Witam
Jako że na forum już jestem od jakiegoś dłuższego czasu i większość osób zna mnie osobiście, postanowiłem, że dodam tu swój nowy projekt, który powoli wdrażałem od jakiegoś czasu a od lipca funkcjonuje już jako firma.
W ofercie moje sklepu będzie można znaleźć takie marki jak Pathron, Raven, Sapient, Technine, SP, Signal oraz Never Summer.
Jako jedyny będę miał tańsze deski tzw. II gatunku mogące posiadać jakieś wady optyczne nie mające żadnego wpływu na właściwości jezdne. Na sklepie jest osobny dział przeznaczony na taki sprzęt i każdy zawiera opis jaką wade może posiadać dana deska, zdjęcia także są autentyczne danego produktu ponieważ wykonuje je sam w moim mini atelier.
Kilka osób już w zeszłym sezonie zakupiło taki sprzęt u mnie i wyraziło tu na forum swoja opinie , także nie ma się czego obawiać.
Sprzęt jest cały czas uzupełniany i myślę że na koniec sierpnia będzie już całość z nowymi modelami na sezon 2014.
W ofercie na dziś już jest Sensei na 2014r

Zapraszam do zapoznania się z oferta sklepu i wyrażania opinii na temat przeprowadzonych transakcji.
Kilka wystawionych opinii użytkowników forum pod linkiem http://adechade.com/topic/4166-sapient-dla-pan/
Pozdrawiam Jacek
www.jacek-sport.pl