Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Buty - Skoki, Jibbing Itd.

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mikey

Mikey

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 19 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:wiem co to jest wn i kompensacyjny

Napisano 04 March 2012 - 12:16

Witam.
Jako, że rozpoczęły się już wyprzedaże szukam butów dla siebie na nast. sezon. Niestety nie mam zielonego pojęcia chociażby w jaki flex celować.
Najbardziej w przyszłym sezonie chcę skupić się na skakaniu, lecz nie wykluczam jibbingu. Jazda po stoku też wchodzi w grę.
Decha to NS Proto CT oraz fluxy rk30.
Poradzicie ;D?

#2 kortek

kortek

Pro snołborder

• ModTeam
  • 1621 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 04 March 2012 - 15:47

Witam.
Jako, że rozpoczęły się już wyprzedaże szukam butów dla siebie na nast. sezon. Niestety nie mam zielonego pojęcia chociażby w jaki flex celować.
Najbardziej w przyszłym sezonie chcę skupić się na skakaniu, lecz nie wykluczam jibbingu. Jazda po stoku też wchodzi w grę.
Decha to NS Proto CT oraz fluxy rk30.
Poradzicie ;D?

ostatnio kupłem forum booter i jak dla mnie bomba, potrzebowałem buta takiego jak ty z tym że troche większy nacisk stawiałem na jiibing. Forumy mają flex 5 czyli średniaki isprawdzają się idealnie

Szukaj butów ze średnim flexem czyli 5-6. Polecić ci mogę jeszcze burton ruler , styczności z nimi nie miałem ale opinie zbierają dobre

:wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie:  :wallie: PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: 

#3 Mikey

Mikey

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 19 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:wiem co to jest wn i kompensacyjny

Napisano 20 March 2012 - 20:34

Zastanawiam się pomiędzy forum kicker, a burton ruler. Oba mają takie same wiązanie, taki sam flex, w sumie podobne buty. Możecie mi doradzić :)? Z tego ci widzę burtony bardziej dostępne są, kickery trudno znaleźć.

#4 ple

ple

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 82 postów
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 21 March 2012 - 13:09

Zastanawiam się pomiędzy forum kicker, a burton ruler. Oba mają takie same wiązanie, taki sam flex, w sumie podobne buty. Możecie mi doradzić :)? Z tego ci widzę burtony bardziej dostępne są, kickery trudno znaleźć.

Przymiarki nic nie zastąpi. Jeśli oba będą równie wygodnie leżały na stopie i równie dobrze trzymały nogę, wtedy możesz się zastanawiać nad tym, które wybrać.