Witajcie wyznawcy Krawędzi !
Zapraszam na szkolenie z jazdy carvingowej w sobotę podczas imprezy TestDrive vol6
Dla kogo:
- wyłącznie dla uczestników TD, posiadających identyfikator imprezy
- dla osób na kątach dodatnich ( zalecane +5-+18 / +25-+35) mniejsze dla zestawu miększego, większe dla twardszych butów i wiązań
- dla zajawionych na pozytywne emocje karwingowe, przetarte rękawiczki i śnieg w zębach
- dla chcących pojechać ciętym bez względu na warun trasowy - na przykład tak jak na lodzie w 2013 roku:
Kiedy: w sobotę wg harmonogramu TestDrive - zrobię 2 szkolenia po około 2h
- szczegóły rano od 8:30 tam gdzie biuro imprezy. szukajcie gościa z deską, w kasku z napisem Abrax i goglach
Ile osób:
Myślę, że maksymalnie mogę się podjąć 15 osób x 2. Jak będą jakieś zmiany - dam znać tutaj, więc proszę śledzić.
Moje oczekiwania -> uczestnik w podzięce za moją pracę, zapisze się na mój newsletter i umożliwi mi bezpośrednie poinformowanie go o naszych wyjazdach w Alpy. Jak szkolenie się nie spodoba, można będzie wnieść o skreślenie z listy subskrybentów Wiecie, na stronie carvingskills.com po prawej stronie jest newsletter. Trzeba podać adres e-mail i wpisać tekst z obrazka i nacisnąć OK. Potem będzie mail potwierdzający i aktywacja
Spodziewajcie się ewangelizacji i bolących nóg.
O tak:
Jakby kto chciał ogarnąć jak to wyglądało w zeszłym roku, proszę pośledzić tu: http://adechade.com/...ta-uczestników/
Acha - w razie gdyby zapisać się chciało 100 osób, poszkolę jeszcze 3 raz a listę zapełnię wg. kolejności wpisanych do newslettera maili
Do zobaczenia!
Załączone pliki
Użytkownik Abrax edytował ten post 06 January 2016 - 21:55