Rok Od Wątku Sponsorowanego Przez Literkę "ż"
Napisano 24 November 2012 - 19:39
który niestety skończył się zniknięciem z niego siwego i motyla.
chciałem sie zapytać , czy po takim czasie , kiedy kurz ( śnieg ?) już zdążył wielkokrotnie opaść, nie ma szans na powrót do sytuacji sprzed tej zadymy ?
osobiście uważam, że obydwu chłopaków na forum jest sporą stratą dla wszystkich jego uzytkowników - nie miałem przyjemności poznac osobiście , ale nawet z forumowych wpisów ( tutaj i ŻS) mozna było sie zorientować, że żyją snb, a przy okazji chetnie dzielili sie swoim doświadczeniem - zawsze było miło poczytać. Z drugiej strony zakładam, że korzyść byla także dla drugiej strony, przynajmniej jesli chodzi o kwestie biznesowe ( choć nie zakładam jedynie biznesowych pobudek w ich pisaniu tutaj, wręcz przeciwnie...).
Ponieważ jak widzę nie wszystkie mosty zostały spalone : na stronach głownych adechade ciagle jest link do strony snow4life, na snow4life - do adechade jako do "partnerów" - czy nie ma szansy na puszczenie w niepamieć całego tego kwasu związanego z tamtym tematem ?
może ktos powinien pierwszy wyciagnąc rękę ?
nic się nie da zrobic ? moze jednak - swięta idą...
- mike lubi to
Napisano 25 November 2012 - 17:45
Napisano 25 November 2012 - 19:33
PEACE!!!!
Napisano 25 November 2012 - 19:58
pzdr
JW
kropki !!! wracać mi tu !!! znowu sp***doliły ..
Napisano 25 November 2012 - 20:06
Z chłopakami z S4L rozmawiałem ostatnio na wiosnę, ale jak zachaczyłem o "ten" temat... hmm to jakoś tak niezbyt to wszystko. Nie wiem jak teraz.
Oczywiście jestem za powrotem.
Napisano 25 November 2012 - 20:17
tym bardziej jak popatrzycie na ostatnia aktywnosc na forum - zagladali tutaj poozniej....
nie chca pisac czy zagladac ich wola - tyle w temacie
pzdr
JW
Napisano 25 November 2012 - 21:18
Wydaje mi sie że nie ma najmniejszego sensu ciągnąć temat no chyba że pytaniem: motyyyś, siwszczak where are you?!
Snołborderzy snołborderom
aDECHAde.com Team
Czytając moje posty bierzcie pod uwagę że wypowiadam się jako osoba mająca swoje zdanie a nie tylko jako administrator...
Napisano 25 November 2012 - 22:38
Kurczę , skoro uważacie ( może się mylę ), ze sprawy nie ma...
Cóż, napisze tylko, ze w tamtym wątku z obu stron padło kilka niepotrzebnych słów z obydwu stron( to moja opinia), a bezpośrednio potem zarówno motyl jak i siwex z forum zniknęli ( to fakt). A do tej pory byli jednymi z najaktywniejszych forumowiczów.
Ja sobie prywatnie te dwie sprawy wiąże, szczególnie ze w ostatnim poście motyl napisał, ze mu " w ch***j przykro".
Miałem po prostu nadzieje , ze po roku coś się może zmieniło ... Wydawało mi się, ze to jest dość jasno napisane.
Jeśli nie - to wrzućcie ten temat do śmietnika obok tamtego i tyle.
Ps nigdzie nie sugerowalem, że usuneliscie im konta czy zalozyliscie bana - takie rzeczy tylko w erze
Napisano 25 November 2012 - 23:46
To ze nie pojawiaja sie na tym forum jest ich decyzja i tyle, tak samo nie pojawia sie kilka innych osob - takie jest zycie - rotacja na forum poprostu jest.
jedni sie pojawiaja inni zmieniaja kolka zainteresowan, lub przyjaciol
Ja osobiscie nie zauwazylem jakiegosc spadku wiarygodnosci forum czy tez poziomu jakie reprezentuje - wrecz przeciwnie - uwazam ze poziom wciaz rosnie.
pzdr
JW
i generalnie sam temat uwazam za bezsensowny, ktory jezeli bedzie chcial ktorych z chlopakow wrocic to tylko odgrzewa niepotrzebnie kotleta - przypominajac w jakich okolicznosciach przestali sie tu udzielac - to sie nazywa "niedzwiedzia przysluga"
pzdr
JW
Napisano 26 November 2012 - 10:50
peace
www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com
Napisano 26 November 2012 - 11:08
prawie się popłakałem...
Napisano 26 November 2012 - 11:24
i jestem pewien, że nie będę w tym odosobniony, pomimo dotychczasowej wysokiej wiarygodności i poziomu forum
Napisano 26 November 2012 - 11:32
taaa...niezależnie od przyczyny absencji, jezeli efektem mojego wpisu ( pomimo,ze był niezrozumialy dla adminów ) bedzie to, że panowie wrócą na adechade , to bedę za***iście zadowolony !
i jestem pewien, że nie będę w tym odosobniony, pomimo dotychczasowej wysokiej wiarygodności i poziomu forum
BTW: @md.sign, Motyla powinieneś znać osobiście, toż to on pożyczał Waszemu LibTesiowemu Squadowi śrubokręt miesiąc temu w Hintertux ...
- Arec lubi to
Napisano 26 November 2012 - 11:36
pozdro
Napisano 26 November 2012 - 11:44
iJak dla mnie zeszłosezonowy temat już dawno zamknięty i o nim nie pamiętam.A brak udzielenia się z mojej strony jak i Motyla był problem ze znalezieniem czasu i co ważniejsze hasła...ja mam, Motyl niestety nie i tu prośba do Jancia tudzież Shreka o przesłanie Motylowi hasła co by mógł się zalogować
peace
tyle w temacie ciesze sie ze podzielacie moje zdanie
pzdr
JW
a haslo Motylowi zaraz zresetuje i wysle na fejsie
Napisano 26 November 2012 - 11:47
nie no...jak Fabek się aż odezwał to tym razem ja się popłaczę
pozdro
Hehe, nie śledzisz Aro forum na bieżąco Pisałem już w zeszłym tygodniu o wypadzie do Kaunertal...
Po osiemnastym Ciechanie przemogłem wrodzoną nieśmiałosć
Napisano 26 November 2012 - 11:51
Napisano 26 November 2012 - 11:55
BTW: @md.sign, Motyla powinieneś znać osobiście, toż to on pożyczał Waszemu LibTesiowemu Squadowi śrubokręt miesiąc temu w Hintertux ...
no tak, to prawie jakbyśmy flaszkę razem wypili ... choć do tej pory myślałem ,ze pożyczał Aro
Napisano 26 November 2012 - 12:02
www.sklep.snow4life.pl
www.signalsnowboards.com
www.wainmanhawaii.com
Napisano 26 November 2012 - 12:05