Kolekcja 13/14
Napisano 13 January 2013 - 21:39
Napisano 14 January 2013 - 11:47
Napisano 14 January 2013 - 12:10
Napisano 14 January 2013 - 12:39
Napisano 14 January 2013 - 13:59
myslem o nowej Evci w przyszlym roku ale ta grafa mnie dobila....i jeszcze bez carbonu
Napisano 14 January 2013 - 14:09
Napisano 16 January 2013 - 00:12
Napisano 16 January 2013 - 08:33
Napisano 16 January 2013 - 15:40
Napisano 16 January 2013 - 22:29
po raz pierwszy zadna z graf NS ek mi sie nie podoba
myslem o nowej Evci w przyszlym roku ale ta grafa mnie dobila....i jeszcze bez carbonu
Radek, moją łykniesz
Tak na poważnie to Evo z tego roku na żywo ostro wymiata, ale to trzeba zobaczyć, zdjęcia nie oddają klimatu. Z 2014 grafa z EVO bardziej freestylowa imho.
Cobra i Proto bardziej "techniczny" look, ale dla mnie bardzo ok.
Widzę do Evo dodali dodatkowy system tłumiący drgania, damp skoczył na 4.0
Napisano 23 January 2013 - 19:40
To co zamieścił Sedzia to także katalog dystrybutorski. Ze 100% pewnością mogę poradzić, żebyście nie przyzwyczajali się do grafiki Cobry. Będzie zupełnie inna. Nawet my jeszcze nie wiemy jak wygląda ostateczny projekt. Prawdopodobnie nie jest jeszcze skończony. Tak czy inaczej, jeżeli ktoś wjarał się w grafikę Cobry z katalogu, mamy już jedną wyjątkową sztukę, która z pewnością nie wejdzie do produkcji w takiej jak w w/w katalogu wersji.
Co do reszty na razie sza.
Pozdrawiam i zapraszam do śledzenia naszego fejsbuka, tam umieszczamy najnowsze newsy ze świata familii NS
Pozdrasy
Jamer
Never Summer Snowboards Store i nie tylko
snowboard, longboard, wiązania, ciuchy, akcesoria
www.boardshop.pl
www.boardshop.pl - facebook site - like it!
Napisano 23 January 2013 - 21:33
Bardziej interesują mnie zmiany techniczne, czy ona też ulegają modyfikacją czy ten katalog to wersja produkcyjna (wyłączając grafę)?
Napisano 23 January 2013 - 22:00
Co do zamian technicznych, będzie ich naprawdę bardzo dużo. Od czasu wprowadzenia opatentowanego profilu RC i Vario Power Grip chyba w żadnym sezonie nie działo się tak wiele, ile czeka nas w tym roku.
Z najważniejzych nowości. Będą 3 nowe modele, 4 różne profile Rocker&Camber, jasny podział na 4 serie desek: Carbonium Series, Cornerestone Series (wkręca mnie ta nazwa ), Park Series, Kids Series. Do tego trochę zmnian i nowinek technicznych, w niektórych modelach większe lub mniejsze korekty konstrukcji + dla dociekliwych korekty nazw poprzednich modeli.
Jednym słowem, będzie się działo.
Szczegóły opiszę Wam niebawem
P.S. Dobra wiadomość dla tych, którzy chcą jako jedni z pierwszych na naszej półkuli objeździć deski z nowej kolekcji. Mamy już na 99% zaklepane dwudniowe testy w terminie 16-17.02.2013. Miejscówka - Istebna.
Będą w sumie do objechania 4 zaprzyjaźnione brandy, więc szykuje się bardzo ciekawa imprezka Jak zaklepiemy wszystko na mur-beton dam znać na forum, naszej stronie i oczywiście na fejsowym fanpejdżu
www.boardshop.pl
Napisano 23 January 2013 - 22:22
Napisano 23 January 2013 - 22:35
Napisano 23 January 2013 - 23:41
Napisano 25 January 2013 - 16:28
Cornerstone to po prostu nazwa serii dla kultowych i produkowanych od wielu lat desek NS'a takich jak SL, LEGACY, F1, Infinity.
Moim zdanie dobrze, że wprowadzono podział, bo ostatnio modeli się namnożyło i niektórzy zaczynali się już trochę w tym gubić
www.boardshop.pl
Napisano 25 January 2013 - 18:10
Będą w sumie do objechania 4 zaprzyjaźnione brandy, więc szykuje się bardzo ciekawa imprezka Jak zaklepiemy wszystko na mur-beton dam znać na forum, naszej stronie i oczywiście na fejsowym fanpejdżu
Stawiam sie obowiazkowo odrazu przywiaze wam testowki w wroclawskiego tygodnia co Jamer?
Użytkownik emer edytował ten post 25 January 2013 - 18:11
Napisano 25 January 2013 - 19:56
Napisano 25 January 2013 - 20:58
@Los niestety ale takich długości nie dostajemy do testów. NS na sample przeznacza jedną lub max dwie długości z każdego modelu i to wszystko. Zazwyczaj są to długości ze środka więc nie mamy zbyt wielkiego wyboru..
Pod tym względem brandy masowe mają zdecydowanie lepszą sytuację.
Listę desek podam w przyszłym tygodniu.
Pozdro
www.boardshop.pl