co do wstępu... W życiu jak jest każdy wie, a zwłaszcza w takim kraju jak Polska. Coraz bardziej liczy się kasa i kasa, a coraz mniej człowiek. Nie należę do krezusów, powiem że nawet do klasy średniej mi daleko, ale taki jestem że chcę się dzielić jak tylko mogę i czym tylko mogę. Dlatego powstało (powstaje) Snow4Life. W założeniu ma to być sklep (net plus stacjonarny), portal informacyjny (ale nie znajdziecie tutaj newsów z zawodów) oraz wyjazdy. Niby nic nowego a jednak... primo pomagać, chcę by 1% ze sprzedaży czegokolwiek (czy deska, czy wyjazd, czy koszulka) był przekazywany OD RAZU na wybrany cel (olewam fundacje, w grę wejdą konkretne domy dziecka, szkoły etc (pracuję nad tym)), chcę by honorowi dawcy krwi, ratownicy medyczni, wolontariusze etc mieli u mnie zawsze spory rabat (też zastanawiam się nad % i systemem). Co do szkoleń.... nastawiam się na maciupkie (do 15 osó

W kadrze znajdziecie mnie, pewnie Siwexa, no i Michasia Bartusiaka.
Roboty kupa, ale myślę że do września wszystko uda się postawić.
Póki co pracuję nad pierwszym wyjazdem, i zaczniemy od klasyka czyli L2A w kwietniu.
W sumie to nie wiem czy w tym dziale być to powinno, ale trudno, hope Shreku mnie nie zabije, a co najwyżej przeniesie