Witam
Chcę się z wami podzielić moim dzisiejszym odkryciem , którego dokonałem odstawiając moje stare dobre trampki na szafę .
Mógłbym teraz użyć wielu kwiecistych słów, by określić co myślę o projektantach z firmy B. ale jesteśmy tu w kulturalnym towarzystwie , więc poprzestanę na stwierdzeniu faktów. To co widać na zdjęciach to efekt dwudniowego używania nowo zakupionych wiązań Burton Cartel reflex z tego roku . Heel cup wiązania ma w tym miejscu ząbki, które niszczą buta. Czy z butami Burtona też się będą gryzły , czy mamy do czynienia z " wygryzaniem " tylko konkurencji?
Potwierdzam też kłopot z konstrukcją capstrapa. Trzeba dużo więcej uwagi zwrócić żeby poprawnie ułożył się na czubku buta. Również dociąganie jest inne , ponieważ jest wykonany z gumy , która nie ślizga się na bucie i podczas napinania obciążenie koncentruje się pod pompką i nie dociąga całości.
Poza tym wiązania oceniam pozytywnie. Trzeba tylko użyć pilnika tu i ówdzie coś podkleić i będzie git . A! i jeszcze buty wymienić na nowe.