Siemano!
Orientuje się ktoś jak to jest w 2015, a konkretnie od 21.01 z tym Szczyrkiem? Słyszałem o wielkich zmianach, itd. Ale czy na samym początku 2015 mogę już się spodziewać snowparku i fajnych tras ?
Pozdro
Napisano 28 December 2014 - 22:35
Siemano!
Orientuje się ktoś jak to jest w 2015, a konkretnie od 21.01 z tym Szczyrkiem? Słyszałem o wielkich zmianach, itd. Ale czy na samym początku 2015 mogę już się spodziewać snowparku i fajnych tras ?
Pozdro
Napisano 28 December 2014 - 23:59
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 29 December 2014 - 08:10
Śledź tą stronę
https://www.facebook...rena?ref=stream
aktualne info, zdjęcia itd. na temat szczyrkowskich tras i nie tylko
Napisano 29 December 2014 - 09:28
W tym roku jakichś kolosalnych zmian nie ma.
Dołożyli trochę armatek i chyba trochę przebudowali parking.
Na razie zmagają się głownie z urzędnikami i z lokalesami którzy w dalszej mierze mają mentalność rodem z PRL-u i nie dadzą ruszyć ojcowizny.
Użytkownik slv edytował ten post 29 December 2014 - 09:28
Napisano 29 December 2014 - 12:54
Chyba jednak Szczyrk od 2.01 wybiorę, poleci ktos fajną kwaterę>?
Napisano 29 December 2014 - 13:05
Chyba jednak Szczyrk od 2.01 wybiorę, poleci ktos fajną kwaterę>?
Gazdówka na Białym Krzyżu! Mistrz....
Napisano 29 December 2014 - 14:01
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 29 December 2014 - 17:30
Jeżeli już ktoś pośmiga na Skrzycznem bardzo proszę o info na temat warunków bo nie wiem czy na jeden dzień warto się tam pakować, a wiadomo że różnie to bywało z tymi trasami
......don't eat yellow snow ......just ride....https://www.youtube....?v=bQmrb0_YY4U
Napisano 02 January 2015 - 17:28
Siema, ktoś był w Szczyrku ewentualnie jest i może coś powiedzieć o aktualnie panujących warunkach?
Napisano 02 January 2015 - 17:39
Warunki dziś całkiem przyjemne - przynajmniej do paru minut po 11. Później wlała się masa ludzi i kolejki przybrały długości pasów startowych, od 14 chyba już lało. W sumie dalej leje a jakoś super daleko do Szczyrku nie mam
Napisano 03 January 2015 - 22:21
Golgota dobrze przygotowana, Juliany lodowisko, Małe Skrzyczne nie zdążyłem sprawdzić ale całe na pewno nie dziła. Linowa na Skrzyczne nieczynna.
Napisano 22 February 2015 - 16:19
Mam pytanie czy Skrzyczne i Małe Skrzyczne są oświetlone?
Napisano 22 February 2015 - 17:17
Wieczorna jazda na SONie to tylko Solisko/Golgota
Napisano 10 February 2016 - 11:52
Hej wszystkim!
Jakie obecnie warunki panują w Szczyrku? Pytam, bo zastanawiamy się aby tam jechać? Możecie ewentualnie polecić jakieś dobre miejscówki zarówno na jazdę na desce jak i z noclegami? Nie byliśmy tam z 5 lat.
Napisano 11 February 2016 - 13:35
Szczerze powiedziawszy to nie wiem ale podejrzewam,ze śniegu jest dużo. W telewizji mówili,ze sporo go spadnie w najbliższych dniach. Polecałbym jednak zarezerwować sobie nocleg w Bielsko Białej. Będzie taniej oraz jest dobry dojazd. Możecie przy okazji obskoczyć stamtąd wiele innych miejscowości w górach. Dobry standard oferuje na przykład Hotel na Błoniach:
http://hotelnabloniach.pl/- zobacz sobie. Jakis czas temu tam nocowaliśmy i jest wygodnie.
Napisano 18 September 2016 - 23:16
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"
Napisano 13 January 2018 - 22:31
"Musisz wiedzieć, że na desce jeśli chcesz trochę zabawy, dobrej zabawy, jeśli chcesz się wykazać, musisz mieć respekt dla góry(...) zawsze odczuwasz pewien niepokój, gdy igrasz z górą, w momencie gdy nauczysz się szacunku wszystko się pieprzy(...) Tym właśnie jest snowboard. Ciągłym szukaniem, zmaganiem się, by znaleźć najlepszy stok, najlepszy zjazd. to właśnie przyciąga nas tu co roku"