no z dżejem to po 398475 stronach wyjechalibyśmy na A4...z wujciem dżej możecie niezły "Potop 2" napisać
Adechade Testdrive Vol.2 Krynica 6-9.01.2011
Napisano 12 January 2011 - 09:54
Napisano 12 January 2011 - 10:23
no dobra to prolog... a co z pisaniem?no z dżejem to po 398475 stronach wyjechalibyśmy na A4...
Napisano 12 January 2011 - 12:27
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 12 January 2011 - 13:48
skromność na bok i łap za pióro... z wujciem dżej możecie niezły "Potop 2" napisać
I kask na pół rozłupiemy ?
Tak serio mówiąc to chyba nie byłbym zbyt obiektywny pisząc taką rozprawkę.
Nie wywołujmy Wulfa z lasu
edit: z Praxem to by chyba było na zasadzie audycji w postaci dialogu i końcową szermierką argumentami. Mam nadzieję że zgodnymi
Użytkownik Joszu edytował ten post 12 January 2011 - 13:50
Napisano 13 January 2011 - 19:05
I kask na pół rozłupiemy ?
Tak serio mówiąc to chyba nie byłbym zbyt obiektywny pisząc taką rozprawkę.
Nie wywołujmy Wulfa z lasu
Joszu Ty nigdy nie jesteś obiektywny, kwestia przyzwyczajenia
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 13 January 2011 - 19:31
Joszu Ty nigdy nie jesteś obiektywny, kwestia przyzwyczajenia
Wszystko zależy od tego ile piwek byłem w danym momencie do przodu.
dobra, styknie offtopa. Sam czekam na relacje.
Napisano 15 January 2011 - 13:03
nadworny internetowy snowboardzista
Napisano 15 January 2011 - 18:24
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 15 January 2011 - 18:45
hahahah kasi kupimy zabawkowy mikrofon z jakiejs okazji bo bardzo go chyba polubiła
W każdym razie na pewno zasłużyła składkę zawszę można z organizować
Napisano 15 January 2011 - 18:50
aDECHAde.com Team
Napisano 15 January 2011 - 20:09
Wiele nowych talentów odkryli w sobie uczestnicy vol.2
Napisano 15 January 2011 - 20:36
Napisano 18 January 2011 - 22:47
Podziekowania za organizację:
JW - pomysł i realizacja
Simon Toruń - noclegi i wyżywienie ( dla niektórych niedoceniony a dla siedzacych w temacie ogarnął na medal)
Kaman I Kaśka - didżejka na najwyższym poziomie, szacun
Aro, Shrek i reszta zaangażoawna w logistykę jak i w inne tajemne tematy - gratulacje
Banda z pod znaku Loży Szyderców (Simon i Kajoja, Praxx z dziewczyną, Mike, Xaxa, Joszu, Piotrek, Blood) za kupe śmiechu i pozytywne nastawienie.
Małolaci za zabawę i delikatny lifting mojego wnętrza
Było za***iście , nie spodziewałem sie tago przyznam szczerze ale pozostał lekki niesmak. KMWTW (znamy chyba ten skrót). Przysłowiowy "wbity śledź" nie świadczy o wykonanej pracy a odniosłem tekie wrażenie że tak było. Każdy miał wykonać jakieś zadanie ale chyba nie wszyscy zostali jednakowo potraktowani,
Szkoda.
Miejmy nadzieję , że idea Adechade nie upadnie bo Adechade to My wszyscy!
Użytkownik rentgen edytował ten post 18 January 2011 - 23:10
Napisano 18 January 2011 - 23:06
Napisano 19 January 2011 - 12:47
każdy miał jakieś zadanie, niektórym wydawało się że są lepsi od innychNo dobra to moje trzy grosze dorzucę.
Podziekowania za organizację:
JW - pomysł i realizacja
Simon Toruń - noclegi i wyżywienie ( dla niektórych niedoceniony a dla siedzacych w temacie ogarnął na medal)
Kaman I Kaśka - didżejka na najwyższym poziomie, szacun
Aro, Shrek i reszta zaangażoawna w logistykę jak i w inne tajemne tematy - gratulacje
Banda z pod znaku Loży Szyderców (Simon i Kajoja, Praxx z dziewczyną, Mike, Xaxa, Joszu, Piotrek, Blood) za kupe śmiechu i pozytywne nastawienie.
Małolaci za zabawę i delikatny lifting mojego wnętrza
Było za***iście , nie spodziewałem sie tago przyznam szczerze ale pozostał lekki niesmak. KMWTW (znamy chyba ten skrót). Przysłowiowy "wbity śledź" nie świadczy o wykonanej pracy a odniosłem tekie wrażenie że tak było. Każdy miał wykonać jakieś zadanie ale chyba nie wszyscy zostali jednakowo potraktowani,
Szkoda.
Miejmy nadzieję , że idea Adechade nie upadnie bo Adechade to My wszyscy!
szkoda że nikt w ramach idei forum nie podszedł do mnie i nie powiedział- słuchaj kama idź weź jancia, niech Cię pouczy my z chłopakami zajmiemy się biurem, identyfikatorami, może ogarniemy jakiś konkurs
tak co miesiąc jest jakiś zlot, impr forumowa jakoś ogarniamy wspólnie i nic nikomu się nie dzieje
podstawą snb jest fun a nie spinanie się
To może taki do karaoke ?
Wiele nowych talentów odkryli w sobie uczestnicy vol.2
ej ej gdzieś to zczaił? faaaajne
aDECHAde.com Team
Napisano 19 January 2011 - 18:29
każdy miał jakieś zadanie, niektórym wydawało się że są lepsi od innych
szkoda że nikt w ramach idei forum nie podszedł do mnie i nie powiedział- słuchaj kama idź weź jancia, niech Cię pouczy my z chłopakami zajmiemy się biurem, identyfikatorami, może ogarniemy jakiś konkurs
tak co miesiąc jest jakiś zlot, impr forumowa jakoś ogarniamy wspólnie i nic nikomu się nie dzieje
podstawą snb jest fun a nie spinanie się
ej ej gdzieś to zczaił? faaaajne
Kaman podpisuje sie pod tym i rękoma i nogami. Chiociaż myśle, że trochę inaczej to rozumujemy. Instruktorzy byli, trzeba było podbić, na pewno bys sie czegoś nauczyła. Spinanie się , faktycznie coś takiego było i miałem nadzieje że się rozejdzie po kościach ale niektórzy niestety nie potrafią iść na kompromis i niesmak pozostal.
Na drugi raz trzeba więcej ludzi zachęcić do pomocy, zorganizować więcej karnetów gratisowych czy innych łechtaczy podniebienia a na pewno ludzie się znajdą. Lepszy podział obowiązków też by sie przydał a nie poźniej niepotzrebne skakanie sobie do gardeł. Fakt, bylo to pierwszy raz ale przy takiej akcji to jest ciężko ogarnąć charytatywnie całą imprezę bez późniejszych pretensji do siebie. Trzeba było kilku młodych poprosić o pomoc i na pewno by nie odmówili.
Piszesz , że każdy miał jakieś zadanie i że niektórym sie wydawało że są lepsi od innych , hmmm możesz to rozwinąć ....?
Użytkownik rentgen edytował ten post 19 January 2011 - 18:32
Napisano 19 January 2011 - 22:12
W każdym razie mogę jeszcze raz Wszystkim podziękować za za***iście spędzony czas, zabawę, PEACE \m/
Tak więc spiąć gacie i proszę nie krzyczeć
Napisano 19 January 2011 - 23:29