BOA
Napisano 14 February 2010 - 11:31
Napisano 14 February 2010 - 11:49

Napisano 14 February 2010 - 13:23
Napisano 15 February 2010 - 08:20
Trwa trzeci sezon butów, poza jednym problemem (wysunęła się linka spod śrubki mocującej - naprawa 15 min) ŻADNYCH problemów z systemem.
Jedyna wada to ta która zauważył Shreku - ale to tak trochę na siłę, bo ponowne "zakręcenie" buta trwa 5 sek.

Jeśli będziesz miał możliwość szukaj dual-zone.
Napisano 15 February 2010 - 09:28
Napisano 16 February 2010 - 14:42
Jestem koserwatysta w temacie butow - tylko sznurowane... heh
Napisano 17 February 2010 - 12:40

A linkę mam, bo Flow dał za darmo

A ze sznurówą to samo - też musisz przewlec i mieć przy sobie.
Zaq
Napisano 01 November 2010 - 10:01

Mam swoje butki już kilka sezonów i każdemu polecam system BOA zero męczenia się ze ściąganiem sznurówek w czasie wiązania tracenia czasu na rozwiązywanie hehe itd.
But idealny hehe no prawie bo jak wszystko co idealne zawodzi.
Zdarzyło mi sie że wróciłem ze stoku i... nie mogę zdjąć buta system BOA odblokowany a linki nie chcą puścić

Ponad godzinę walczyłem próbując zluzować linki i nic

Zdobycie kompletu serwisowego czyli kluczyk, linka i cały system trwało 2 dni

Wszędzie gdzie wyjeżdżam mam zapasowy komplet w razie czego, tak jak ktoś napisał, że trzeba sznurówki też mieć

POLECAM I POLECAŁ BĘDĘ TEN SYSTEM

wszystkich pozdrawiam i długich ślizgów życzę

Napisano 02 November 2010 - 22:23
Po raz pierwszy w zyciu udalo mi sie dobrze i wygodnie "zawiazac buty" - konfort plus swietne trzymanie stopy. Kupuje buty z podwojnym BOA!
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 02 November 2010 - 22:58

Napisano 03 November 2010 - 19:08
Napisano 03 November 2010 - 19:15
Napisano 05 November 2010 - 22:14
Ja właśnie czekam na nowa kolekcje celsiusa i widzę że będą robione z trzema systemami wiązania.Sznurówki,sped lace-cos jak boa ale widze że ręcznie trzeba ciagnać za te linki.I właśnie trzeci patent podwójne boa.Myślałem żeby zostać przy tradycyjnych sznórówkach jednak kusi mnie te Dbl Boa,jak myslicie warto doplacać?Narazie tylko Marcin 07 sobie chwali
Jak już pisałem, mam i nie wyobrażam sobie sznurowania butów, bierz, warto dopłacać

Zaq
Napisano 04 December 2010 - 12:26

Napisano 05 December 2010 - 14:01

Napisano 13 December 2010 - 00:57
mam podwójne w dc allegiance i gdybym zaplacil katalogowa cene tych butow to bym byl... zly
moze i wygodne ale wole sznorowki.... nie wiem moze trafil mi sie taki pechowy model ale co kilka zjazdow musze delikatnie dociagnac co jest denerwujace. wole sznurowki jak mi pojdzie sznorowka to nawet kawalkiem linki ja zastapie albo wyjme ze spodni i tyle a tego nie
Napisano 13 December 2010 - 08:20
a ja nie polecam...
mam podwójne w dc allegiance i gdybym zaplacil katalogowa cene tych butow to bym byl... zly
moze i wygodne ale wole sznorowki.... nie wiem moze trafil mi sie taki pechowy model ale co kilka zjazdow musze delikatnie dociagnac co jest denerwujace. wole sznurowki jak mi pojdzie sznorowka to nawet kawalkiem linki ja zastapie albo wyjme ze spodni i tyle a tego nie
To raczej kwestia buta a nie BOA, prawdopodobnie "ugniata" się wkładka i stąd luz

Zaq
Napisano 14 December 2010 - 17:23
To raczej kwestia buta a nie BOA, prawdopodobnie "ugniata" się wkładka i stąd luz
no okej ale buciki maja juz sporo dni za soba powinny sie ulozyc a po 6h jazdy jest to samo kilka zjazdow i dociagnac trzeba
co kto lubi jak sie przerzucilem wlasnie na vansy wiigi glownie ze wzgledu na to ze wyzsza pulka ze standardowa sznurowa

Napisano 19 December 2010 - 22:14
Mi tegoroczne Wiig'i nie leżały. Za miękkie - tak jakby rok jezdzone. W konfrontacji z modelem Aura nie dalo rady ich dobrze zasznurowac nie trzymaly piety tak dobrze jak podwojne boa mimo staranno okej ale buciki maja juz sporo dni za soba powinny sie ulozyc a po 6h jazdy jest to samo kilka zjazdow i dociagnac trzeba
co kto lubi jak sie przerzucilem wlasnie na vansy wiigi glownie ze wzgledu na to ze wyzsza pulka ze standardowa sznurowa
Prosnow S.C.
TYLKO HARDCORE'OWE SNOWBOARDOWE MARKI: Dystrybutor: Airhole, Endeavor, Fix Bindings, Public, DWD, Stepchild, www.prosnow.pl
Napisano 29 January 2011 - 15:24