Wierchomla ( WSW Team :P )
Napisano 12 February 2010 - 18:51
Napisano 12 February 2010 - 19:19
Niestety ja jestem w CZ, wpadniemy na 90% w przyszłym tygodniu
Tylko trzeba sprawdzić jak reszta starszyzny się ma w tym terminie
Napisano 12 February 2010 - 23:37
a dzisiaj sie juz zalogowalem na szczawniku i od rana wierchomla
pzdr
JW
Napisano 14 February 2010 - 23:56
p.s qwa muszę więcej trochę ćwiczyć, zostawanie ciągle z tyłu za Janciem http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/cry.gif'( no nie może tak być
Napisano 15 February 2010 - 12:49
Napisano 15 February 2010 - 17:02
Napisano 16 February 2010 - 16:48
kurde to ja powinienem byc ciut przed janciem http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/tongue.gif Proooodddiiiisssshhhh zyjesz??? wrociles juz? powiedz ze jedziesz
spokojnie.
jeszcze nie wiem
cały czas mnie bolą żebra po ostatnim śmiganiu na wierchomli na Rockerze
w czwartek jestem umówiony do chirurga
muszę kupić zbroję - za stary jestem na bawienie się we FS.
za wolno się rany leczą i .......
pozatym są targi motocyklowe w wawie.
nie zobaczyć nowej Hondy i Dicati Multistrada
no i te tabuny lasek -
http://www.scigacz.p...g_0332.jpg.html
Napisano 16 February 2010 - 16:51
spokojnie.
jeszcze nie wiem
cały czas mnie bolą żebra po ostatnim śmiganiu na wierchomli na Rockerze
w czwartek jestem umówiony do chirurga
muszę kupić zbroję - za stary jestem na bawienie się we FS.
za wolno się rany leczą i .......
pozatym są targi motocyklowe w wawie.
nie zobaczyć nowej Hondy i Dicati Multistrada
no i te tabuny lasek -
http://www.scigacz.p...g_0332.jpg.html
niw dewnwrwuj mnie... proooooszzzee aj tam żebra... najwyzej nowe wyrosną mi sie obicie goiło z miesiac takze sie nie przejmuj http://adechade.com/...tyle_emoticons/default/wink.gif
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 16 February 2010 - 23:37
Napisano 16 February 2010 - 23:43
I jak kto się wybiera na ten weekend do Wierchomli
ja czekam na info od prodisha czy jedzie jesli tak to jade jesli nie to wierce dziure w brzuchu zaq
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 16 February 2010 - 23:47
Napisano 16 February 2010 - 23:54
Napisano 17 February 2010 - 00:16
no żebra wk****ą , upierdliwa i bolesna kontuzja. Nie ma co iść do chirurga. Nawet jeśli złamane to samo się zrośnie, a ten ból to tak boli, jakby płuca dziobało. Współczuję bo przechodziłem ostatnio ten temat parę razy.
ja przechodziłem jak spadlem z jachtu na mazurach i nabiłem si zebrami na kosz dziobowy a potem poprawilem za pol roku deską. niestety jak raz stłukłeś mocno albo pękłeś to dalej tylko łatwiej bedzie
aDECHAde.com Team
Napisano 17 February 2010 - 07:29
Napisano 17 February 2010 - 18:05
no żebra wk****ą , upierdliwa i bolesna kontuzja. Nie ma co iść do chirurga. Nawet jeśli złamane to samo się zrośnie, a ten ból to tak boli, jakby płuca dziobało. Współczuję bo przechodziłem ostatnio ten temat parę razy.
Ja nie musiałam miec upadku żeby mnie żebra bolały , tylko raz mi w nich coś strzykneło po długim i upierdliwym kaszlu jak psiak szarpnął i przez 2-3 tygodnie bolały
Po paru dniach tabletki przecowbólowe , które na to dostałam od lekarki , przestały działać
Napisano 17 February 2010 - 19:07
Więc nie wiem czy nie odłożę WSW na następny weekend, ale się zobaczy, do soboty jest jeszcze trochę czasu.
Zaq
Napisano 18 February 2010 - 11:52
Pogoda bedzie pod psem.
w piatek wieczorem popada deszcz, wieczorem się zmrozi i bedzie smiganie po lodzi z rana a potem bo błocie
Hu@#@ nie sport
pozatym dopadły mnie rodzinne sprawy i targi motocyklowe
no i moję pier%%*%$#@ żebra
cały czas bolą
sorry jeszcze raz
Napisano 18 February 2010 - 12:41
Shrek - niestety nie jade w ten weekend.
Pogoda bedzie pod psem.
w piatek wieczorem popada deszcz, wieczorem się zmrozi i bedzie smiganie po lodzi z rana a potem bo błocie
Hu@#@ nie sport
pozatym dopadły mnie rodzinne sprawy i targi motocyklowe
no i moję pier%%*%$#@ żebra
cały czas bolą
sorry jeszcze raz
to moze next week aczkolwiek za tydzien wszyscy będa na redbullu (
aDECHAde.com Team
Napisano 18 February 2010 - 17:59
Napisano 18 February 2010 - 18:39
Faktycznie w ten weekend raczej nie da rady pośmigać jeżeli jutro będzie taka pogoda jak dzisiaj- normalnie śnieg znika w oczach +5 stopni i słoneczko masakra, wszystko pływa, oczywiście nie byłem na trasach i nie wiem w jakim stanie są ale prrzy tej pogodzie to...
przy tej pogodzie to jest powtórka z 2 stycznia, pamietasz?
aDECHAde.com Team