Ktoś wybiera się na tegoroczne targi. W tym roku 24-27 stycznia, miejsce standardowo Messe Monachium.
Samemu nie chce mi się jechać więc może ktoś chętny na wyjazd z okolic Poznania, ewentualnie do kogoś można by się podczepić.
Napisano 14 December 2015 - 13:46
Ktoś wybiera się na tegoroczne targi. W tym roku 24-27 stycznia, miejsce standardowo Messe Monachium.
Samemu nie chce mi się jechać więc może ktoś chętny na wyjazd z okolic Poznania, ewentualnie do kogoś można by się podczepić.
Napisano 30 December 2015 - 12:19
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 30 December 2015 - 12:54
zależy kiedy kupisz i czy na jeden czy na kilka dni. Minimum jest 21 € jak kupi się do któregoś stycznia, później parę € więcej, max coś koło 80 € za kartę która dodatkowo upoważnia do darmowej komunikacji, jedzenia i czegoś tam jeszcze VIP. Generalnie jak tylko sam bilet to warto kupić online bo jest taniej niż przy kasach i też nie stoi się w kolejce.
Napisano 31 December 2015 - 01:37
Panowie - proponuję lekko zgasić podjar bo tegoroczna edycja będzie chyba wyjątkowo słaba. Branża wycofuje się z ultradrogich targów, a lista wystawcow jest mala
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 31 December 2015 - 10:59
Z tą małą to chyba trochę przesada, fakt że mniej niż w ubiegłych latach. Przynajmniej jak dla mnie większość brandów które jakoś bardziej interesują nadal są.
Napisano 02 January 2016 - 21:47
jest dramatycznie mniej, a to co jest jest przyklejone do KIDS
Brakuje tak na oko 60% marek sprzed roku
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 02 January 2016 - 22:09
Ja być może będę miał wolne miejsca w samochodzie w zależności od tego czy pojadę swoim... Jak coś to priv. Targi zawsze są fajne, bez względu na to kto jest, a kogo nie ma.