Deseczka Do Jazdy I Zabawy
Napisano 20 May 2013 - 09:46
chciałbym mięciutką bardziej do buterów dlatego myślałem o Signal Park Rocker Light lecz troszke nie wyszło z kupnem bo miała być z USiA dlatego teraz mam na oku po okazyjnej cenie Lobster Park Board lecz nie wiem czy do buterów nie będzie troszke za twarda..
Napisano 20 May 2013 - 18:43
Napisano 21 May 2013 - 20:10
Napisano 21 May 2013 - 21:26
u mnie strzałem w dziesiątkę było apo mtd. poczytaj jeszcze o stepchildzie powdersucks i endeavor color.Siemka poszukuje dobrej do deski do jazdy i zabawy.
chciałbym mięciutką bardziej do buterów dlatego myślałem o Signal Park Rocker Light lecz troszke nie wyszło z kupnem bo miała być z USiA dlatego teraz mam na oku po okazyjnej cenie Lobster Park Board lecz nie wiem czy do buterów nie będzie troszke za twarda..
Wyżej wymienionych desek nie znam
PROGRES SIE SAM NIE ZROBI!
Napisano 21 May 2013 - 22:32
Napisano 25 May 2013 - 22:43
Napisano 28 May 2013 - 09:38
w marcu tego roku też szukałem deski pod identyczne zastosowanie jak Twoje, miał to być następca połamanego Santacruza DeathGod'a. Ogólnie bardzo miękkiej deski z dosyć dziwnym profilem camber rocker camber. Po kilku testach zdecydowałem się na maślanego wręcz Rome Artifact Rocker. Jeżeli nie jeździłeś jeszcze na naprawde miekkiej desce to możesz się nie przerazić
Nie wiem o ile twardszy jest klasyczny Artifact ale jeżeli leży niedaleko Rockera to będzie dobry do Twoich zastosowań.