Nasza ukochana pora roku dobiega końca, w sklepach ceny poleciały więc potrzebuje Waszej rady. Chyba wszyscy wrócili już z wyjazdów, spring się skończył, więc spiąć się ostro i udzielać się bo, Wasze doświadczenie się przyda!
Po ostatnim wyjeździe wróciłem z wiązkami w częściach i teraz szukam nowych. Może stare da się jeszcze jakoś poskładać, ale tak czy siak nie ucieknę przed inwestycją.
Na desiwie jeżdżę już 5 sezonów. Mimo to zaliczam się do tych średniaków (pewnie i tak przeceniam swoje umiejętności, bo jestem samoukiem) Na chwilę obecną bd to wiązki do starego, kierunkowego i o wiele za długiego atomica, ale muszą też pasować do prawdopodobnie Skate Banany bo, jeśli wypali mi robota na wakacjach to łyknę Liba, (tudzież innego dobrze jezdzącego rockera lub hybryde) Do czego wiązki?
50% - jazda po stoku. Większość moich znajomych, a w tym moja dziewczyna, to sztacheciarze, tak więc muszą dawać rade w jeździe.
25% - puch. Wiadomo, jeśli jest. Ale zajarałem się tym mega.
25%- fs. Przy czym bardziej flat tricki niż poręcze. Metal omijam, bo skill słaby..
No i jeszcze jedna fundamentalna sprawa, budżet jaki mogę na to przeznaczyć to ok. 400zł. Wiem, że słabo, ale więcej nie odłożę. Nie ma opcji. Studenckie życie kosztuje, wbrew pozorom
- Wszyscy na forum polecają fluxy. Kasa pozwala na PR15
- Coś od uniona: DLX lub Flite Właściwie contact
są droższe, ale które z tych trzech bd najlepsze dla mnie?
- Może rome? shiftczy united?
Osobiście skłaniam się do Unionów, tylko nie wiem które bd najlepiej pasowały. Flux to flux ale nie wiem czy ten najniższy model daję rade. Rome to wkleiłem chyba tylko po to, żeby było więcej linków..
Jeśli macie jakieś inne propozycje to jestem otwarty. Mam nadzieje, że temat nie zginie śmiercią naturalną i będzię cieszył się zainteresowaniem adechadowych specjalistów
Pozdro, mb!