Skocz do zawartości

Zdjęcie

Białka Tatrzańska-Noclegi W Rozsądnych Cenach :)

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Maluuutka

Maluuutka

Starszy snołborder

• ModTeam
  • 521 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 06 February 2012 - 00:10

Hej :]

Szukam noclegu w Białce Tatrzańskiej blisko Kotelnicy w jakiejś przystępnej cenie.
Czy ktoś mógłby polecić w przystępnej cenie? :))
Jestem tego pewny , w głębi duszy o tym wiem , że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się

#2 brokuł

brokuł

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 353 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 06 February 2012 - 00:22

Zależy czym jest przystępna cena, na bani są po 100zł/os. ale nie trzeba sie nałazić na stok :)

Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś

ważne, że masz dla innych otwarte serce!

#3 Maluuutka

Maluuutka

Starszy snołborder

• ModTeam
  • 521 postów

Napisano 06 February 2012 - 00:59

Niee to nie dla mnie :D

Myślę maksymalnie 50 zł taka ostateczność, takie pokoje schludne czyste, najlepiej szukam aby był w miarę blisko stok i jakieś fajne knajpki :)

Najlepiej jak bym tak w 25-40 zł :)

Użytkownik Maluuutka edytował ten post 06 February 2012 - 01:00

Jestem tego pewny , w głębi duszy o tym wiem , że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się

#4 szznp

szznp

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 564 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 06 February 2012 - 12:14

kiedy lecisz do bialki?;p ja moge polecic Janine :D tutaj numer: 182654517 . Wynajmuje pokoje, wspolna kuchnia, drzwi wejsciowe chyba ciagle otwarte bo moglem wracac kiedy chcialem, lazienka w pokoju, nawet tv, nie pamietam jakie programy bo bralem playstation ;D Hmm z plusow jeszcze to czasem mozna sie posmiac jak Janina narzeka na mieszkancow ze za soba nie sprzataja wiec jest wesolo gdy sie ją spotka, aa no i najwazniejszy plus to, ze wychodzac z domu jakies 50m jest sklep i przystanek na ktorym co 30minut staje darmowy Skibus prosto na Kotelnice. A minusy to takie, ze lozko jedno "dwuosobowe" bylo zrobione z dwoch mniejszych lozek wiec spac we dwojke troche niewygodnie aaale kto kaze spac jak juz jest sie we dwojke :terefere: no i w nocy troche chlodno bo Janina grzala wiecej w dzien niz w nocy ;D A koszt to o ile dobrze pamietam 30zl za dobe, nie trzyma sie sztywno zegarka i moglismy zostac z bagazami do wieczora czekajac na autobus, mimo iz powinnismy wyjsc juz ok 12 ;)

Użytkownik sznap edytował ten post 06 February 2012 - 12:15

#5 Maluuutka

Maluuutka

Starszy snołborder

• ModTeam
  • 521 postów

Napisano 18 February 2012 - 22:09

Jak by ktoś potrzebował mam namiar na fajny nocleg blisko stoku :)
Cena 35 zł skromnie ale bardzo czysto :)