Burton Driver X Na Śląsku
Napisano 19 February 2012 - 20:51
Tak jak w temacie może ktoś z forumowiczów wie gdzie można zakupić Driver X z tego sezonu, przez neta nie chce kupować bo chciałbym wcześniej przymierzyć i wybrać odpowiedni rozmiar, aktualne NW Legendy mam w rozmiarze 42,5 a buty na codzień noszę 41, a z burtonem może być inaczej dlatego jakby ktoś miał info będe wdzieczny, interesuje mnie rozmiary 41.5, 42, 42,5
Napisano 20 February 2012 - 09:39
Napisano 20 February 2012 - 10:41
DISTRIKT
Sklep Snowboardowy
52-208 Wroclaw ul.Jednosci Narodowej 42/44
kontakt:
(71) 3215075 LUB 518877588
email: [email protected]
Napisano 20 February 2012 - 14:00
Witam,
Tak jak w temacie może ktoś z forumowiczów wie gdzie można zakupić Driver X z tego sezonu, przez neta nie chce kupować bo chciałbym wcześniej przymierzyć i wybrać odpowiedni rozmiar, aktualne NW Legendy mam w rozmiarze 42,5 a buty na codzień noszę 41, a z burtonem może być inaczej dlatego jakby ktoś miał info będe wdzieczny, interesuje mnie rozmiary 41.5, 42, 42,5
niskie numery a tu zaraz koniec sezonu.
Z dostępnością obecnie cienko a że buty w sumie niszowe
dzwoń po sklepach i szukaj czy mają w ogóle ten rozmiar
spróbuj przymierzyć inne modele w tych rozmiarach - buty powinny dużo się nie różnić ale ..... jak pokazuje praktyka i nowe technologie w butach można się zaskoczyć.
te akurat mają technologię Total Comfort która może spowodować że potrzebujesz 0,5 rozmiaru mniejsze niż inne buty bez tej technologi u Burka.
Ja miałem taka sytuację.
- moadip lubi to
Napisano 20 February 2012 - 14:44
niskie numery a tu zaraz koniec sezonu.
Z dostępnością obecnie cienko a że buty w sumie niszowe
dzwoń po sklepach i szukaj czy mają w ogóle ten rozmiar
spróbuj przymierzyć inne modele w tych rozmiarach - buty powinny dużo się nie różnić ale ..... jak pokazuje praktyka i nowe technologie w butach można się zaskoczyć.
te akurat mają technologię Total Comfort która może spowodować że potrzebujesz 0,5 rozmiaru mniejsze niż inne buty bez tej technologi u Burka.
Ja miałem taka sytuację.
obdzwoniłem x-sport oraz burton w silesi i najmneijszy maja 42 ;/ dzowniłem także do innych sklepów w pl i też nie mają, także lipa bo okazało się że moje nowe wiązania fluxy tt30 i ich capstrapy nie za bardzo współgrają z moimi NW legend '06. wrrr a niedlugo wyjazd w alpy i szykuję się że pojadę w oibecnych kapciach, które na dodatek są już dla mnie za miękkie....;/
Napisano 20 February 2012 - 14:51
z małymi rozmiarami zawsze była lipa w PL... znam temat z autopsji... ja po swoje musiałem aż do Innsbrucka jechaćobdzwoniłem x-sport oraz burton w silesi i najmneijszy maja 42 ;/ dzowniłem także do innych sklepów w pl i też nie mają, także lipa bo okazało się że moje nowe wiązania fluxy tt30 i ich capstrapy nie za bardzo współgrają z moimi NW legend '06. wrrr a niedlugo wyjazd w alpy i szykuję się że pojadę w oibecnych kapciach, które na dodatek są już dla mnie za miękkie....;/