Gdzie Jest Śnieg?
Napisano 02 March 2010 - 09:20
to trzeba czuć pod nogami ...
Napisano 02 March 2010 - 17:02

Nie ważne skąd pochodzisz i gdzie teraz jesteś
ważne, że masz dla innych otwarte serce!
Napisano 02 March 2010 - 17:44

Przez Korbielów tylko przejeżdżałem, ale sypał śnieg nieźle... tylko zasłyszane ale na Pilsku ponoć warunki dość dobre.
utan jakby warunki nie dopisały to przez Słowację do Białki już nie tak daleko

Napisano 02 March 2010 - 18:19
Napisano 02 March 2010 - 18:46

Napisano 02 March 2010 - 21:22
sav w sumie dobrze, że później śnieg przestał padać (a nawet wyszło słońce), bo faktycznie było nieciekawie, a jeszcze jak człowiek siedział na wyciągu to wiało tym śniegiem prosto w facjate
hmm ale chyba sam przyznasz, że góry oświetlone zachodzącym słońcem wyglądały świetnie ... i znowu żałowałem że nie wziąłem aparatu
Jelenia Góra... uwielbiam to miasto i okolice i równocześnie nie chce tam wracać
sorry za maly OT
Napisano 02 March 2010 - 21:26
Wieczorem na czterosobowej kanapie na plaskim stoku od 17 ratrak ubijal stok i do 21ej mozna bylo brykac mimo palskiego.. podbnie snowpark - oswitlenie od orczyka i dalej ho!
Sobota i niedziela Szczyrk ... przywital deszczem, potem snieg a na koncu slonce, warunki calkiem calkiem....
Na BK box jest zjebany ... laminat jest plamany wiec tylko proste 50-50 mozna bylo machac... rurki dzialaly.
Prawdopodobnie gdy na Julkach bedzie juz mniej sniegu to przeniosa przeszkody na BK.
Jezeli temp. nie beda spadac to max trzy tygodnie i bedzie po sniegu....

PELNA MOBILIZACJA !!!
Napisano 02 March 2010 - 21:44
na pilsku bardzo dobre warunki, ogólnie to w wiśle nowa osada też daje rade, za szczyrk to nie będę ręczyłaWie ktoś może jakie warunki w Korbielowie
??
Bo jestem ciągnięta tam na sobote i wolałabym po kamieniach nie jeździć

na julkach caly czas jest extremeJa oblatalem w ostatni czwartek i piatek - Czarna Gore - warun do 13 tej calkiem ok...snieg lekko zmorzony pozniej papka ale mozna przyciac i cos pokrecic. Snowpark dzialal.
Wieczorem na czterosobowej kanapie na plaskim stoku od 17 ratrak ubijal stok i do 21ej mozna bylo brykac mimo palskiego.. podbnie snowpark - oswitlenie od orczyka i dalej ho!
Sobota i niedziela Szczyrk ... przywital deszczem, potem snieg a na koncu slonce, warunki calkiem calkiem....
Na BK box jest zjebany ... laminat jest plamany wiec tylko proste 50-50 mozna bylo machac... rurki dzialaly.
Prawdopodobnie gdy na Julkach bedzie juz mniej sniegu to przeniosa przeszkody na BK.
Jezeli temp. nie beda spadac to max trzy tygodnie i bedzie po sniegu....
PELNA MOBILIZACJA !!!

Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
jako moderator wypowiadam się również jako osoba prywatna bardzo proszę o uszanowanie tego faktu
Napisano 02 March 2010 - 21:45
...czyli zapowiada się całkiem fajna jazda jeszcze w tym tygodniu

Ypsi fakt, widoki były fenomenalne a ja też aparatu nie miałem...
Najlepsza zabawa była na tych kosmicznych muldach po lewej stronie stoku, ja praktycznie cały czas tam śmigałem, ewentualnie na tą trasę przy orczyku to aż tak źle ze śniegiem walącym po twarzy nie było. Raz pojechałem na tą najszybszą kanapę i myślałem, że się rozpłacze

Ogólnie szkoda, że się nie spotkaliśmy! Moją deske nie trudno przeoczyć, cała obklejona w aDECHAde

Napisano 02 March 2010 - 21:52
"o k**wa on ma adechade na desce"

Napisano 06 March 2010 - 18:02

Poza trasą

Napisano 06 March 2010 - 21:10
Napisano 07 March 2010 - 14:24
Napisano 10 March 2010 - 08:50
6.03.10 na Soszowie było miło

Napisano 10 March 2010 - 22:35
Napisano 14 March 2010 - 14:46
Napisano 14 March 2010 - 19:52
Dziś, jeżeli o śnieg chodzi to był najlepszy warun tego sezonu !
Na Szrenicy leży nawet do 150 cm świeżego puchu, który aż czeka, żeby w nim pogrzebać

Fakt, że trochu lawiniasto i pogoda do d*py, no ale...

Napisano 14 March 2010 - 19:55
Haha wy już się pakować chcecie ?
Dziś, jeżeli o śnieg chodzi to był najlepszy warun tego sezonu !
Na Szrenicy leży nawet do 150 cm świeżego puchu, który aż czeka, żeby w nim pogrzebać
Fakt, że trochu lawiniasto i pogoda do d*py, no ale...
Smerfer, montujesz jakis fr na szrenicy w tym tyg?
Napisano 14 March 2010 - 20:08
Smerfer, montujesz jakis fr na szrenicy w tym tyg?
Jedyny termin to niedziela, niestety jest i szkoła i praca więc nie mam zbytnio czasu.
Jeśli Ci to pasi to chętnie się wybiorę

P.S
Tymczasem zapraszam do Karkonoskiego wątku w dziale Freeride