Skąd I Gdzie Na Deskę W Alpy
Napisano 07 August 2014 - 10:57
Interesują nas popularniejsze kurorty Austria, Włoch, Francja w których nie brakuje tras i dobrych widoków.
Oczywiście w rozsądnej cenie i najlepiej jakiś imprezowy/rozrywkowy region bo nie samymi sportem człowiek żyje
Napisano 07 August 2014 - 12:13
Co do biur podróży ja polecam Primoris Travel, ale jaka jest dla Ciebie rozsądna cena? Co by nie było, to na pierwsze oferty musisz jeszcze poczekać z miesiąc, dwa.
Ogólnie przejrzyj temat "Wyjazdy, wyprawy, warunki"
Pozdrawiam
Napisano 07 August 2014 - 16:34
Może miałby ktokolwiek pomysł skąd- biuro podróży/organizator można byłoby pojechać na fajny wypad na deskę.
Interesują nas popularniejsze kurorty Austria, Włoch, Francja w których nie brakuje tras i dobrych widoków.
Oczywiście w rozsądnej cenie i najlepiej jakiś imprezowy/rozrywkowy region bo nie samymi sportem człowiek żyje
jak chcecie dobry chill to nie pozostaje nic innego jak Snow Show, szczególnie polecam Alpy Francuskie.
Teraz będę drugi raz ale znam ludzi którzy od kilku lat co roku czekają tylko na to
ps: w tym sezonie też jadę!
Napisano 08 August 2014 - 09:27
Mówisz, ze naprawdę jest w porządku?
O masz, znalazłem https://www.youtube....h?v=RKSalFugwHc
Napisano 08 August 2014 - 09:29
Snow4life, EHSchool, SignX, Ronin Snowboards itd, Gajowy01 też coś robi... generalnie jest trochę speców od wyjazdów na forum.
Co do biur podróży ja polecam Primoris Travel, ale jaka jest dla Ciebie rozsądna cena? Co by nie było, to na pierwsze oferty musisz jeszcze poczekać z miesiąc, dwa.
Ogólnie przejrzyj temat "Wyjazdy, wyprawy, warunki"
Pozdrawiam
Ypsi dzięki za dobre info
Napisano 09 August 2014 - 09:55
Na CGM widziałem wywiad odnośnie tego Snow Showa, całkiem fajna opcja ale nigdy nawet nie sprawdziłem tego dokładniej i nie pomyślałem, że cokolwiek poza tym organizują
Mówisz, ze naprawdę jest w porządku?
O masz, znalazłem https://www.youtube....h?v=RKSalFugwHc
warunki lepsze niż u nas a ceny mógłbym powiedzieć, że nawet porównywalne.
Duży wybór tras, perfekcyjne przygotowanych z odpowiednią infrastrukturą(większość oświetlonych) a widoki jak z widokówki.
Pod to co was interesuje polecam Valmeiner, w którym byłem za pierwszym razem.
jeśli chodzi o rozrywkę i integrację zobacz na YT filmiki odnośnie Snowa Standardowe biuro podróży raczej Ci tego nie zapewni a na pewno nie za taką kasę!
Napisano 10 August 2014 - 14:17
Użytkownik małpka edytował ten post 10 August 2014 - 14:18
Napisano 21 August 2014 - 20:05
Napisano 02 September 2014 - 18:31
Napisano 05 September 2014 - 08:47
Napisano 05 September 2014 - 18:11
Wybiera się ktoś z Inarimi na True Snowboard Camp w tym roku? Ogólnie robi ktoś jeszcze coś podobnego do ich rozwiązania? Interesi mnie wyjazd, ale nie jestem napalony na imprezy dla gimbazy i z robieniem sweet fociek na mordoksiążkę. Bardziej cykl nauka-praktyka-relaks (oczywiście nie kalosz)
No chciałbym bardzo bo z Arielem fajnie się bryka.....poza tym jestem mega ciekawy tej miejscowki....ale najpierw muszę wyleczyć świeżo złamana rękę..
Napisano 05 September 2014 - 19:24
Napisano 05 September 2014 - 20:37
Jak ktoś chce przede wszystkim pojeździć to polecam Snow4life.
No chłopaki.... taka rekomendacja... nieźle... nieźle...
A tak na poważnie:
Sprawdzone szkoły z gwarancją wysokiego poziomu szkolenia znajdziesz na dole strony - znamy ich - wiemy co i jak robią.
Każda ma też swoją specyfike - jedne są bardziej nastawione na technike, inne na freestyle itd
Są tez takie jak SnowShow które poprostu dają rozrywke i jeżeli jedziesz z nastawieniem totalnej imprezy i jazdy to też polecamy
pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 06 September 2014 - 23:36
Wybiera się ktoś z Inarimi na True Snowboard Camp w tym roku? Ogólnie robi ktoś jeszcze coś podobnego do ich rozwiązania? Interesi mnie wyjazd, ale nie jestem napalony na imprezy dla gimbazy i z robieniem sweet fociek na mordoksiążkę. Bardziej cykl nauka-praktyka-relaks (oczywiście nie kalosz)
w tym roku nie, jak już to w przyszłym może uda się z nimi kopnąć. w przyszłym roku, ale w tym sezonie . Jancio dobrze gada (polać mu!) - każda szkoła ma swoją specyfikę i nie da się jednej wsadzić do pudła ze wszystkimi elementami jazdy. Ja trochę szkół przetestowałem i jeżdżę z tymi, którzy mają ofertę najbardziej 'skrojoną' pode mnie. Polecam samemu zrobić takie testy
pzdr,
pele
Napisano 07 September 2014 - 07:41
osobiście nie stać mnie na więcej niż 1 max 2 wyjazdy zagraniczne (tygodniówki) rocznie. Po pierwsze z braku czasu, pieniądze też odgrywają sporą rolę. Poza tym płacąc już komuś ciężko zarobioną kasę oczekuję że otrzymam dobry produkt, a nie możliwość testowania
Pele dawaj znać jaki termin wybierasz, może się zgramy że się tak wyrażę.
Napisano 07 September 2014 - 09:22
Użytkownik Arec edytował ten post 07 September 2014 - 09:23
Napisano 07 September 2014 - 19:09
Napisano 07 September 2014 - 19:58
Napisano 08 September 2014 - 20:38
Robienie testów ma sens jeżeli dysponuje się sporą ilością hajsu, a do tego jeszcze większą ilością czasu
osobiście nie stać mnie na więcej niż 1 max 2 wyjazdy zagraniczne (tygodniówki) rocznie. Po pierwsze z braku czasu, pieniądze też odgrywają sporą rolę. Poza tym płacąc już komuś ciężko zarobioną kasę oczekuję że otrzymam dobry produkt, a nie możliwość testowania
Pele dawaj znać jaki termin wybierasz, może się zgramy że się tak wyrażę.
Jasne, dam znać, może uda nam się złapać synchro
pzdr,
pele