Nowa Decha I Rozwarstwienie?
Napisano 15 January 2012 - 23:01
Napisano 15 January 2012 - 23:46
Ale tak czy owak... Kupilas deskę w Polsce,ewentualnie w Europie? Na to jest gwarancja i jesli to serio sie rozkleilo to zostanie uznana bez zadnych problemow. Napisz co i jak w pare dni zalatwimy sprawe.
Edit,. Jak dla mnie to wyglada na rozswarstwienie. Gwarancja uznaje bez gadki. Mervin szanuje swoich klientow.
Napisz na [email protected]
Napisano 16 January 2012 - 20:10
Nie widze dokladnie na zdjęciach czy serio nie bylo uderzenia.
Ale tak czy owak... Kupilas deskę w Polsce,ewentualnie w Europie? Na to jest gwarancja i jesli to serio sie rozkleilo to zostanie uznana bez zadnych problemow. Napisz co i jak w pare dni zalatwimy sprawe.
Edit,. Jak dla mnie to wyglada na rozswarstwienie. Gwarancja uznaje bez gadki. Mervin szanuje swoich klientow.
Napisz na [email protected]
To sie nazywa szybkie rozpatrzenie reklamacji
Napisano 28 January 2012 - 09:57
Jak narazie to czekam na rozpatrzenie reklamacji, deska była kupiona w Austrii więc nie będzie to chyba załatwione tak szybko, a tymczasem wada postępuje :/
No dosyc nie ciekawie to wyglada. powinno przejsc na reklamacji
Ps.Jako ze to jest moj pierwszy post, chciałbym sie serdecznie przywitac z wszystkimi forumowiczami
edytowane z powodu błedu składniowego, który wykuwał mi oczy.
Użytkownik Łukasz edytował ten post 28 January 2012 - 10:00
Napisano 28 January 2012 - 11:51
Reklamacja jest rozpatrzona pozytywnie,natomiast tamten sklep musi dokonać wymiany deski i przez to jest opóźnienie...Jak narazie to czekam na rozpatrzenie reklamacji, deska była kupiona w Austrii więc nie będzie to chyba załatwione tak szybko, a tymczasem wada postępuje :/
Napisano 22 March 2012 - 14:25
Oczywiście dziękuję też Markowi S.za pomoc; fajnie też że to forum skupia ludzi którzy faktycznie pomogą czy doradzą takim laiką (w sprawach serwisowych) jak ja:).
pozdr
Napisano 28 March 2012 - 21:58