Hej
Dajcie prosze jakies info jak najlepiej najtaniej i najbezpieczniej wyslac deske
Napewno sporo z Was ma jakies doswiadczenia w tym temacie.
Dzieki !
Napisano 27 November 2016 - 15:01
Hej
Dajcie prosze jakies info jak najlepiej najtaniej i najbezpieczniej wyslac deske
Napewno sporo z Was ma jakies doswiadczenia w tym temacie.
Dzieki !
Napisano 27 November 2016 - 15:41
Kurier DPD odbiera ode mnie deskę za 15 zeta.... pakuję w folię stretch i zabezpieczam kartonem nose i tal
Napisano 27 November 2016 - 17:12
Napisano 27 November 2016 - 17:35
Lub można cała kartonem obłożyć tak by przy uderzeniu zabezpieczyć krawędź. I jak Mike pisze folia i już.
oczywiście można pancernie z kartonem dookoła, ale moim zdaniem potrójny stretch, najlepiej czarny, robi robotę
Napisano 27 November 2016 - 20:22
DPD mowicie sprawdzone ?
Moze uda sie osobiscie bo kolo jest z Krk wiec nie az tak tragicznie a czesto tamtedy pomykam
Dzieki za info jak zwykle niezawodni !
Napisano 28 November 2016 - 08:56
DPD mowicie sprawdzone ?
kurier jak kurier.... ja wszystko wysyłam korzystając z serwisu Sendit.pl a tam akurat jest do wyboru DPD i UPS, a ten pierwszy znacznie tańszy
Napisano 28 November 2016 - 09:27
Ja ostatnio DHL'em wysyłałem i tez nie było problemu tylko taniej to zrobić przez pośrednika np. e-paka niż bezpośrednio przez DHL'a bo taniej
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 30 November 2016 - 00:11
ostatnio wysylalam ups, co prawda mialam karton bo dzien wczesniej kurier przywiozl mi nową deskę, ale ogolem zabiezpieczylam nose, tail i najszersze punkty dechy, na liście przewozowym było napisane, że sprzęt sportowy, decha dotarła "pancernie zapakowana" jak to okreslił odbiorca i żadnych uszkodzeń