"Luźna pięta"
Napisano 07 March 2012 - 23:03
kolega do miękkich butów wkładał bez przyklejania taką wkładkę, ale na podbicie między but wewnętrzny a zewnętrzny (dokładniej jakoś na sam dół języka) aby usztywnić buta przy frontside i mówił że też działa świetnie.
stara karimata też się nada, ale kupując otulinę do rur za 5pln w praktikerze ma się od razu ukształtowaną na okrągło wkładkę
Napisano 12 December 2013 - 18:48
Mam ten sam problem z latającą piętą w moich burkach. Na szczęście istnieje on tylko jak nie mam na sobie snowboardowej skarpety ale boje się że jak trochę mi skapcieje to temat będzie poważny... Wie ktoś z was gdzie coś takiego można zdobyć or something??
Napisano 12 December 2013 - 19:21
Odgrzewam temat
Mam ten sam problem z latającą piętą w moich burkach. Na szczęście istnieje on tylko jak nie mam na sobie snowboardowej skarpety ale boje się że jak trochę mi skapcieje to temat będzie poważny... Wie ktoś z was gdzie coś takiego można zdobyć or something??
wyjmij z buta zewnętrznego but wewnetrzny. popatrz do buta zewnętrznego. masz miejsce na przypięcie rzepów ? Tak ?
Idź do Burka po j-bary
tu masz film o co chodzi
Napisano 12 December 2013 - 19:38
No to upgrade'dowałem sobie buciki. Co prawda twarde, ale myślę że zasady podobne. Przetestowane już także działa naprawdę na 100% !! trzeba tylko przykleić w dobrym miejscu aby pięta mieściła się pod doklejoną wkładka i aby ta wkładka nie była za duża. Z jedną przesadziłem z wielkością, uciskało w kostkę, także musiałem trochę podciąć żeby było okej.
kolega do miękkich butów wkładał bez przyklejania taką wkładkę, ale na podbicie między but wewnętrzny a zewnętrzny (dokładniej jakoś na sam dół języka) aby usztywnić buta przy frontside i mówił że też działa świetnie.
stara karimata też się nada, ale kupując otulinę do rur za 5pln w praktikerze ma się od razu ukształtowaną na okrągło wkładkę
Użyłeś zwykłej taśmy dwustronnej czy jakiejś konkretnej? Zamierzam jutro kupić tą otulinę i też zrobić upgrade bo już mi buciki nie trzymają pięty jak dawniej. Nie odkleja Ci się to przy wkładaniu/wyciąganiu buta wewnętrznego?
Napisano 12 December 2013 - 19:54
Btw. czemu burek nie dorzuca tego to butów?? A jeśli nie dorzuca to czemu tak trudno to dostać??
Użytkownik Snow&Fun edytował ten post 12 December 2013 - 19:56
Napisano 12 December 2013 - 20:18
Napisano 12 December 2013 - 22:15
Sklep Burton Kosmos Silesia Katowice lub na www.kosmossklep.pl oni napewno mają jbary tylko że 30 zł trzeba dać. Z drugiej strony lepiej wydać te 3 dyszki niż 8 stówek na nowe buty.Prodek mam ale nigdzie tego dostać nie można. Mailowałem z Burton Polska i mówią, że można to gdzieś dostać ale nie wiadomo gdzie -__-
Btw. czemu burek nie dorzuca tego to butów?? A jeśli nie dorzuca to czemu tak trudno to dostać??
Napisano 12 December 2013 - 22:41
Prodek mam ale nigdzie tego dostać nie można. Mailowałem z Burton Polska i mówią, że można to gdzieś dostać ale nie wiadomo gdzie -__-
kiedyś dorzucał.
teraz zapewne daje do sklepów gratis a one ...... .to sprzedają.
tak samo jak z EST trasition kit
ale cieszyć się trzeba że wogóle jest taka opcja
Napisano 13 December 2013 - 10:00
rozumiem, że o hiperpromocjach będziemy wiedzieć dzień wcześniej..?Pracuje w jednym z takowych
dobrze zrozumiałem, że pracujesz w sklepie snb..?
Użytkownik praxx edytował ten post 13 December 2013 - 10:02
Napisano 13 December 2013 - 12:38
S&F lepiej się nie przyznawaj
Zastanawiałem się właśnie czy mówić bo zaraz poleje się fala hejtu, że propsuje tylko nasz sprzęt. Ale je#@ć to
BTW, Ogarnąłem do naszego sklepu te jbary więc jakby ktoś potrzebował to zapraszam
Napisano 13 December 2013 - 21:26
Tak jestem sprzedawcom od snb i doradzam ludziom w wyborze sprzętu.
Zastanawiałem się właśnie czy mówić bo zaraz poleje się fala hejtu, że propsuje tylko nasz sprzęt. Ale je#@ć to
BTW, Ogarnąłem do naszego sklepu te jbary więc jakby ktoś potrzebował to zapraszam
a ile lat tam już pracujesz ?
trochę kasy w tym sklepie wydałem może cię kojaże z wyglądu.
spokojnie możesz reklamować co masz tam w sklepie.
Będzie się też łatwiej dowiedzieć co jest akurat na sklepie nie wchodząć na stronę
no i widzisz - z forum dowiedziałeś się ż u Burka można coś załatwić co nie ma na stronie dystrybutora
co do rabatów do jak co roku w wawie zaczyna się obniżka przed lub w trakcie ferri mazowieckich.
w tym sezonie te ferie są ostatnie więc późno
jak by nie patrzył wasz sklep jest najlepiej zaopatrzonym sklepem w Wawie.
Użytkownik ProDish edytował ten post 13 December 2013 - 21:37