Nie wiecie czy coś się w zmieniło w budowie desek Legend oraz Sensei?
Czy jest to taka same deska jak w zeszłym sezonie tylko ze zmienioną grafiką?
Napisano 30 August 2014 - 20:44
Napisano 30 August 2014 - 20:58
Napisano 31 August 2014 - 09:51
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 31 August 2014 - 19:38
Napisano 01 September 2014 - 07:44
Napisano 02 September 2014 - 11:29
Napisano 02 September 2014 - 18:26
Napisano 07 November 2014 - 20:42
Napisano 08 November 2014 - 11:26
Napisano 22 March 2017 - 14:06
Odświeżę troszkę temat.
Jako, że szukałem desiwa uniwersalnego i od jakiegoś czasu jest nim Pathron Sensei wklejam filmiki z 2 przejazdami z katowanie na nim butterow. Stok troche płaski wiec i prędkość nie ta ale chyba widać możliwości tej deski.
Decha Pathron Sensei 2017
Wiązki FLux TT
Buty Deluxe The Brisse
Nagrania świeżo z wczoraj i niestety na parku z powodu kiepskiego oswietlenia juz wogole nic nie widac to tez nawet nie wklejam (a i tak trudno by ocenic deche na podstawie filmu z przejazdu na kickerach).
Co do samej dechy od kiedy spróbowałem profilu camber miedzy wiązkami i rocker poza nimi żadnego innego póki co nie chce bo mi po protu najlepiej odpowiada. Jako jedna z nielicznych pojedzie na oblodzonym stoku jak i w parku a rocker poza wiazkami do butterów to genialny wynalazek.
Wiadomo na Jibby mogłaby być miększa, ale kazda inna o tej twardości na lodzie była po prostu do d.... a to był dla mnie warunek konieczny by porządnie jechała ciętym.
Co do samego cietego jako, że wybrałem długośc 151 cm przy 174 cm wzrostu i 70 kg wagi to problemem jest szerokośc deski bo najzwyklej haczę butami podczas mocnego wychylenia przy kątach 21/-21 wiec o nauce Body Carvingu mozna pomarzyć (i niech nikt nie mówi, że na takiej krótkiej sie nieda bo kolega ostatnio mi pokazał cos takiego:
Z tego co mi wiadomo np. Lobster i Bataleon robia szersze wersje swoich nawet najkrótszych desek wiec jesli Marcin ma takie możliwości to bardzo poprosze chociaż jedną sztuke:D