Skocz do zawartości

Zdjęcie
- - - - -

Red Bull - Zjazd Na Kreche 2012

12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Anderson

Anderson

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 17 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 12 January 2012 - 17:24

http://www.redbull.p...001242809334202

Kolejna edycja tej specyficznej imprezy. Był ktoś może na tym? Warto się wybrać, choćby dla samego uczestnictwa?

#2 Yamsha

Yamsha

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 187 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 12 January 2012 - 17:30

http://www.redbull.pl/cs/Satellite/pl_PL/001242809334202

Kolejna edycja tej specyficznej imprezy. Był ktoś może na tym? Warto się wybrać, choćby dla samego uczestnictwa?

Jak najbardziej tak, Ta impreza jest chyba najlepsza amatorska na snowboardzie. Nie wiem Jak będzie na tych mniejszych eliminacjach w Krynicy i Szczyrku ale Polana Szymoszkowa miażdży a Finał to już w ogóle 300 typa pędzi ile wlezie,ekstremalnie super.
file:///C:/Users/medion/Desktop/36_1315939518.gifJeśli snowboard przeszkadza ci w pracy, to rzuć pracę

#3 Anderson

Anderson

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 17 postów

Napisano 12 January 2012 - 17:51

Jak najbardziej tak, Ta impreza jest chyba najlepsza amatorska na snowboardzie. Nie wiem Jak będzie na tych mniejszych eliminacjach w Krynicy i Szczyrku ale Polana Szymoszkowa miażdży a Finał to już w ogóle 300 typa pędzi ile wlezie,ekstremalnie super.

ogólnie ciężko eliminacje przejść?

#4 Yamsha

Yamsha

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 187 postów

Napisano 12 January 2012 - 18:12

Hmmm czy ja wiem. Powiem tak ja przeszedłem eliminacje, do sprzetu chyba dobiegłem pierwszy a ruszyłem 9 bo długo się wpinałem i jechałem w niedopiętych wiązaniach za to cały stok na Kreche poleciałem to nadrobiłem.
file:///C:/Users/medion/Desktop/36_1315939518.gifJeśli snowboard przeszkadza ci w pracy, to rzuć pracę

#5 realv

realv

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 120 postów

Napisano 12 January 2012 - 19:52

A jakieś przeszkody terenowe podczas eliminacji i samego przejazdu? Jakieś kickery, dropy?

#6 kubsssw

kubsssw

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 112 postów
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 12 January 2012 - 20:06

A jakieś przeszkody terenowe podczas eliminacji i samego przejazdu? Jakieś kickery, dropy?

" [...] Red Bull Zjazd na Krechę to szansa dla amatorów nart i snowboardu... "

#7 Yamsha

Yamsha

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 187 postów

Napisano 12 January 2012 - 22:14

na końcu trasy na Polanie Szymoszkowej zrobili małą hopke ale małą tak dla kibiców chyba choć narciarze to am latali dość daleko. Na finale nic nie było z tych rzeczy

#8 kaman

kaman

Pro snołborder

• Moderatorzy
  • 1123 postów

Napisano 13 January 2012 - 08:23

ja bym powiedziała że ciężko przejść eliminacje jak nie śmigasz dobrze :) ale impreza super warto się wybrać i po prostu wziąć udział.

Chłopaki z redbulla już tam finishują przygotowania tak, że nic tylko czuwać :excited:

Snołborderzy snołborderom

aDECHAde.com Team :)
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu :)

#9 jachu

jachu

Młody snołborder

• Dystrybutor
  • 80 postów

Napisano 13 January 2012 - 21:00

ja bym powiedziała że ciężko przejść eliminacje jak nie śmigasz dobrze :) ale impreza super warto się wybrać i po prostu wziąć udział.

Chłopaki z redbulla już tam finishują przygotowania tak, że nic tylko czuwać :excited:

jaram sie, bo chyba wreszcie w tym roku dam rade wystartować :)

7/9/13 LOBSTER VIMANA
Sklep snowboardowy w Poznaniu --> Sportowy Tartak

#10 Anderson

Anderson

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 17 postów

Napisano 19 January 2012 - 15:00

Eliminacje na Słotwinach w sumie są, znam ten stok dobrze i można tam pocisnąć na krechę do samej mety praktycznie. Właśnie jak tam było ogólnie ze sprzętem? Dokładniej z wiązaniami. Bo śmigam we wiązaniach na systemie Fastec'a i zastanawiam się czy to będzie dodatkowy bank czasu dla mnie, czy każdy tam ciśnie w step-inach, flowach i innych systemach dla leniuchów :)

#11 Yamsha

Yamsha

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 187 postów

Napisano 19 January 2012 - 19:44

Eliminacje na Słotwinach w sumie są, znam ten stok dobrze i można tam pocisnąć na krechę do samej mety praktycznie. Właśnie jak tam było ogólnie ze sprzętem? Dokładniej z wiązaniami. Bo śmigam we wiązaniach na systemie Fastec'a i zastanawiam się czy to będzie dodatkowy bank czasu dla mnie, czy każdy tam ciśnie w step-inach, flowach i innych systemach dla leniuchów :)

ich brak będzie na pewno dużym minusem, a że je masz to twoje szanse rosną. Bez Fasteców nie ma co myśleć o dobrym miejscu w finale, bo nawet jak nie boisz sie za***rdalać a zawalisz start to nie przeciśniesz się przez peleton.

#12 matiass

matiass

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 4 postów
  • Poziom zaawansowania:jezdze wn'em i kompensacyjnym

Napisano 12 March 2012 - 21:02

Hej!
Byłem w tym roku na zjeździe na krechę. Powiem tak: za rok muszę skombinować jakieś szybkie wiązania. Teraz jechałem na zeszłorocznych Burtonach Malavitach i o ile są bardzo szerokie i świetnie trzymają, o tyle wpinam się w nie mega długo( Najszybciej koło 20 sekund). Najszybsi wpinali się na oko w jakieś 2-3 sekundy, wyglądało to tak, że na eliminacjach zanim jeszcze ostatnia osoba dobiegła do sprzętu to najszybsza już ruszała, szok! Ja z moim czasem zakwalifikowałem się do finału 15 od końca, dojechałem jako 40 na 88 snowboardzistów, więc generalnie bez tragedii. Ale szybkie wiązania wszystko zmieniają, tym bardziej, że w tym roku z powodu pogody puścili nas od środka trasy, zamiast od góry i się mega korkowało na wylocie płaskiego. Jak ktoś był na przodzie to nie miał tego problemu. Ale to takie uwagi na przyszły rok. Generalnie impreza naprawdę świetna, polecam wszystkim, którzy lubią cisnąć w dół;] Ja się mega bawiłem;] Zresztą zobaczcie sobie filmik z przejazdu i jeśli się podobało zagłosujcie;]

http://www.redbull.p...9720288#zjazd,7

Pozdrawiam
matiass

#13 tomas

tomas

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 32 postów

Napisano 12 November 2012 - 09:06

znajde gdzies filmiki z tego wydarzenia?

mam, sorry