Same buty to DC SITH. Używane z 3 sezony (łącznie jakieś 3 tygodnie). Ile według was mogą być warte ?

Ile Mogą Być Warte ?
Rozpoczęty przez
wodeczka94
, 02 Nov 2014 20:21
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 November 2014 - 20:21
Hej ! Noga mi trochę urosła, i czas pozbyć się starych butów i kupić nowe. Niżej macie trochę zdjęć.
Same buty to DC SITH. Używane z 3 sezony (łącznie jakieś 3 tygodnie). Ile według was mogą być warte ?

Napisano 03 November 2014 - 22:54
Ja nie dałbym więcej niż stówę (gdybym chciał kupić buty).
Buty to jednak moim zdaniem kupować przyjemniej, gdy są nowe. Chociaż kiedyś zdarzyło mi się kupić używane Ion-y - i to był jeden z najlepszych moich zakupów obuwniczych.
Buty to jednak moim zdaniem kupować przyjemniej, gdy są nowe. Chociaż kiedyś zdarzyło mi się kupić używane Ion-y - i to był jeden z najlepszych moich zakupów obuwniczych.
Mój kanał na Youtube --> Goodayonboard
Napisano 04 November 2014 - 17:19
Właśnie tak myślałem, że za 100 wystawić i niech biorą. Stan na prawde ladny, dobrze trzymają nogę, ciepłe itp, tylko w poprzednim sezonie zaczęły mnie trochę już cisnąć :/
Napisano 06 November 2014 - 10:49
Jak na 3 tygodnie używania to wyglądają bardzo słabo
A warte są tyle ile ktoś gotowy jest za nie zapłacić

Napisano 06 November 2014 - 10:56
ja bym wystawił bez ceny minimalnej i .... czekał na reakcję rynku..... ale cudów bym się nie spodziewał

no board no fun!
Napisano 06 November 2014 - 22:04
do wypożyczalni wezmą za jakieś 6 dyszek…tak mi się wydaje