Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Nowa Decha I Rozwarstwienie?

8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Opiumka

Opiumka

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 98 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 15 January 2012 - 23:01

Zaledwie tygodniowa alpejska przygoda z moją nową deską i taka oto wada (jak to ukazują zdjęcia) :( odklejenie czy też rozwastwienie laminatu???? moje pytanie: czy taką wadę da się w serwisie zalepić, zalać czy coś w tym stylu...pytam bo nie znam się na naprawianiu...potrafię tylko skutecznie niszczyć deski;)...choć tym razem Gnu nawet nie drasnęłam żadnego drzewa <_<

Załączone miniatury

• gnuParkPickle1.jpg
  • gnuParkPickle2.jpg

#2 Marek S.

Marek S.

Pro snołborder

• Dystrybutor
  • 1542 postów
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 15 January 2012 - 23:46

Nie widze dokladnie na zdjęciach czy serio nie bylo uderzenia.
Ale tak czy owak... Kupilas deskę w Polsce,ewentualnie w Europie? Na to jest gwarancja i jesli to serio sie rozkleilo to zostanie uznana bez zadnych problemow. Napisz co i jak w pare dni zalatwimy sprawe.

Edit,. Jak dla mnie to wyglada na rozswarstwienie. Gwarancja uznaje bez gadki. Mervin szanuje swoich klientow.
Napisz na [email protected]

#3 Krzysiek A

Krzysiek A

Dystrybucja Rossignol

• Dystrybutor
  • 132 postów

Napisano 16 January 2012 - 20:10

Nie widze dokladnie na zdjęciach czy serio nie bylo uderzenia.
Ale tak czy owak... Kupilas deskę w Polsce,ewentualnie w Europie? Na to jest gwarancja i jesli to serio sie rozkleilo to zostanie uznana bez zadnych problemow. Napisz co i jak w pare dni zalatwimy sprawe.

Edit,. Jak dla mnie to wyglada na rozswarstwienie. Gwarancja uznaje bez gadki. Mervin szanuje swoich klientow.
Napisz na [email protected]

To sie nazywa szybkie rozpatrzenie reklamacji :)

#4 Opiumka

Opiumka

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 98 postów

Napisano 27 January 2012 - 21:59

To sie nazywa szybkie rozpatrzenie reklamacji :)

Jak narazie to czekam na rozpatrzenie reklamacji, deska była kupiona w Austrii więc nie będzie to chyba załatwione tak szybko, a tymczasem wada postępuje :/

Załączone miniatury

• gnu1.jpg
  • gnu2.jpg

#5 kozioł

kozioł

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 175 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu

Napisano 28 January 2012 - 09:57

Jak narazie to czekam na rozpatrzenie reklamacji, deska była kupiona w Austrii więc nie będzie to chyba załatwione tak szybko, a tymczasem wada postępuje :/

No dosyc nie ciekawie to wyglada. powinno przejsc na reklamacji :). Moge sie mylic, ale gwarancja powinna obejmowac cały obszar europy tzn. mozesz oddac deske do przedstawiciela gnu w polsce. Ale głowy za to odciac nie dam.

Ps.Jako ze to jest moj pierwszy post, chciałbym sie serdecznie przywitac z wszystkimi forumowiczami :) Jesli znajde specjalny watek temu poswiecony to na pewno tam to uczynie.

edytowane z powodu błedu składniowego, który wykuwał mi oczy.

Użytkownik Łukasz edytował ten post 28 January 2012 - 10:00

#6 Marek S.

Marek S.

Pro snołborder

• Dystrybutor
  • 1542 postów

Napisano 28 January 2012 - 11:51

Reklamacja jest rozpatrzona pozytywnie,natomiast tamten sklep musi dokonać wymiany deski i przez to jest opóźnienie...

#7 Opiumka

Opiumka

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 98 postów

Napisano 22 March 2012 - 14:25

Osoby które podpytywały mnie o to jak skończyła się sprawa z moją wadliwą deską informuję że właśnie otrzymałam w ramach gwarancji nową, piękną, świeżą, dziewiczą deskę GNU PP z tego sezonu, więc jestem mega zadowolona :lolbounce: :jupi2: :yahoo: , mogę więc potwierdzić że Mervin dba o swoich klientów.
Oczywiście dziękuję też Markowi S.za pomoc; fajnie też że to forum skupia ludzi którzy faktycznie pomogą czy doradzą takim laiką (w sprawach serwisowych) jak ja:).

pozdr :papa:

#8 Klocek

Klocek

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 28 March 2012 - 21:58

Kolego na Twoim miejscu nie bawił bym sie w reklamacje, każdy gwarant Ci powie ze jeśli deska była jeżdzona po boxach i rirkach to traci gwarancję, polecam klej firmy technicqll.pl poliuretanowy klej konstrukcyjny, ja nim kleje wyrwane krawędzie więc z laminatem da sobie rade na 100% tylko po sklejeniu docisnij na jakis czas klejone powierzchnie, klej bardzo rosnie i wypełnia powierzchnie wiec obetniesz go jak juz wyschnie i nie bedzie sladu

#9 Opiumka

Opiumka

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 98 postów

Napisano 29 March 2012 - 14:54

Kooooleggooo...po pierwsze koleżanką jestem a nie kolegą a po drugie gdy przeczytasz cały wątek ( a długi to on nie jest) to przekonasz się że czasem jednak warto bawić się w reklamacje, pozdro :papa:

Dodaj odpowiedź