Quiksilver Roxy Dc Silesia Katowice
Napisano 27 October 2011 - 17:30
W sklepie znajdziecie marki:
QUIKSILVER - największy wybór na Śląsku
QUIKSILVER WOMEN - damska linia Quiksilvera/ubranka fashion
ROXY - najwiekszy wybór na Śląsku
DC SHOES - kultowe buty SKATE & LAIFSTYLE
FREEDOM DOLLY - Deskorolki (głównie Longboardy)
DC SNOWBOARDS - pełna linia desek snowboardowych i wiązań DC
ROXY SNOWBOARDS - pełna linia desek snowboardowych i wiązań ROXY
LIB TECHNOLOGY - kultowa marka snowboardów rodem z USA. Ambasadorem marki jest Travive Rice. W naszym sklpie znajdziecie tylko smaczki
GNU - pełna linia desek. Ambasadorem marki w Polsce jest Marek Sąsiadek
W sezonie letnim będziemy oferować podstawowe zestawy deskorolek.
Nasz sklep będzie wspierał lokalną scenę snowboardową i deskorolkową.
W okresie sprzedaży możecie oczekiwać wielu imprez promocyjnych i akcji wyprzedażowych.
Zostańcie naszym fanen i bądźcie na bieżąco z naszą ofertą oraz imprezami towarzyszącymi.
Pozdrawiamy i Zapraszamy
Załoga - Quiksilver Silesia City Center
Adres
ul. Chorzowska 107,, 40-101 Katowice, Poland - Znajdź drogę
Numer telefonu
048326050718
337051_134045220029038_127513977348829_130742_1178372047_o.jpg 165.41 KB 32 Ilość pobrań
Napisano 27 October 2011 - 18:19
Napisano 27 October 2011 - 20:05
A w której części Silesii to jest bo nie chce mi się biegać po całym tym molochu . koło burka gdzieś czy z drugiej strony ?
Dość często się gubiłem w SilesiaCity, także chyba wiem o czym mówisz , a sklep jest tutaj.
Pzdr
Napisano 27 October 2011 - 20:34
tak jak myślałem niedaleko burka , więc niebawem odwiedzę żeby zapoznać się bliżej z libem i Gnu
Napisano 10 November 2011 - 17:14
Z tej okazji w sklepie Quiksilver Roxy DC - 20 % na cały asortyment: deski snowboardowe DC , Lib Tech , Roxy , wiązania Bent Metal , ROXY, kurtki spodnie snowboardowe i wiele innych rzeczy z naszej oferty tego dnia
- 20 % !!
Napisano 17 November 2011 - 19:25
Napisano 17 November 2011 - 20:18
Napisano 17 November 2011 - 21:19
Napisano 19 November 2011 - 15:27
deska generalnie do brody , Pan przymierzył 157 i akurat taka była będzie ok , waga nie ma żadnego znaczenia przy doborze deski , wiązania na początek miękkie potem można założyć twarde takie jak narciarskie . na desce z camberem nie da się jeździć po lodzie bo są 2 punkty podparcia , rozmiar buta tez nie miał znaczenia co do wyboru deski ...
Kolega sobie wszystko spisał ile za sprzęt i powiedział że poszuka jeszcze na forum co o tym piszą , więc Pan powiedział że na forach to bzdury wypisują i nie ma co patrzeć.
chyba coment będzie zbędny ...
Napisano 19 November 2011 - 15:45
No nic dziś odwiedziłem sklep z kolegą który nie ma pojęcia o snowboardzie 186 cm wzrostu 104 kg wagi , zaczepił nas pan w czym pomóc no i poszło ... sprzęt dla kolegi ...
deska generalnie do brody , Pan przymierzył 157 i akurat taka była będzie ok , waga nie ma żadnego znaczenia przy doborze deski , wiązania na początek miękkie potem można założyć twarde takie jak narciarskie . na desce z camberem nie da się jeździć po lodzie bo są 2 punkty podparcia , rozmiar buta tez nie miał znaczenia co do wyboru deski ...
Kolega sobie wszystko spisał ile za sprzęt i powiedział że poszuka jeszcze na forum co o tym piszą , więc Pan powiedział że na forach to bzdury wypisują i nie ma co patrzeć.
chyba coment będzie zbędny ...
"pełny profesjonalizm", pare dni temu przechadzałem się po Opolu i wchodziłem do sklepów które miały jakikolwiek związek ze sportami zimowymi. Przy parametrach desek była podana tylko długość i cena -.-. Więc widzę, że nie tylko u mnie w mieście się odwala popeline.
Napisano 19 November 2011 - 16:23
Czytając to co napisałeś nasuwa się tylko jedna myśl... Kolejny marketowy sprzedawca, co gówno wie o tym co sprzedaje
Napisano 19 November 2011 - 16:55
Kumpel jeszcze na początku wspomniał że chciałby coś tańszego bo pierwszy raz i nie wie czy mu się to spodoba .... 3250 zł buty , wiązki , deska. - rabat
Następnym razem się spytam jaką mi deskę dopasuje , bo ja do brody mam 178 cm ?
Napisano 19 November 2011 - 17:14
Napisano 19 November 2011 - 17:41
Napisano 19 November 2011 - 18:10
jest tylko jedna istotna historia: w opolu nie ma sklepu, który ma cokolwiek wspólnego (poza nazwą) ze sportem... nie tylko zimowym... SORKI... jest taki jeden ze sprzętem do piłki kopanej po trawie"pełny profesjonalizm", pare dni temu przechadzałem się po Opolu i wchodziłem do sklepów które miały jakikolwiek związek ze sportami zimowymi. Przy parametrach desek była podana tylko długość i cena -.-. Więc widzę, że nie tylko u mnie w mieście się odwala popeline.
jaco, a czego się spodziewałeś: sąsiad za ladą i klon motyla w obsłudze..?
szara rzeczywistość... w rządzie fachowcy, to i w sklepie pierwsza liga...
swoją drogą widzę jak za 1386 brutto za ladą w snb-shopie matys z tylasem doradzają w sprawie rozmiaru skarpet
szanujmy sklepy te w których jest z kim pogadać (nad wejściem brak neonu - ŁOWCY JELENI!!!) i gdzie doradzą tak jak trzeba... tam kupujmy i niech istnieją, bo jak nie damy im na chleb, to zostaną tylko zgliszcza, pożoga i deski do brody/czubka nosa* (niepotrzebne skreślić)...
Napisano 19 November 2011 - 18:16
chyba z ciekawości się wybiorę do qucika zobaczyć na własne oczy te cuda o których piszecie:)jest tylko jedna istotna historia: w opolu nie ma sklepu, który ma cokolwiek wspólnego (poza nazwą) ze sportem... nie tylko zimowym... SORKI... jest taki jeden ze sprzętem do piłki kopanej po trawie
jaco, a czego się spodziewałeś: sąsiad za ladą i klon motyla w obsłudze..?
szara rzeczywistość... w rządzie fachowcy, to i w sklepie pierwsza liga...
swoją drogą widzę jak za 1386 brutto za ladą w snb-shopie matys z tylasem doradzają w sprawie rozmiaru skarpet
szanujmy sklepy te w których jest z kim pogadać (nad wejściem brak neonu - ŁOWCY JELENI!!!) i gdzie doradzą tak jak trzeba... tam kupujmy i niech istnieją, bo jak nie damy im na chleb, to zostaną tylko zgliszcza, pożoga i deski do brody/czubka nosa* (niepotrzebne skreślić)...
www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com
Napisano 19 November 2011 - 18:32
No nic na tapecie kolejne sklepy
Napisano 19 November 2011 - 21:44
Na to Praxiu nikt nie liczy, ale nie powiesz mi chyba, że nie można zatrudnić kogoś choć troche obytego w snb, a nie kolesia który na szybko przed pierwszą "szychtą" przeczytał 2 gazety ....swoją drogą widzę jak za 1386 brutto za ladą w snb-shopie matys z tylasem doradzają w sprawie rozmiaru skarpet
... patrząc na ofertę, jak i miejsce gdzie sklep się znajduje, czyli raczej nie byle co powinno być troszke lepiej
Kiedyś w Zabrzu w Campusie pracował koleś, który jesli chodzi o wiedze o turystyce i tych wszystkich sprawach stał na bardzo wysokim poziomie, po prostu robił to co lubił, a idę o zakład że nie zarabiał 4000zł
Polać mu...szanujmy sklepy te w których jest z kim pogadać (nad wejściem brak neonu - ŁOWCY JELENI!!!) i gdzie doradzą tak jak trzeba... tam kupujmy i niech istnieją, bo jak nie damy im na chleb, to zostaną tylko zgliszcza, pożoga i deski do brody/czubka nosa* (niepotrzebne skreślić)...
Napisano 20 November 2011 - 00:41
Bylo szkolenie ze sprzetu z Markiem Sasiadkiem...
Trudno mi teraz komentowac porazmawiam z osobami ktore pracowaly w sobote i wtedy bede komentowal wpisy...
Pozdrawiam
Użytkownik Ander edytował ten post 20 November 2011 - 00:50
Napisano 20 November 2011 - 07:58
ale nie zna podstawowych zasad doboru sprzętu nie padło żadne pytanie jaki wzrost waga nr buta , a od tego powinien zacząć rozmowę ( kolega wspomniał na wstępie że początkujący )
Śmiem wątpić żeby Marek tak ich uczył bo jak widzę jego wypowiedzi na forum to chłopak ma profesjonalną wiedzę i jest jedną z tych osób do których bez cienia wątpliwości można mieć zaufanie.