak tam czwartek? O której będziesz? Ja zastanawiam się nad jutrem,bo dziś napadało, ale jakbym jednak nie pojechał to czwartek i można by się zgadać
No ja też decyzję podejmę dopiero jutro, w robocie się trochę posrało i nie wiem, czy będę mógł moją owczarnię zostawić samą. Dam znać jak będę wiedział na 100%
Napisano 16 March 2016 - 10:37