Skocz do zawarto艣ci

3
- - - - -

Never Summer Lotus

8 odpowiedzi w tym temacie

#1 ayshe

ayshe

Nowy na forum

• Instruktorzy
  • 17 post贸w
  • Poziom zaawansowania:Instruktor Rekreacji SITS PZS

Napisano 27 wrzesie艅 2011 - 10:01

jak w tytule:). Pozdrawiam:).

http://www.trzymetry...id=60&Itemid=93
mam swoje zasady. Jak wam si臋 nie podobaj膮, mam te偶 inne:).

#2 mike

mike

Zaawansowany sno艂border

• ModTeam
  • 912 post贸w
  • Poziom zaawansowania:jako艣 si臋 艣lizgam

Napisano 27 wrzesie艅 2011 - 11:45

jakie wi膮zki masz do nie przytwierdzone i jak si臋 sprawuj膮? pytam bo moja znajoma naby艂a ten w艂a艣nie model i teraz szuka odpiwiednich rzemyk贸w :)
no board no fun!

#3 Jamer

Jamer

Nowy na forum

• Dystrybutor
  • 37 post贸w
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 27 wrzesie艅 2011 - 19:06

Dzi臋ki za napisanie bardzo fajnej recki Ayshe :)

Co prawda recenzja traktuje o modelu zesz艂orocznym, ale w zwi膮zku z tym, 偶e zmian w tej desce nie by艂o, mo偶na uzna膰, 偶e jest jak najbardziej aktualna i dotyczy te偶 modelu 2012.
Oczywi艣cie zmianie uleg艂a grafa... nie wiem czy nadal s膮 to "pozdrowienia z Zakopanego" :hahaha2: ale deski FR od NS'a zawsze mia艂y nostalgiczne grafiki, kt贸re maj膮 za zadanie przypomina膰 poza sezonem wszystkim Riderom, jak pi臋knie jest zim膮 w wysokich g贸rach ;)

#4 ayshe

ayshe

Nowy na forum

• Instruktorzy
  • 17 post贸w
  • Poziom zaawansowania:Instruktor Rekreacji SITS PZS

Napisano 28 wrzesie艅 2011 - 08:26

Mike-> ja mam do niej SP sLab one, ale my艣l臋, 偶e ka偶de twardsze wi膮zania b臋d膮 ok: :rolleyes:
Jamer-> zapomnia艂am napisa膰, 偶e baardzo ceni臋 sobie fakt, 偶e grafa nie jest r贸偶owa!!! :lolbounce: . A deska jest 艣wietna i z SP- kami wygl膮da kozacko:)

Aha, Mike, nie doczyta艂am Twojego posta,SP-kami jestem zachwycona . Nie musz臋 szarpa膰 si臋 z paskami i pompkami. Wreszcie nie dr臋twiej膮 mi palce, co w tradycyjnych wi膮zaniach zdarza艂o si臋 nagminnie. Bardzo porz膮dnie wykonane, po ca艂ym sezonie u偶ywania wygl膮daj膮 dziewiczo. Uprzedzam, 偶e dopasowywanie ich do but贸w , to zabawa na co najmniej p贸艂 godziny, ale warto, no i robi si臋 to raz, potem na stoku robisz tylko prztyk, prztyk i mo偶esz podziwia膰 widoki w czasie , kiedy twoi kumple odmra偶aj膮 sobie ty艂ki walcz膮c z pompkami ;D. Do Lotusa podpasowa艂y mi idealnie.

U偶ytkownik ayshe edytowa艂 ten post 28 wrzesie艅 2011 - 14:08

mam swoje zasady. Jak wam si臋 nie podobaj膮, mam te偶 inne:).

#5 emer

emer

Sno艂border

• Sno艂borderzy
  • PipPipPip
  • 279 post贸w
  • Poziom zaawansowania:wiem co to jest wn i kompensacyjny

Napisano 28 wrzesie艅 2011 - 11:14

Hehh.. super recenzja ... widac kto byl w szkole prymusem z polskiego :hahaha2:
Widzialm nowe NSki na sieci w sklepie .... nie nadarzam z tymi zmianami i tesknie za sniegiem....:wallie:

Pozdr
emer
emer

#6 mike

mike

Zaawansowany sno艂border

• ModTeam
  • 912 post贸w

Napisano 29 wrzesie艅 2011 - 09:15

Wy艣wietl postU偶ytkownik ayshe dnia 28 wrzesie艅 2011 - 08:26 napisa艂

Mike-> ja mam do niej SP sLab one, ale my艣l臋, 偶e ka偶de twardsze wi膮zania b臋d膮 ok: :rolleyes:

Aha, Mike, nie doczyta艂am Twojego posta,SP-kami jestem zachwycona . Nie musz臋 szarpa膰 si臋 z paskami i pompkami. Wreszcie nie dr臋twiej膮 mi palce, co w tradycyjnych wi膮zaniach zdarza艂o si臋 nagminnie. Bardzo porz膮dnie wykonane, po ca艂ym sezonie u偶ywania wygl膮daj膮 dziewiczo. Uprzedzam, 偶e dopasowywanie ich do but贸w , to zabawa na co najmniej p贸艂 godziny, ale warto, no i robi si臋 to raz, potem na stoku robisz tylko prztyk, prztyk i mo偶esz podziwia膰 widoki w czasie , kiedy twoi kumple odmra偶aj膮 sobie ty艂ki walcz膮c z pompkami ;D. Do Lotusa podpasowa艂y mi idealnie.
dzi臋ki za wyczerpuj膮c膮 odpowied藕 :)

SP-ki akurat znam bo moja Pani ma damsk膮 wersj臋 sLab (Jetset) na NS Pandora i te偶 tworz膮 super zestawik... ciekawy by艂em tylko jakie wi膮zki zastosowa艂a艣 do znacznie sztywniejszego desiwka... co do komfortu to potwierdzasz zdanie mojej Pani :D
no board no fun!

#7 sil

sil

Nowy na forum

• Sno艂borderzy
  • Pip
  • 10 post贸w

Napisano 19 luty 2012 - 23:40

Czy wiecie ju偶 mo偶e czy co艣 zmienili w Lotusie na 2013?
Troche op贸藕ni艂 mi si臋 zakup wi臋c wola艂abym wiedzie膰 czy czeka膰 grzecznie na "udoskonalon膮" bia艂膮 :rolleyes: czy 艣pieszy膰 si臋 i 艂apa膰 jeszcze tegoroczn膮

#8 Jamer

Jamer

Nowy na forum

• Dystrybutor
  • 37 post贸w
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 20 luty 2012 - 07:28

Wy艣wietl postU偶ytkownik sil dnia 19 luty 2012 - 23:40 napisa艂

Czy wiecie ju偶 mo偶e czy co艣 zmienili w Lotusie na 2013?
Troche op贸藕ni艂 mi si臋 zakup wi臋c wola艂abym wiedzie膰 czy czeka膰 grzecznie na "udoskonalon膮" bia艂膮 :rolleyes: czy 艣pieszy膰 si臋 i 艂apa膰 jeszcze tegoroczn膮

Witaj,

Zmian konstrukcyjnych w LOTUS praktycznie nie b臋dzie. Topy bia艂e, 艣lizgi czarne z bia艂ym napisem Never Summer, reszta jak w tym roku.

Pozdrawiam

Jamer

#9 sil

sil

Nowy na forum

• Sno艂borderzy
  • Pip
  • 10 post贸w

Napisano 23 luty 2012 - 12:29

Wy艣wietl postU偶ytkownik Jamer dnia 20 luty 2012 - 07:28 napisa艂

Witaj,

Zmian konstrukcyjnych w LOTUS praktycznie nie b臋dzie. Topy bia艂e, 艣lizgi czarne z bia艂ym napisem Never Summer, reszta jak w tym roku.

Pozdrawiam

Jamer

Dzi臋ki, czyli mog臋 spokojnie poczeka膰:)

mo偶e si臋 komu艣 przyda
http://issuu.com/zuz...catalog_12_13/9

U偶ytkownik sil edytowa艂 ten post 23 luty 2012 - 12:32

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 1

0 u偶ytkownik贸w, 1 go艣ci, 0 anonimowych