Siemacie. W związku z tym, że przerwa od deski powoli się zbliża, chciałbym dowiedzieć się co można by porobić, by na przykład "zwiększyć swój boardowy progress. Nie chodzi mi o to, jakie ćwiczenia wykonywać, tylko o czynności takie jak skoki na batucie, jazda na innych deskach itp. Pomysł z batutem ogarnąłem po obejrzeniu jakiegoś filmu i to jest chyba całkiem dobra koncepcja... Chciałbym jednak dowiedzieć się czegoś więcej
Czynności, Które Warto Wykonywać Kiedy Śniegu Brak.
Rozpoczęty przez
szymoński
, 27 Mar 2014 20:36
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 March 2014 - 20:36
Napisano 27 March 2014 - 20:56
Od zeszłego roku kiedy nie ma śniegu katuję deskorolkę na switchu. Bardzo poprawia mi to koordynację, balans i stanie. Dodatkowo zaczynam kolejny zimowy sezon z progresem - dlatego polecam jak jeszcze nie jeździs
Napisano 28 March 2014 - 00:23
dlaczego akurat na switchu ??
Napisano 28 March 2014 - 09:14
Takie miałem założenie Rotacje, jazda, skoki, koordynacja nie stwarzają problemu później w moim przypadku lub sprawiają ich o wiele mniej. Niweluję w ten sposób różnice i braki pomiędzy regular, a goofy. Deskorolka wymaga szybszych reakcji i większej kontroli. Mózg w takim przypadku nie jest uwarunkowany na jedną nogę, jak dla mnie same plusy takiego rozwiązania
Napisano 28 March 2014 - 10:23
ja jeszcze polecam balance boarda. Juz to kiedys wklejalem:
Napisano 28 March 2014 - 13:26
ja jeszcze polecam balance boarda. Juz to kiedys wklejalem:
Bardzo mi się podoba to Twoje drogie rozwiązanie. Nie widziałem wcześniej.
Napisano 28 March 2014 - 14:25
balansborda już sobie zmontowałem
ale dzięki
ale dzięki
Napisano 28 March 2014 - 22:24
@msolczyk jak podobala Ci sie wersja deskorolkowa to moze spodoba tez wersja fr snb: