Brzmi jak opis jakiejś asany z "jogi dla snowboarderów"
to że komuś coś nie mieści się w głowie nie znaczy że jest to nie możliwe i że nie jest skuteczne każdy sam nadaje sobie ograniczenia
Napisano 02 November 2015 - 23:13
Brzmi jak opis jakiejś asany z "jogi dla snowboarderów"
to że komuś coś nie mieści się w głowie nie znaczy że jest to nie możliwe i że nie jest skuteczne każdy sam nadaje sobie ograniczenia
Napisano 02 November 2015 - 23:25
@saint... nie no luzik... ogólnie tu panuje trochę inna atmosferka i to nie był jakiś offence w twoim kierunku w wykonaniu poczciwca retro... w zasadzie przy takim wzroście i stance, te podane przez ciebie kąty są czymś naturalnym... nie wyobrażam sobie jakiegoś ustawienia 15/-12 w takiej sytuacji...
pzdr
Napisano 02 November 2015 - 23:43
no przeca proste..... jedna stopa na nose, druga na tail desiwa..... trytytka, power tape i tadaaaam....
dokładnie taka jest droga, niekoniecznie przez mękę każdego..... sam będziesz wiedział kiedy jest optymalnie
Mike, jak już w szpagatami zacinasz na rantach wypadało by wersją męską ...
ps. zwycięski temat i to pierwszy, który odpaliłem
pps. Kortas, Praxx: te 58cm stance bo tak nakazywał instruktor ?
Użytkownik Joszu edytował ten post 02 November 2015 - 23:44
Napisano 03 November 2015 - 08:39
taaaa...
przeczytaj jeszcze raz... ze zrozumieniem...
Napisano 03 November 2015 - 14:19
Użytkownik retro edytował ten post 03 November 2015 - 14:20
Napisano 05 November 2015 - 17:23
praxx nie odebrałem wypowiedzi retro w negatywny sposób więc nie ma problemu
Na kątach 30/-30 sam sobie siebie nie wyobrażam.
Jak już pisałem każdy ma swoje ograniczenia a początek drogi do sukcesu to zdanie sobie sprawy z ich istnienia
Chylę czoła również przed gruntowna wiedzą z zakresu biomechaniki a antropomotyrki
Napisano 30 November 2015 - 16:00
Walic stance i katy NAJPIERW pozycja !!!
Użytkownik Snp edytował ten post 30 November 2015 - 16:03
Napisano 30 November 2015 - 17:21
Walic stance i katy NAJPIERW pozycja !!!
zasadniczo to POSTAWA nie pozycja !
Napisano 30 November 2015 - 17:40
zasadniczo pozycja to synonim postawy...
za słownikiem języka polskiego...
autor opracowania widocznie chciał odróżnić od pozycji podstawowej w celu podkreślenia odrębności filozofii swojej metodyki... ewentualnie chciał w ten sposób podnieść "naukowość" stosowanego przez siebie języka... zabieg często stosowany w celu odwrócenia uwagi od meritum sprawy, lub zatarcie obrazu faktycznego omawianej problematyki... stosuje się często wraz z używaniem słów nieistniejących w słowniku, zapożyczeń z języków obcych (często w sposób nieprawidłowy) itp. itd... był jeden w tym towarzystwie, bardzo biegły w tej sztuce, ale... dostał miśka... udziela się wiadomo gdzie, można prześledzić doskonałe przykłady tego rodzaju twórczości...
Użytkownik praxx edytował ten post 30 November 2015 - 17:48
Napisano 30 November 2015 - 17:59
Napisano 30 November 2015 - 18:53
Bo Was zbanuje za spam hehe i przestac mi tu stroszyc piorka
Napisano 30 November 2015 - 18:59
Zasadniczo to chodzilo o zart...
zasadniczo tak to potraktowałem...
Napisano 30 November 2015 - 19:16
zasadniczo tak to potraktowałem...
to sie zasadniczo zgadzamy ...
Napisano 30 November 2015 - 19:35
zasadniczo tak... co do zasady...
Napisano 30 November 2015 - 20:11
Zasadniczo zgodnie z założonym stwierdzeniem odnośnie postawy jaką przyjęliśmy ....