Forumowy Filmik ?
Rozpoczęty przez
Jaroo
, 12 May 2010 20:14
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 May 2010 - 20:14
Siemson
W moje głowie pojawił się pomysł zrobienia forumowego filmiku.
Nie chodzi mi o jakąś super produkcje, ale o jakiś luźny śmieszny filmik z dużą dawką snowboardu ^^
Wypowiadajcie się czy pasuje wam takie coś, a potem ewentualnie będę zbierał od chętnych materiały z ich sztuczkami i potem postaram się coś ciekawego zmontować ^^
AAA i robię konkursiwo na tytuł do tego filmiku Dawajcie propozycje
No to cya ^^
Pzdr
W moje głowie pojawił się pomysł zrobienia forumowego filmiku.
Nie chodzi mi o jakąś super produkcje, ale o jakiś luźny śmieszny filmik z dużą dawką snowboardu ^^
Wypowiadajcie się czy pasuje wam takie coś, a potem ewentualnie będę zbierał od chętnych materiały z ich sztuczkami i potem postaram się coś ciekawego zmontować ^^
AAA i robię konkursiwo na tytuł do tego filmiku Dawajcie propozycje
No to cya ^^
Pzdr
Napisano 12 May 2010 - 20:19
W konkursie zawsze mozna cos wygrac.....wiec jaka bedzie nagroda??
Napisano 12 May 2010 - 22:41
W konkursie zawsze mozna cos wygrac.....wiec jaka bedzie nagroda??
By nie nadszarpnąć prywatnego budżetu, może OP postawi torbę fistaszków i kilo kartofli na placki ?
There's a natural mystic blowing through the air ...
Napisano 13 May 2010 - 06:37
Nagrodą będzie słoik śniegu z przed 3 sezonów ^^
Napisano 13 May 2010 - 15:25
Tytuł filmiku to chyba na koniec jak będzie co nazywać
słuchajcie a może faktycznie zrobić taki projekt z tym że chyba trzeba by było się ogólnie umawiać częściej na zloty bo robione przez nas filmiki mogą się nie nadawać
słuchajcie a może faktycznie zrobić taki projekt z tym że chyba trzeba by było się ogólnie umawiać częściej na zloty bo robione przez nas filmiki mogą się nie nadawać
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 14 May 2010 - 15:45
tak to na dzien dzisiejszy umawiamy sie na zjazd po kamieniach i asfalcie. Ja moge wam na kamerce nagrac jak bałnsuję nie nooo zarty zartami fajny pomysł jestem zaaa
Pacze i pacze.. I czas najwyzszy zrobic kolejna dziare
Napisano 14 May 2010 - 16:18
Dobrze by było sklepać coś chociażby z fot bo takowe zapewne każdy użytkownik forum posiada a filmiki już tylko niektórzy I promować ADECHADE na youtubie
Cannabis, Whisky, Ananas...
Jeszcze będzie czas.. By odpoczywać..
Jeszcze będzie czas.. By odpoczywać..
Napisano 02 September 2013 - 00:55
Napisano 06 September 2013 - 21:00
Chyba zły temat
Jestem tego pewny , w głębi duszy o tym wiem , że gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się