witam przymierzam się do zakupu wiązań jeździlem na burton sp1 rozm. M .Myślałem albo o cartelach albo spróbowac sp slab one buty burton ruler roz.41 .Jakies opinie propozycje czegoś innego?

Cartel Czy Sp Slab One?
Napisano 30 April 2016 - 11:31
Napisano 30 April 2016 - 21:40
krotka pilka zdecydowanie Cartele
Napisano 30 April 2016 - 21:48
krotka pilka zdecydowanie Cartele
a rozmiar jestem na pograniczu S i M?sp1 z burtona mialem M ale wydawały mi sie za duże?a jakieś inne propozycje wiązań?
Napisano 01 May 2016 - 09:41
Czesc jak masz Rulery 41 to sprawdz czy nie leza lepiej w rozmiarze S (Cartel)
rozwaz rowniez wiazania Flux TT albo Union Force
pozdr
Napisano 01 May 2016 - 22:03
co do tego rozmiaru tez tak uwazam ze S bylaby lepsze z przodu wiazania za duzo luzu w M kiedys mialem inne buty lepiej leżały rulery maja mnejsza skorupe ale cieżko znaleźć rozmiar S
poważnie ,myśle o tych fluxach
Napisano 01 May 2016 - 22:46
co do tego rozmiaru tez tak uwazam ze S bylaby lepsze z przodu wiazania za duzo luzu w M kiedys mialem inne buty lepiej leżały rulery maja mnejsza skorupe ale cieżko znaleźć rozmiar S
poważnie ,myśle o tych fluxach
Cartel S beda ok ale mozesz pomyslec rowniez o Malavitach. Sądzę ,ze z rozmiarem S nie powinno byc problemu gorzej z M i L ( te czesciej sie sprzedaja)
Flux-y TT godne rozwazenia ale i tak bardziej bym namawial Ciebie na Burki masz przynajmniej pewnosc , ze dokupisz kazda czesc, srubke.
pzdr
Napisano 02 May 2016 - 07:33
a malavity nie sa bardziej miekkie?
sp1 mam chyba 6 lat nic sie nie dzialo rok temu pękła podstawa dożywotnia gwarancja nie miałem rachunku wymienili mi , w tym roku na koniec sezonu pękła druga podstawa też mi ja zrobia.
a wyższe modele burka genesis dione?
Napisano 02 May 2016 - 10:43
Cartel S beda ok ale mozesz pomyslec rowniez o Malavitach. Sądzę ,ze z rozmiarem S nie powinno byc problemu gorzej z M i L ( te czesciej sie sprzedaja)
pzdr
jest ogromny problem z rozmiarem S i to zarówno carteli jak i Malavit.... sam mam taki rozmiar i znalezienie wiązań praktycznie graniczy z cudem
- ASH lubi to
Napisano 02 May 2016 - 14:09
znalazlem cartele i genesis w S tylko pytanie czy warto doplacic i wiąźć genesis?
Napisano 02 May 2016 - 20:36
znalazlem cartele i genesis w S tylko pytanie czy warto doplacic i wiąźć genesis?
Genesisy z którego roku.
Jak z bieżącego sezony 2015/16 to warto
Napisano 03 May 2016 - 16:24
Napisano 03 May 2016 - 17:35
jest ogromny problem z rozmiarem S i to zarówno carteli jak i Malavit.... sam mam taki rozmiar i znalezienie wiązań praktycznie graniczy z cudem
napisz do jakiegos sklepu burka w PL - moze Ci sciagna
Bo S-ka to taki rozmiar , ktory z reguly zostaje na magazynie w Austrii
jeszcze z tydzien temu na bank byly Cartele i Malavity (S) na Reflexie
pzdr
Napisano 03 May 2016 - 19:34
dzieki uchroniliscie mnie przed wtopą.
jutro bede dzwonil do snowunit bo maja mi naprawic sp1 to zapytam.
a na jakie stronie jeszcze mozna poszukac?
Napisano 05 May 2016 - 07:42
a jakbyscie mieli wybierac cartel czy genesis co byscie wybrali ?
Napisano 05 May 2016 - 08:14
napisz do jakiegos sklepu burka w PL - moze Ci sciagna
Bo S-ka to taki rozmiar , ktory z reguly zostaje na magazynie w Austrii
jeszcze z tydzien temu na bank byly Cartele i Malavity (S) na Reflexie
pzdr
od co najmniej dwóch sezonów S-ki są białym krukiem wśród rozmiarów i nie tylko nie zostają w magazynie na koniec sezonu (co wyklucza zakupy na wyprzedaży), ale jeszcze trzeba o nie dopytywać w jego trakcie
takie życie krótkostopych
Napisano 05 May 2016 - 11:09
od co najmniej dwóch sezonów S-ki są białym krukiem wśród rozmiarów i nie tylko nie zostają w magazynie na koniec sezonu (co wyklucza zakupy na wyprzedaży), ale jeszcze trzeba o nie dopytywać w jego trakcie
takie życie krótkostopych
Mki też są dość pupularne ale zawsze zostaje dużo L-ek na wyprzedażach
No ale sklepy też nie szaleją z rabatami. Obecnie na Burka 30% maks. czasem 35%. A pamietam czasy jak można było wyrwać 40% a nawet czasem 50% (przeceny w skiteam)
Użytkownik ProDish edytował ten post 05 May 2016 - 11:11
Napisano 05 May 2016 - 11:40
chlopaki w snowunit maja S kolor niebieski albo drewno
Napisano 05 May 2016 - 11:53
chlopaki w snowunit maja S kolor niebieski albo drewno
Cartele 2016? Jaka cena?
Napisano 05 May 2016 - 13:29
carteli nie mogą sciagnąc chociaz na stronie burtona są , jeszcze malavity mają.