Skocz do zawartości

Zdjęcie

Zlot Adechade.Com (3) Szczyrk

214 odpowiedzi w tym temacie

#141 KonraDD

KonraDD

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 68 postów
  • Gadu-Gadu: Gadu-Gadu
  • Poziom zaawansowania:wiem co to jest wn i kompensacyjny

Napisano 09 December 2010 - 20:16

no że w wiązanie jest wpięta tylko noga prowadząca.... a zresztą nie ważne ;p ale BK to tak małe ;p narazie wyciągam info jak tam julki
Pzdr ze SzCzyrku ;p

#142 utan77

utan77

Snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPip
  • 254 postów
  • Poziom zaawansowania:jakoś się ślizgam

Napisano 09 December 2010 - 20:34

co robimy?
na BK nauczą Cię śmigać na orczyku od razu :)

orczyk na Białym Krzyzu z tego co pamietam do do większych wyzwań nie należy ( chociaż mnie tez róznie na róznych orczykach idzie )

Kaman , a w niedziele tez jeździcie ? Bo ja mam jeszcze w sobote auto do małej poprawki 

SOS HUSKY

.

MAŁA i ZŁOŚLIWA :P

#143 chmi3l

chmi3l

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 34 postów
  • Poziom zaawansowania:umiem jeździć na krawędziach

Napisano 09 December 2010 - 20:34

a czego się spodziewałeś? musimy do jutra zaczekać, Skrzycznego nikt nie naśnieża :/

jadą: Utan, Wals, Blood, Shoxx z kumplami, Zakała, Wysman, Sav z kumplami, Kaman z kumplami, może Jancio, może Aro, Tomaszusz może :D tak że lipnie z ludzmi się porobiło :unsure:

ktos mnie chyba tu pominal z dwoma kumplami :P

#144 KonraDD

KonraDD

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 68 postów

Napisano 09 December 2010 - 20:36

no jak taka ekipa wpadnie na BK to będą jaja ;p hahaha nie no ja jeszcze nigdy na orczyku nie jeździłem więc w sobotę pierwszy raz
Pzdr ze SzCzyrku ;p

#145 chmi3l

chmi3l

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 34 postów

Napisano 09 December 2010 - 20:37

orczyk na Białym Krzyzu z tego co pamietam do do większych wyzwań nie należy ( chociaż mnie tez róznie na róznych orczykach idzie )

Kaman , a w niedziele tez jeździcie ? Bo ja mam jeszcze w sobote auto do małej poprawki 

na bialy krzyz to sie nawet wybierac nie oplaca bo za krotki :P no ja zamierzm w niedziele jezdzic do poludnia gdzies tak :D

#146 KonraDD

KonraDD

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 68 postów

Napisano 09 December 2010 - 20:41

chmi3l to powiedz gdzie indziej? wszystkie wyciągi gatu nie wiadomo czy ruszą a skrzyczne jeszcze nie wiadomo na 100% jak tam z warunkami...
Pzdr ze SzCzyrku ;p

#147 kaman

kaman

Pro snołborder

• Moderatorzy
  • 1123 postów
  • Poziom zaawansowania:kompletnie zielony

Napisano 09 December 2010 - 20:44

marzyło mi się skrzyczne ale może otworzą pośrednią to tam pojeździmy :)

a co do niewielkiego orczyku na BK to ja właśnie tam w końcu ogarnęłam temat z orczykiem, bo koleś z obsługi potrafił lepiej wytłumaczyć niż kumple .... :twisted:

Snołborderzy snołborderom

aDECHAde.com Team :)
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu :)

#148 KonraDD

KonraDD

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 68 postów

Napisano 09 December 2010 - 20:48

heh, ja się na julkach boję orczyka ;p mama ratuj ;D dzwoniłem do gatu ładnie i kulturalnie z nimi porozmawiałem jak to waćpanowie z tymi wyciągami zrobią i patrzę na kamerkę a tu ratrak sobie wyjeżdża na górę i armaty uruchamiają ;p. Ostateczne info: możliwe że otworzą jutro będzie wiadomo.

P.S ewentualnie znalazła by się osoba co zabrała by mnie z buczkowic (rondo) na stok ? bo coś mam kiepsko z dojazdem. ew. odwiozła z powrotem (ale to nie istotne);p

Użytkownik KonraDD edytował ten post 09 December 2010 - 20:49

Pzdr ze SzCzyrku ;p

#149 chmi3l

chmi3l

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 34 postów

Napisano 09 December 2010 - 20:50

chmi3l to powiedz gdzie indziej? wszystkie wyciągi gatu nie wiadomo czy ruszą a skrzyczne jeszcze nie wiadomo na 100% jak tam z warunkami...

no wlasnie za bardzo nie wiem xD

#150 KonraDD

KonraDD

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 68 postów

Napisano 09 December 2010 - 20:53

no właśnie, gat może jak im się zachce to uruchomi julki, ale bardziej pewne jest skrzyczne prawie w 80% będzie czynna trasa niebieska, w 50% czerwona, a o fisie nie mówie bo przecież nie będziemy tam jeździć :)
Pzdr ze SzCzyrku ;p

#151 kaman

kaman

Pro snołborder

• Moderatorzy
  • 1123 postów

Napisano 09 December 2010 - 20:55

ustalcie o której się spotykamy pod pensjonatem, wymieńcie się telefonami między sobą bo ja będę w szczyrku koło 12 dopiero

jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu :)

#152 chmi3l

chmi3l

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 34 postów

Napisano 09 December 2010 - 21:03

no właśnie, gat może jak im się zachce to uruchomi julki, ale bardziej pewne jest skrzyczne prawie w 80% będzie czynna trasa niebieska, w 50% czerwona, a o fisie nie mówie bo przecież nie będziemy tam jeździć :)

musi byc otwarty i tyle :D najwyzej bedziemy sobie podchodzic :D (byly juz takie misje xD )

ustalcie o której się spotykamy pod pensjonatem, wymieńcie się telefonami między sobą bo ja będę w szczyrku koło 12 dopiero

tu jest moj numer 691602528 powinienem byc w szczyrku kolo 9-10 wiec jak ktos niezna zabardzo szczyrku to niech dzwoni :)

#153 Bloodwyn

Bloodwyn

Blat forumowy

• Snowboard Summit Squad
  • 929 postów

Napisano 09 December 2010 - 21:04

nie dostrzegacie potencjału BK :P tam jest za***iście :terefere:

#154 KonraDD

KonraDD

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 68 postów

Napisano 09 December 2010 - 21:07

powiem tak... ja śpię u siebie w domu ;p więc w szczyrku będę o 9 jak nie wcześniej i nie będzie mnie pod pensjonatem, ale może ustalimy gdzie jeździmy ? ;p chociaż może to dopiero jutro... tak jutro wieczorem ostatnie info gdzie jeździmy, a co znalazło by się u kogoś w aucie 1 miejsce na chudego ludzia i deskę ? ;p bo mam problem z dojazdem wrrr

edit:
mój nr 518132245 i jak by ktoś miał miejsce to napiszcie smska(jak pisałem wyżej) i jak coś nie wiecie to dzwonić/pisać

Użytkownik KonraDD edytował ten post 09 December 2010 - 21:23

Pzdr ze SzCzyrku ;p

#155 Arec

Arec

;)

• Snowboard Summit Squad
  • 3195 postów

Napisano 09 December 2010 - 21:53

No to jednak jutro jestem w SzczyrkuDołączona grafika

#156 Bloodwyn

Bloodwyn

Blat forumowy

• Snowboard Summit Squad
  • 929 postów

Napisano 09 December 2010 - 21:59

za***iście aro :lolbounce:

#157 chmi3l

chmi3l

Nowy na forum

• Snołborderzy
  • Pip
  • 34 postów

Napisano 09 December 2010 - 22:26

powiem tak... ja śpię u siebie w domu ;p więc w szczyrku będę o 9 jak nie wcześniej i nie będzie mnie pod pensjonatem, ale może ustalimy gdzie jeździmy ? ;p chociaż może to dopiero jutro... tak jutro wieczorem ostatnie info gdzie jeździmy, a co znalazło by się u kogoś w aucie 1 miejsce na chudego ludzia i deskę ? ;p bo mam problem z dojazdem wrrr

edit:
mój nr 518132245 i jak by ktoś miał miejsce to napiszcie smska(jak pisałem wyżej) i jak coś nie wiecie to dzwonić/pisać

moze ja ogarne jedno miejsce bede pisal na fona jak bede cos wiedzial :) a wracajac do tego zapinania to mi sie wydaje ze lepiej miec z tylu luzna noge bo jak pociagnie na poczatku to zawsze mozna sie podeprzec ta noga ale z drugiej strony jak ma sie zapiete obydwie nogi to lepiej sie utrzymuje rownowage na orczyku :D wiec sam zdecyduj jak wolisz :)

#158 Shoox

Shoox

Starszy snołborder

• Snołborderzy
  • PipPipPipPip
  • 409 postów
  • Poziom zaawansowania:Instruktor SITS PZS

Napisano 09 December 2010 - 22:40

Mi to wszystko jedno bo ja mogę wszędzie jeździć tylko nie wiem jak z kumplami, jeden daje rade na orczyku a drugi się uczy lecz szybko się zniechęca do orczyka, no ale zobaczymy jak to będzie :) Na pewno będzie fajnie, tylko nie śmiejcie się z kolorów mojej deski :hahaha2:

Użytkownik Shoox edytował ten post 09 December 2010 - 22:41

#ehschool

#159 KonraDD

KonraDD

Młody snołborder

• Snołborderzy
  • PipPip
  • 68 postów

Napisano 10 December 2010 - 07:06

moze ja ogarne jedno miejsce bede pisal na fona jak bede cos wiedzial :) a wracajac do tego zapinania to mi sie wydaje ze lepiej miec z tylu luzna noge bo jak pociagnie na poczatku to zawsze mozna sie podeprzec ta noga ale z drugiej strony jak ma sie zapiete obydwie nogi to lepiej sie utrzymuje rownowage na orczyku :D wiec sam zdecyduj jak wolisz :)

no fajnie by bylo bo nie chce mi się tłuc autobusem ;p
jak by ktoś chciał to mogę oddać resztki naklejek z ndk(nidecker) jakieś już mniejsze]
no i naklejki z toko (kumpel kupił żelazko do woskowania i dostał naklejki) jak bY ktos chcial niech pisze to wezmę w sobote.
Pzdr ze SzCzyrku ;p

#160 kaman

kaman

Pro snołborder

• Moderatorzy
  • 1123 postów

Napisano 10 December 2010 - 08:32

wszyscy mają do mnie namiar?
tu są dane noclegu http://www.noclegisz...k.neostrada.pl/