Jedzie Ktokolwiek Wcześniej ?
Napisano 19 December 2011 - 09:15
Napisano 19 December 2011 - 09:58
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 19 December 2011 - 10:02
Wybiera się ktokolwiek w środę lub czwartek, by być dużo wcześniej niż główna impreza ?
ja planuje być od środy w Krynicy (jak robota pozwoli bo trzeba rok finansowy zamknąć)
Można by się zgrać jakoś - gdzie będziecie śmigać ? Jaworzyna, Azoty czy Słotwiny ?
Napisano 19 December 2011 - 10:52
obstawiam azoty bo mam chętke na snowpark, nie wykluczam słotwin a jaworzyna raczej odpadaja planuje być od środy w Krynicy (jak robota pozwoli bo trzeba rok finansowy zamknąć)
Można by się zgrać jakoś - gdzie będziecie śmigać ? Jaworzyna, Azoty czy Słotwiny ?
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 19 December 2011 - 12:37
obstawiam azoty bo mam chętke na snowpark, nie wykluczam słotwin a jaworzyna raczej odpada
Azoty brzmią ok.
Ale jaworzynka też się nada - akurat na pewno na pół dnia może dzień tam wpadnę. Lubię jedynką ponapindalać.
Napisano 19 December 2011 - 13:40
Azoty brzmią ok.
Ale jaworzynka też się nada - akurat na pewno na pół dnia może dzień tam wpadnę. Lubię jedynką ponapindalać.
Prawdopodobnie tez od środy się melduje

w sumie to bedzie jedyny czas kiedy tak naprawde bedzie możliwość pojeżdzenia

poogarniam sprawy TD i na stok

pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 19 December 2011 - 13:55

Na przypale albo wcale:D
Napisano 19 December 2011 - 19:15
Wybiera się ktokolwiek w środę lub czwartek, by być dużo wcześniej niż główna impreza ?
my

a Ty Josu nie pitol tylko szefa ciśnij z każdej możliwej strony coby Ci wniosek urlopowy podpisał

środa dobry czas na przyjazd

Napisano 19 December 2011 - 20:24
my
a Ty Josu nie pitol tylko szefa ciśnij z każdej możliwej strony coby Ci wniosek urlopowy podpisał
środa dobry czas na przyjazd
Wiem, bo się zwalniam !
hehe
żartowałem xD
Tak czy srak, wolne będę miał wcześniej, chyba że mi intratna fucha wpadnie i walę na hawaje a nie na wypizgowo w wierchomli

To się określaj czy środa i o kierej.
Założyłem ten temat, bo się z południa będzie sporo ludzi jechało, więc można się zgrać po drodze.
Ciekawym jaki będzie korek w krynicy w piątek

Dobra, starczy opowiastek.
Na razie niewielu się wybiera wcześniej.
Jancio: ty się alokujesz w tej samej kwaterze czy przed TD3 inną chatę znalazłeś ?
Napisano 19 December 2011 - 21:54

Napisano 02 January 2012 - 15:59
Ja będę od poniedziałku. Też myslę o Azotach, 2-3 godz będę moją szkolił
a potem chętnie bym pocisnął lub snowpark zaliczył. Będzie miał kto nam fotki robić. Co do noclegu to jutro się tym zajmę bo jeszcze nie mam nic.
No i ja z młodym będziemy w czwartek z rana, więc do pokoju, zmiana ciuchów i meldujemy się na Słotwinach.
Zaq