Never Summer Lotus
Napisano 27 September 2011 - 10:01
Napisano 27 September 2011 - 11:45

Napisano 27 September 2011 - 19:06

Co prawda recenzja traktuje o modelu zeszłorocznym, ale w związku z tym, że zmian w tej desce nie było, można uznać, że jest jak najbardziej aktualna i dotyczy też modelu 2012.
Oczywiście zmianie uległa grafa... nie wiem czy nadal są to "pozdrowienia z Zakopanego"

Never Summer Snowboards Store i nie tylko
snowboard, longboard, wiązania, ciuchy, akcesoria
www.boardshop.pl
www.boardshop.pl - facebook site - like it!
Napisano 28 September 2011 - 08:26

Jamer-> zapomniałam napisać, że baardzo cenię sobie fakt, że grafa nie jest różowa!!!

Aha, Mike, nie doczytałam Twojego posta,SP-kami jestem zachwycona . Nie muszę szarpać się z paskami i pompkami. Wreszcie nie drętwieją mi palce, co w tradycyjnych wiązaniach zdarzało się nagminnie. Bardzo porządnie wykonane, po całym sezonie używania wyglądają dziewiczo. Uprzedzam, że dopasowywanie ich do butów , to zabawa na co najmniej pół godziny, ale warto, no i robi się to raz, potem na stoku robisz tylko prztyk, prztyk i możesz podziwiać widoki w czasie , kiedy twoi kumple odmrażają sobie tyłki walcząc z pompkami

Użytkownik ayshe edytował ten post 28 September 2011 - 14:08
Napisano 28 September 2011 - 11:14

Widzialm nowe NSki na sieci w sklepie .... nie nadarzam z tymi zmianami i tesknie za sniegiem....

Pozdr
emer
Napisano 29 September 2011 - 09:15
dzięki za wyczerpującą odpowiedźMike-> ja mam do niej SP sLab one, ale myślę, że każde twardsze wiązania będą ok:
![]()
Aha, Mike, nie doczytałam Twojego posta,SP-kami jestem zachwycona . Nie muszę szarpać się z paskami i pompkami. Wreszcie nie drętwieją mi palce, co w tradycyjnych wiązaniach zdarzało się nagminnie. Bardzo porządnie wykonane, po całym sezonie używania wyglądają dziewiczo. Uprzedzam, że dopasowywanie ich do butów , to zabawa na co najmniej pół godziny, ale warto, no i robi się to raz, potem na stoku robisz tylko prztyk, prztyk i możesz podziwiać widoki w czasie , kiedy twoi kumple odmrażają sobie tyłki walcząc z pompkami. Do Lotusa podpasowały mi idealnie.

SP-ki akurat znam bo moja Pani ma damską wersję sLab (Jetset) na NS Pandora i też tworzą super zestawik... ciekawy byłem tylko jakie wiązki zastosowałaś do znacznie sztywniejszego desiwka... co do komfortu to potwierdzasz zdanie mojej Pani

Napisano 19 February 2012 - 23:40
Troche opóźnił mi się zakup więc wolałabym wiedzieć czy czekać grzecznie na "udoskonaloną" białą

Napisano 20 February 2012 - 07:28
Czy wiecie już może czy coś zmienili w Lotusie na 2013?
Troche opóźnił mi się zakup więc wolałabym wiedzieć czy czekać grzecznie na "udoskonaloną" białączy śpieszyć się i łapać jeszcze tegoroczną
Witaj,
Zmian konstrukcyjnych w LOTUS praktycznie nie będzie. Topy białe, ślizgi czarne z białym napisem Never Summer, reszta jak w tym roku.
Pozdrawiam
Jamer
Never Summer Snowboards Store i nie tylko
snowboard, longboard, wiązania, ciuchy, akcesoria
www.boardshop.pl
www.boardshop.pl - facebook site - like it!
Napisano 23 February 2012 - 12:29
Witaj,
Zmian konstrukcyjnych w LOTUS praktycznie nie będzie. Topy białe, ślizgi czarne z białym napisem Never Summer, reszta jak w tym roku.
Pozdrawiam
Jamer
Dzięki, czyli mogę spokojnie poczekać

może się komuś przyda
http://issuu.com/zuz...catalog_12_13/9
Użytkownik sil edytował ten post 23 February 2012 - 12:32